نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

  1. #1

    اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    سلام.

    من یه پروژه ویندوزی دارم.
    برای اینکه بتونم رو یک سیستم دیگه اجراش کنم اومدم روی سیستم دیگه Sql server نصب کردم.
    فایل mdf رو اتچ کردم.
    برنامه رو نصب کردم.
    اجرا میشه.
    اطلاعات از بانک خونده میشه.
    فقط insert و update و delete انجام نمیشه.
    چون من یه connectionstring داشتم تو فایل app.config که اینجا ندارم.
    لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
    ممنون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    سلام.
    اگر از طریق sql authentication به بانک متصل نمیشید:
    فایل دیتابیس (.mdf) رو در چه پوشه ای قرار دادید.
    احتمالا باید دسترسی write به فایل و پوشه بدید.
    از طریق Properties>security سطح دسترسی کاربر به فایل دیتابیس رو چک کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    ممنون آقای صفا.
    sql authentication فکر نمیکنم به کار من بیاد.
    چون با اون سیستم نمیتونم در یک شبکه باشم.
    من وارد sql server شدم و از کلیک راست روی database گزینه attach روانتخاب کردم.و فایل mdf رو اضافه کردم.
    همین!...:|...بانک و جداول اضافه شد،فقط اینکه جلوش نوشته read only !
    وقتی میخوام یک کاربر تعریف کنم با سطح دسترسی admin خطا میده که نمیتونید این کاربر با این سطح دسترسی رو ایجاد کنید چون دیتابیس فقط radonly هست.

    فایل mdf رو گذاشتم تو درایو c .
    چه کاری باید انجام بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Beginner67 : دوشنبه 12 مرداد 1394 در 23:50 عصر

  4. #4

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    مشکل Read Only حل شد وقتی که فایل .mdf رو بردم تو این مسیر.

    WindowsDrive:\Users\UserName\AppData\Roaming

    ممنون.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    برای مششکل سطح دسترسی ویندوز... تو هنگام ساخت ستاپ می تونی دسترسی فول بهش بدی....حتی اگه توی درایو سی باشه

  6. #6

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    برای مششکل سطح دسترسی ویندوز... تو هنگام ساخت ستاپ می تونی دسترسی فول بهش بدی....حتی اگه توی درایو سی باشه
    چطور موقع ساخت ستاپ دسترسی فول بهش بدم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    بستگی به نوع نرم افزار ستاپ سازتون داره
    من از advanced installer استفاده می کنم

    2015-08-04_11-57-56.jpg

  8. #8

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    ممنون حتما از این نرم افزار استفاده میکنم.
    من با installer خود ویژال setup ساختم.

    ------
    ببخشید یک سوال الان که دسترسی فول شده مشکلی دیگه نیست،فقط ویرایش ها و insert هایی ک خودم کدنویسی دستی کردم و connectionstring داره رو تو سیستم دیگه خطا میده.
    باید چیکار کنم؟؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    میشه متن خطا و کوئری تون رو بزارید؟

  10. #10

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    بله حتما.
    ببینید من میدونم یه کاری رو انجام ندادم.
    آخه تنها کاری که کردم این بوده که فایل .mdf رو ضمیمه کردم و دسترسی فول دادم.
    این وسط کانکشن استرینگ که داشتم چی میشه؟!!!

    کد مربوط به دکمه ویرایش :


    try
    {
    SqlConnection cnc = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["c"].ConnectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("UPDATE student SET stname=@stname,stfamil=@stfamil,stfather=@stfather ,stmadrese=@stmadrese,stsen=@stsen,stmeli=@stmeli, sttell=@sttell,stdate=@stdate,stadress=@stadress WHERE stid=@stid", cnc);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@stname", textBox6.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@stfamil", textBox2.Text);
    cnc.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnc.Close();
    }
    catch(Exception ex)
    {

    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png kh1.png‏ (22.2 کیلوبایت, 51 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    لطفا راهنمایی کنید چطور باید رشته ارتباطی رو در سیستم جدید داشته باشم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    سلام دوست عزیز
    خب چرا شما داخل خود sql connection آدرس رو به صورت رشته نمیدی.
    من تست کردم جواب داده .

    sqlconnection cn=new sqlconnection (string );

  13. #13

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    متوجه منظورتون نشدم!

    اون c که من نوشتم نام کتنکشن استرینگ هست.به چی تغییرش بدم؟!!!

  14. #14
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    دوستان لطف کنید برای قرار دادن متن خطا از تصویر استفاده نکنید.
    می تونید در پنجره Exception روی گزینه "Copy exception details to the clipboard" کلیک کنید و متن خطا رو داخل پستتون داخل تگ QUOTE قرار بدید.
    این کار باعث میشه تا جزئیات خطا قابل مشاهده باشه و از طریق جستجو برای سایر کسانی که مشگل مشابه شما رو دارند هم قابل دسترس باشه.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  15. #15
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Beginner67 مشاهده تاپیک
    لطفا راهنمایی کنید چطور باید رشته ارتباطی رو در سیستم جدید داشته باشم؟
    فراموش نکنید که دسترسی کامل به پوشه داده ها هم باید امکان پذیر باشه.
    Connection string رو می تونید از فایل .Config ویرایش کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  16. #16

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    آقای صفا بله درست میگید باید از فایل .config ویرایش بشه.
    اما من وقتی فایل ستاپ ساختم دیگه این فایل .config رو ندارم.بعد اینکه ویرایشش بکنم دقیقا چیو باید ویرایش کنم؟

    من اولین باره که پروزه رو روی سیستم دیگه میخوام اجرا کنم،واقعا متوجه نمیشم این connection رو چیکار کنم.

  17. #17

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    روی سیستم کاربر فقط یک فال Setup هست،من این کانکشن رو چجوری باید پیدا کنم ویرایش کنم و چجوری ویرایش کنم؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.

  18. #18

    نقل قول: اجرای پروژه ویندوزی روی سیستم دیگر

    دوستان من موقع کار با پروژم و ساخت اون فایل app.config رو دارم.
    و توی صفحاتی ک insrt و یا update داره،از رشته استفاده نمیکنم که بعدا مجبور نشم همه صفحات رو رشتشون رو تغییر بدم و فقط رشته ارتباطی app.config رو تغییر بدم.
    الان سوالم اینه من که ستاپ ساختم و بردم رو یه سیستم دیگه ،app.config اونجا ندارم،چطوری این رشته رو تغییر بدم؟؟؟؟

    لطفا کمک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل اجرای پروژه نوشته شده روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط ژیار رحیمی در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 23:04 عصر
  2. سوال: اجرای پروژه ASP.NET از یک سیستم بر روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط arash69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 00:05 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای پروژه بر روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:10 عصر
  4. سوال: نحوه اجرای پروژه بر روی یک سیستم دیگر
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 11:29 صبح
  5. اجرای برنامه روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط حسین علوی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •