نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Unhappy ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    با سلام
    من الان 2 هفته است دارم روی این پروژه تحقیق می کنم و میخواهم نرم افزاری بکمک توابع API تلگرام بنویسم که قابلیت ارسال و دریافت پیام در Telegram را داشته باشه. خواهشمند است از دوستان راهنمایی بفرمایند. ضمناً با توجه به Open Source بودن Telegram و موجود بودن توابع API برای برقراری ارتباط با سایر زبان ها بایستی سورس ها در این زمینه زیاد می بودند که متاسفانه اینطور نمی باشد ضمن اینکه توضیحات مربوطه در سایت تلگرام برایم کمی مبهم می باشد. از دوستان خواهشمندم مثال های سایت notificatio که سایت واسط بین سرور تلگرام و یوزر هستند و مثال Botهای تلگرام را در این جا مطرح نکنند و مد نظر تنها ارتباط مستقیم با سرور تلگرام و به کمک توابع API است.

    رفرنس (گنگ و نامفهوم) توابع API تلگرام به نقل از خود سایت:
    https://core.telegram.org/api
    آخرین ویرایش به وسیله soheil_programmer : چهارشنبه 14 مرداد 1394 در 12:43 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    من الان 3 هفته است دارم توی اینترنت میگردم اما چیزی پیدا نمی کنم، سورس های زیادی هم تست کردم اما جواب نگرفتم!
    کسی کار کرده؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام منم خیلی در این مورد جستجو کردم ! و چیزی پیدا نکردم !
    توی خود سورسی که در سورس فورج گذاشته از زبان پایتون استفاده کرده که من بلدش نیستم
    ولی یه سایتی دیدم که میتونه یه جورایی واسط بشه !
    اینم آدرس سایت :
    http://www.notificatio.me/

    اول باید این دستور رو توی NU-GET ویژوال استودیو بزنید :
    کد HTML:
    Install-Package Notificatio.TelegramClient
    بعد که دانلود شد(بعضی وقتا باید دو سه بار بزنی تا بگیره)

    با این دستور پیامت رو میفرستی :
    کد HTML:
    var api = NotificatioApi.Initialize("your_api_hash");
    api.SendMessage("phone_number", "Your message");
    که api_hash رو باید از طریق عضویت تو اون سایت که بالا گفتم بگیری !
    عضویتش هم راحته ! یه شماره موبایل و یه ایمیل الکی به سایت میدی و ثبت نام میکنی(نیازی به ایمیل فعالسازی نداره !) بعد بهت یه api_hash میده که باهاش میتونی 100 تا پیام بفرستی !

    تنها بدی که داره اینه که محدوده و تبلیغات داره !

    واسه این که محدودیت تو تعداد پیام های ارسالی و همینطور تبلیغات رو برداری باید اکانت بخری !

    (راستی شماره رو هم به این صورت وارد کن) :
    98916xxxxxxx


    ولی به نظرم با همین هم کارت راه میوفته !

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله ahmadreza.s : جمعه 16 مرداد 1394 در 17:02 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    با سلام
    من تشکر می کنم از شما ولی من که بالا گفتم از سایت notificatio نمی خوام استفاده کنم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    نقل قول نوشته شده توسط soheil_programmer مشاهده تاپیک
    با سلام
    من تشکر می کنم از شما ولی من که بالا گفتم از سایت notificatio نمی خوام استفاده کنم!

    سلام ، خواهش
    ببخشید من کامل نخوندم !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام طریقه ی ساخت بوت رو فهمیدم ! با قابلیت شخصی سازی دستور ها !
    به دردتون میخوره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون از بوت چیه؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    نقل قول نوشته شده توسط soheil_programmer مشاهده تاپیک
    لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون از بوت چیه؟؟؟

    منظورم روبات هست که مخففش کردم
    تو همین سایت بگرد یه چنتا مطلب در موردش هست...

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    با سلام و تشکر از rezafatehy عزیز:

    من فکر کنم لینک شما اشتباه است و کار نمی کند.

  11. #11

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    با این ایمیل تماس بگیرید paybehzad@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله behzad900 : شنبه 23 آبان 1394 در 15:59 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    با سلام
    لطفا یه کم بیشتر همین جا توضیحاتی را بدبد تا دوستان استفاده کنند.

    با تشکر

  13. #13
    کاربر جدید آواتار Dream8
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    20

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام
    منم همین مشکل رو دارم و بدون اغراق 100تا سایت و گشتم و خوندم در موردش اما گنگه واقعا!
    نحوه استفاده از api تلگرام رو اگه کسی میدونه ، بگه لطف میکنه

  14. #14

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    کسی هنوز مایل نیست کمک کنه؟ منم این مشکل رو دارم

  15. #15

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    واقعا کسی هنوز مایل نیست کمک کنه؟ منم این مشکل رو دارم

  16. #16

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    منم این مشکلو دارم
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  17. #17

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام، منم دنبالشم کسی هنوز پیدا نکرده؟
    دوستان کسانی که تونستند اینکار رو کنند علاقه ای ندارند رایگان انتشارش بدن
    (حقم دارند چون خودمون هم میگیم منابع درست حسابی موجود نیست! و توضیحات بسیار گنگ!)
    ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم اکثر دوستان از Library آماده استفاده کردند یا از Cli...
    دوستانی که به زبان جاوا یا جاوا اسکریپت تسلط دارند لطفا Library های زیر را بررسی کنند واگه چیزی دستگیرشون شد همینجا اطلاع بدند
    Java Library
    Javascript Library
    باتشکر

  18. #18

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    من خودم قصد اینکارو رو دارم و دارم انجام میدم ولی کار سختی هست چون کتابخونه ای وجود نداره

    البته به زبان javascript و java کتابخونه هست

    برای منم اول گنگ بود ولی الان کامل فهمیدم داستان چیه

    api تلگرام یک پروتکل داره که خودشون ساختن و باید این رو پیاده سازی کنید

    از اینجا میشه شروع کرد
    https://core.telegram.org/mtproto/auth_key

    باید یک سوکت باز کنید چند مرحله ارسال و دریافت داره تا بتونید کلید رو تبادل کنید
    بعد تبادل میتونید مابقی کار رو برید

    کتابخانه جاوا
    https://github.com/ex3ndr/telegram-api
    جاوا اسکرپیت
    https://github.com/enricostara/telegram-mt-node
    C#‎‎
    https://github.com/sochix/TLSharp

    اگه دنبال کتابخونه میگردید تو سرچ هاتون mtproto هم اضافه کنید که پروتکلش هست
    آخرین ویرایش به وسیله cooper47 : شنبه 14 فروردین 1395 در 21:52 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سورسش رو تو یکی از سایتها
    حدودا یکسال قبل دیدم
    با زبانهای مختلف بود پکیجش....



    بیشتر بگردید
    سایتهای فارسی هم دست کم نگیرید

  20. #20

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام من از تابع سی شارپ استفاده کردم و 200 تا پیام هم برای 2 شماره تلفن فرستادم
    ولی دیگه نشد که نشد
    var connected = await client.Connect();
    نمی تونه کانکنت بشه ممنون می شم راهنماییم کنید

  21. #21

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام دوستان
    من این سایت رو پیدا کردم برای ساخت روبات تلگرامی
    فایل های لازم برای دانلود هم توش هست
    اموزش هم داده
    البته من امتحان نکردم
    http://mehrad77.blog.ir/post/Telegra...3-VisualStudio

  22. #22

    نقل قول: ارسال پیام از طریق سرورهای Telegram به کمک توابع API

    سلام...خسته نباشین...
    من میتونم یه توضیحاتی در مورد وصل شدن به سرورهای تلگرام بدم خدمت دوستان
    اگر هنوز کسی هست که این مشکل رو داره ، همینجا اعلام کنن تا بنده توضیح بدم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پیام از طریق وای فای
    نوشته شده توسط mashgholom در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 23:44 عصر
  2. سوال: جلوگیری از ارسال پیام از طریق ربات
    نوشته شده توسط setareban در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 17:31 عصر
  3. ارسال پیام از طریق ایمیل دیگران
    نوشته شده توسط ICT Man در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 15:20 عصر
  4. ارور ارسال پیام از طریق GSM
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 13:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •