نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم نمایش عکس در datagridview

  1. #1

    عدم نمایش عکس در datagridview

    سلام دوستان نمیدونم چرا عکس هام توی گریدویو نمایش داده نمیشن؟ از گریدهای تلریک استفاده کردم و با سی شارپ و بروش EF و نوع تصاویر رو در اسکیوال سرور هم Image انتخاب کردم.
    وقتی گزارش میگیرم عکس هام رو در گزارشم قشنگ نشون میده ولی توی گرید ویو ب صورت زیر نشون میده(System...)


  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش عکس در گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط miladkj مشاهده تاپیک
    سلام دوستان نمیدونم چرا عکس هام توی گریدویو نمایش داده نمیشن؟ از گریدهای تلریک استفاده کردم و با سی شارپ و بروش EF و نوع تصاویر رو در اسکیوال سرور هم Image انتخاب کردم.
    وقتی گزارش میگیرم عکس هام رو در گزارشم قشنگ نشون میده ولی توی گرید ویو ب صورت زیر نشون میده(System...)

    دوست عزیز نوع عکس را در اسکیول سرور بزار varbinary(MAX) که باعث میشه اول حجم عکس کم نشان داد بشه دوم کیفیت پایین نمیاد به اون صورت و سوم این بهترین روش برای نمایش هستش وقتی خودتون یک دستور ساده تو گرد ویو برای نمایش بزنید میبنید داره تصویر رو هم نمایش میده.من از این دستور برای نمایش تصویر در کادر تصویر استفاده کردم که وقتی کاربر وارد میشه عکسش رو نمایش میده.

    var q= from viewLoginUser in db.View_Login_User
    where viewLoginUser.U_User_Name==users select new
    {
    pic=viewLoginUser.U_Pic
    };
    picshow.Image = Image.FromStream(new MemoryStream(q.Single().pic.ToArray()));

    و نوع عکس هم varbinary(MAX)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 14 مرداد 1394 در 10:48 صبح

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش عکس در گریدویو

    سلام دوست عزیز من نوع فیلد عکسم رو توی بانک تغییر دادم و کلا پروژم ریخت بهم دوباره عوضش کردم بهمون حالت قبل. ی روشی دیگه سراغ نداری برادر؟

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش عکس در گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط miladkj مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من نوع فیلد عکسم رو توی بانک تغییر دادم و کلا پروژم ریخت بهم دوباره عوضش کردم بهمون حالت قبل. ی روشی دیگه سراغ نداری برادر؟
    راستیتش من چند سال پیش خوندم خود شرکت میکرو سافت در اسکیول سرور image مناسب ندونسته و گفته از varbinary(MAX) برای تصویر انتخاب کنید راجب ایراد پیدا کردن اگه داخل دیتابیستون چیزی نیست نوع فیلد رو عوض کنید و اسکریپت از دیتابیس تهیه و دیتابیس قبلی پاک و اون اسکریپتی که گرفتید بدید به اسکیول سرور دیتابیستون درست میشه.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش عکس
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 09:46 صبح
  2. عدم نمایش عکس بعد از بارگذاری بر روی هاست
    نوشته شده توسط asi_hesam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 01:56 صبح
  3. نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 10:30 صبح
  4. نمایش و عدم نمایش عکس فرم
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •