نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

  1. #1

    مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    با سلام
    قبلا لاراول رو با composer بدون مشکل نصب کرده بودم ولی حالا وقتی دستور Composer Install رو زدم این پیام هارو نمایش میده :



    Command: composer install

    Loading composer repositories with package information
    Installing dependencies (including require-dev)
    - Installing symfony/process (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing psr/log (1.0.0)
    Loading from cache

    - Installing symfony/debug (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/http-foundation (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/event-dispatcher (v2.7.3)
    Downloading: 100%
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/http-kernel (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/finder (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/dom-crawler (v2.7.3)
    Downloading: 100%

    - Installing symfony/css-selector (v2.7.3)
    Downloading: 100%
    Downloading: 100%
    Downloading: 100%
    Failed to download symfony/css-selector from dist: The "https://api.github.c
    om/repos/symfony/CssSelector/zipball/0b5c07b516226b7dd32afbbc82fe547a469c5092" f
    ile could not be downloaded: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: This
    is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local
    server did not receive a response from an authoritative server.
    failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: This is usu
    ally a temporary error during hostname resolution and means that the local serve
    r did not receive a response from an authoritative server.
    Now trying to download from source
    - Installing symfony/css-selector (v2.7.3)
    Cloning 0b5c07b516226b7dd32afbbc82fe547a469c5092



    [RuntimeException]
    Failed to clone git@github.com:symfony/CssSelector.git, git was not found,
    check that it is installed and in your PATH env.
    'git' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.



    install [--prefer-source] [--prefer-dist] [--dry-run] [--dev] [--no-dev] [--no-p
    lugins] [--no-custom-installers] [--no-autoloader] [--no-scripts] [--no-progress
    ] [-v|vv|vvv|--verbose] [-o|--optimize-autoloader] [--ignore-platform-reqs] [pac
    kages1] ... [packagesN]


    با ف.ی.ل.ت.ر شکن هم تست کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    ورژن چندش رو می خواید؟بگید واستون بزارم؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    آخرین نسخه . 5.1

    خیلی هم ممنون :)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    بفرمایید.دیشب دانلود کردم.
    http://uplod.ir/odnpxwphefzz/shop.7z.htm

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    شما باید با این دستور لاراول رو نصب کنید

    composer create-project laravel/laravel --prefer-dist

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    شما باید با این دستور لاراول رو نصب کنید

    composer create-project laravel/laravel --prefer-dist
    میخواستم بدونم استفاده از این دستور ، با استفاده از دستور Composer Install در پوشه ی فایل اینستالر لاراول تفاوتی داره ؟
    چون من قبلا با روش معمولی خودم و دستور Composer Install ، لاراول رو بدون مشکل نصب کرده بودم .

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    بفرمایید.دیشب دانلود کردم.
    http://uplod.ir/odnpxwphefzz/shop.7z.htm
    خیلی ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    میخواستم بدونم استفاده از این دستور ، با استفاده از دستور Composer Install در پوشه ی فایل اینستالر لاراول تفاوتی داره ؟
    چون من قبلا با روش معمولی خودم و دستور Composer Install ، لاراول رو بدون مشکل نصب کرده بودم .
    این دستور زمانی کاربرد داره که شما فایل های فریمورک رو از قبل داشته باشید و با رفتن به مسیر ریشه پروژه تان تمام third-party ها و پکیج های لاراول که در فایل composer.json قرار داده شده را نصب یا به روزرسانی می کند و یا حذف می کند و در مرحله اول شما با دستوری که در پست قبل ذکر کردم باید فریمورک را نصب کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    سلام .
    من وقتی می خوام composer رو نصب کنم(فایل setup.exe ش رو از سایتش دانلود کردم) ارور زیر رو میده.من روی سیستمم wamp نصبه و اکستنشن openssl رو هم توش فعال کردم ولی هنوز ارور رو نشون میده.کسی می تونه راهنمایی کنه که چیکار کنم؟
    Untitled-1.jpg
    openssl هم فعاله
    Untitled-1.jpg
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله HttpRequest : دوشنبه 26 مرداد 1394 در 18:30 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: مشکل در نصب لاراول از طریق Composer

    سلام دوست عزیز

    لاراول رو از سایت زیر دانلود کنید و بدون دردسر استفاده کنید

    http://laracast.ir/

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب لاراول
    نوشته شده توسط hadi2016 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1394, 11:22 صبح
  2. مشکل در نصب PWS
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 09:40 صبح
  3. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •