نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2) کپی کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    Cool چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2) کپی کرد؟

    سلام
    چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) رادر تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2) کپی کرد؟
    با کدنویسی

    عکس را ببینید
    تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2)


    public void Copy(TreeView treeview1, TreeView treeview2)
    {
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in treeview1.Nodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text, tn.Value);
    CopyChilds(newTn, tn);
    treeview2.Nodes.Add(newTn);
    }
    }


    public void CopyChilds(TreeNode parent, TreeNode willCopied)
    {
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in willCopied.ChildNodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text, tn.Value);
    parent.ChildNodes.Add(newTn);
    }
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2)

    دوست عزیز


    public void CopyChilds(TreeNode parent, TreeNode willCopied){
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in willCopied.ChildNodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text, tn.Value);
    parent.ChildNodes.Add(newTn);
    }
    }

    کلمات ChildNodes و Value را نمیشناسد

    تست کنید لطفا
    آخرین ویرایش به وسیله alexmcse : سه شنبه 13 مرداد 1394 در 13:18 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2)

    این نمونه خودم تست کردم کامل جواب داد

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (TreeNode originalNode in treeView1.Nodes)
    {
    TreeNode newNode = new TreeNode(originalNode.Text);
    newNode.Tag = originalNode.Tag;
    treeView2.Nodes.Add(newNode);
    IterateTreeNodes(originalNode, newNode);
    }
    }
    private void IterateTreeNodes(TreeNode originalNode, TreeNode rootNode)
    {
    foreach (TreeNode childNode in originalNode.Nodes)
    {
    TreeNode newNode = new TreeNode(childNode.Text);
    newNode.Tag = childNode.Tag;
    treeView2.SelectedNode = rootNode;
    treeView2.SelectedNode.Nodes.Add(newNode);
    IterateTreeNodes(childNode, newNode);
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان تمامی نود های یک تری ویو مثلا (تری ویو 1) را در تری ویو دیگر مثلا (تری ویو 2)

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک

    public void Copy(TreeView treeview1, TreeView treeview2)
    {
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in treeview1.Nodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text, tn.Value);
    CopyChilds(newTn, tn);
    treeview2.Nodes.Add(newTn);
    }
    }


    public void CopyChilds(TreeNode parent, TreeNode willCopied)
    {
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in willCopied.ChildNodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text, tn.Value);
    parent.ChildNodes.Add(newTn);
    }
    }



    کدهای فوق اصلاح شد

    تشکر

            public void Copy(TreeView treeview1, TreeView treeview2){
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in treeview1.Nodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text);
    CopyChilds(newTn, tn);
    treeview2.Nodes.Add(newTn);
    }
    }


    public void CopyChilds(TreeNode parent, TreeNode willCopied)
    {
    TreeNode newTn;
    foreach (TreeNode tn in willCopied.Nodes)
    {
    newTn = new TreeNode(tn.Text);
    CopyChilds(newTn, tn);
    parent.Nodes.Add(newTn);

    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه میتوان برنامه نام های طلایی را نوشت؟(زبان c)
    نوشته شده توسط rahil k در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1394, 16:22 عصر
  2. سوال: چگونه میتوان با برنامه های روی سیستم کار کرد؟
    نوشته شده توسط mohabad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 00:28 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 21:48 عصر
  4. سوال: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1387, 12:53 عصر
  5. چگونه میتوان ظاهر برنامه های دلفی را عوض ک
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 09:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •