سلام
در این پست قصد دارم توضیحاتی در مورد فریمورک UniGui شرکت FMSoft خدمتتون عرض کنم.
در مورد فریمورک مذکور و همچنین کامپوننهایی که نصب میکند، میتوان به جرات گفت یکی از کاملترین ابزارهای طراحی وب در نوع خود است.
ابزارهای کار با بانک اطلاعاتی، ابزارهای کار با شبکه و همچنین تولید راحت کامپوننت برای این فریمورک، بزرگترین برگ برنده این پکیج نسبت به فریمورکها یا ابزارهای دیگه مانند ،
Delphi on Rails-DelphiMVCFramework-ExtPascal-Habari Web Framework-Kitto-Raudus-RealThinClient-WebHub-xxm-intraweb
میباشد.
اخرین نسخه منتشر شده ی در حال حاضر، از این فریمورک نسخه 0.99.50.1189 که به صورت تریال میباشد. برای دیدن سمپلها و توضیحات به زبان انگلیسی میتوانید به سایت http://www.unigui.com مراجعه کنید.
با صحبتهایی که با اقای مهاجری انجام شد و چون ایشون هموطنمون هستند، اخرین قیمت رو برای خرید مبلغ 300 دلار اعلام کردند، که با وضعیت گرونی دلار در شرایط حاضر موفق به خرید تنهایی این فریمورک نشدم. که همینجا اعلام میکنم که هر کدام از دوستان مایل به خرید نسخه اصلی این فریمورک هستند اعلام کنند تا به صورت چند نفری اقدام به خرید کنیم ، تا هزینه اولیه کاهش پیدا کند.
البته بنده با نسخه بتا کار میکنم و مشکلی هم نداشتم. اما امکانات نسخه اصلی و ورژن جدید واقعا ارزشمند هست. مثلا پشتیبانی کامل از RTL، یا مثلا تولید وب اپلیکیشن موبایل با خاصیت Bootstrap کامل.
جهت دریافت دوره اموزشی متوسطه این فریمورک و عناوینی که در پست اول اشاره شد، میتوانید با پست خصوصی با ینده مکاتبه کنید.
موفق باشید.