نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

  1. #1

    Question مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

    سلام..خسته نباشین..
    من میخوام توی php از داده های موجود در دیتابیسم یا داده های موجود در یک جدول خاصی خروجی اکسل - وورد - پاورپوینت - پی دی اف بگیرم...
    اما نمی دونستم چطوری...
    سرچ کردم و یک نمونه کد واسه اکسل پیدا کردم که کد رو در زیر قرار دادم....


    $file="demo.xls";
    $test="<table ><tr><td>Cell 1</td><td>Cell 2</td></tr></table>";
    header("Content-type: application/vnd.ms-excel");
    header("Content-Disposition: attachment; filename=$file");
    echo $test;


    یک فایل اکسل برام ایجاد میکنه اما موقعی که بازش می کنم، با یک پیغام به شکل زیر مواجه میشم..

    export.JPG

    روی دکمه no ک میزنم کلا بسته میشه... و روی دکمه yes که می زنم صفحه اکسل سفید باز میشه و بدون محتواست....
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و بگین چرا این مشکل پیش میاد...
    بعد برای فرمت های دیگه باید از چه کدی استفاده کنم..

  2. #2

    نقل قول: مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

    برای فرمت بندی فایل اکسل از کلاس phpexcel استفاده کن

    فایل اکسل مثل HTML نیست که از تگ های table می خواهید استفاده کنید ..

  3. #3

    نقل قول: مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    برای فرمت بندی فایل اکسل از کلاس phpexcel استفاده کن

    فایل اکسل مثل HTML نیست که از تگ های table می خواهید استفاده کنید ..

    سلام..ممنون از راهنماییتون..
    به نظرتون برای فرمت های دیگه باید چکار کنم و از چه راهی استفاده کنم؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

    نقل قول نوشته شده توسط asma69 مشاهده تاپیک
    سلام..ممنون از راهنماییتون..
    به نظرتون برای فرمت های دیگه باید چکار کنم و از چه راهی استفاده کنم؟؟
    مثلا چه فرمت هایی ؟

    پی دی اف هم کلاس مجزا داره به نام tcpdf
    تصاویر هم از همان کتابخانه GD استفاده می کنیم
    Office هم کلاس PHPOffice را دارد ...

  5. #5

    نقل قول: مشکل با خروجی گرفتن از داده ها در فرمت های مختلف در php

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    مثلا چه فرمت هایی ؟

    پی دی اف هم کلاس مجزا داره به نام tcpdf
    تصاویر هم از همان کتابخانه GD استفاده می کنیم
    Office هم کلاس PHPOffice را دارد ...

    سلام..باشه ممنون از راهنماییتون....
    امتحان می کنم...
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:17 صبح
  2. سوال: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 10:54 صبح
  3. مشکل در خروجی گرفتن از یکی از جداول بانک
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 13:54 عصر
  4. سوال: مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 14:55 عصر
  5. مشکل در خروجی گرفتن در stimule report
    نوشته شده توسط aghayex در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •