نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    آیا کسی می دونه اون فایل jquery رو از کجای سایت http://jquery.com/ پیدا کنم لطفا دقیقا بگید از کدام قسمت پیداش کنم چون من فایل فشرده ای که دانلود کردم ورژن 1-11 اونه نه 1-9 و برنامه combobax در فیلم اجرا نمی دهد.

  2. #2

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    می شه بگید کدام قسمت سایت ممنون می شم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    پیدا کردم ولی هنوز برنامه جواب نمی ده

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    <?php
    function getCategories()
    {
    mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('ddlsample');
    $result = mysql_query("SELECT * FROM categories");
    return $result;
    }
    $allCategories = getCategories();
    $options='';
    While($row=mysql_fetch_assoc($allCategories))
    {
    $options.="<option value='$row[id]'>$row[title]</option>";
    }
    echo <<<_END
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html >
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <script type="text/javascript" src="jquery1.js"></script>
    <script>
    function getDetails(id)
    {
    $.post('ajaxScript.php',
    {cateagoryID:id},
    function(data)
    {
    $('#ddlDetails').html(data);
    }
    )
    }
    </script>
    <title>mohamadinasab.ir</title>
    </head>
    <body>
    <select id="ddlCategories" onchange ="getDetails(this.value)">
    $options
    </select>
    <select id="ddlDetails">
    </select>
    </body>
    </html>
    _END
    ?>
    این فایل index.phpو این پایینه فایل ajaxScript.php و jquery رو از سایت codejqueryدانلود کردم هر کی می دونه بگه چرا برنامه من اجرا نمی ده خسته شدم

    <?php
    if(isset($_POST['categoryID']))
    {
    $categoryID=$_POST['categoryID'];
    mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('ddlsample');
    $result = mysql_query("SELECT * FROM details
    WHERE categories_id='$categoryID'");
    $options = '';
    While($row=mysql_fetch_assoc($result))
    {
    $options .="<option value='$row[id]'>$row[title]</option>";
    }
    echo $options;
    }
    ?>

  6. #6

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    <script type="text/javascript" src="jquery1.js"></script>
    به جای
    jquery1.js مسیر آدرس cdn جیکوئری رو بده

  7. #7

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    آموزش ها مشکل دارن !

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    نقل قول نوشته شده توسط iliya_s20 مشاهده تاپیک
    <script type="text/javascript" src="jquery1.js"></script>
    به جای
    jquery1.js مسیر آدرس cdn جیکوئری رو بده
    آدرس cdn یعنی چی منظورتون اینه src="c:/jquery1.js" است

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نمی تونم ازhttp://jquery.com فایل جی کوری که در فیلم اموزشی اقای کرامتی فر بود را پیدا کنم

    نقل قول نوشته شده توسط yasmohamadi مشاهده تاپیک
    آدرس cdn یعنی چی منظورتون اینه src="c:/jquery1.js" است
    منظورشون از CDN این هست آن را در بین تگ head داکیومنت html صفحه تان قرار دهید
    کد HTML:
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا طبق اسناد KCFinder نمی تونم با کلیک روی یه فیلد تکست، فایل منیجر رو باز کنم؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 00:29 صبح
  2. با دستور createtextfile نمی تونم یه فایل در client ایجاد کنم ...
    نوشته شده توسط dr-solomons در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 08:00 صبح
  3. نمی توان متغیری از نوع فایل رکوردی تعریف کرد file of ..
    نوشته شده توسط rmd در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 00:46 صبح
  4. از TMemoryStream نمی‌تونم چیزی بخونم
    نوشته شده توسط Sepidar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 12:32 عصر
  5. نمی تونم اسم فایل رو عوض کنم
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1383, 16:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •