نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خوندن متن از نوت پد

  1. #1

    Talking خوندن متن از نوت پد

    با سلام
    من یه متنی رو داخل نوت پد ریختم حالا می خوام با فلش بخونمش چه جوری می شه این کار رو کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    لینک گفتگو ...

    یا حق ...

  3. #3
    در داخل نوت پد هست نه xml و بقیه چیزا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    در آخرین پست ضمیمه شده ، یکبار دیگه با دقت نگاهی بیاندازید ...

    یا حق ...

  5. #5
    ایراد داره موقع انزیپ کردنش ارور میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    تصحیح شد ...

    یا حق ...

  7. #7
    آقا حمید من اون رو دیدم ولی هر کاری کردم نفهمیدم چه اتفاقی افتاده
    می شه یه مثال برام بزنید به این صورت:
    (خیلی ممنونم)
    داخل نوت پد نوشته شده باشه HANI و ما بتونیم اون رو بیاریم تو فلش بعدش بزاریمش تو text
    ممنونم خیلی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ببینید داخل نوت پد به این صورت متغییر ها رو تایپ می کنید :
    نام متغییر = مقدار در نتیجه باید باشد ...
    txt01=hani

    نکته : برای جدا کردن متغییر ها از & استفاده می کنیم ...

    حالا برای بارگذاری از loadVariables استفاده می کنیم ...
    شما مقصد رو هر کجا قرار دهید در همان جا متغییرها تعریف می شوند ...
    loadVariables('my file', _root);
    trace( _root.txt01 );


    یا حق ...

  9. #9
    نشد
    اینو ببینید
    جدا ببخشید که هی مزاحمتون می شم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ساده است شما هنگام درخواست بارگذاری تا پایان بارگذاری زمانی نیاز دارید که این پروسه انجام شود ...
    تا آن زمان شما نمی توانید از متغییر ها استفاده کنید چون هنوز بارگذاری نشده اند ...
    من این مشکل رو در مثال ضمیمه شده حل کرده بودم ...
    این هم همان فایل شما است ، یک نگاهی بیاندازید من فقط یک تکست به آن اضافه کردم متوجه خواهید شد ...

    یا حق ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    دوباره سلام
    حالا اگه بخوام بر عکس این کارو انجام بدم باید چه کنم
    یعنی فلش تو نت پد بنویسه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    منظورتون این هست که می خواهید یک swf و یا یک jpeg رو بارگذاری کنید ؟؟؟
    مثال در مرجع ActionScript موجود است ...
    در غیر این صورت بیشتر توضیح دهید ...

    یا حق ...

  13. #13
    نه
    می خوام با فلش تو Notepad بنویسم.
    یعنی یه نوشته رو تو Notepad بریزم با فلش

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    اگر اینطوری مطرح می کردین بهتر نبود ؟؟؟
    ( چطوری می شه با فلش توی یک فایل متنی نوشته ذخیره کرد ؟ )

    خود فلش این امکان رو نداره ...
    اگر فایل روی سرور اجرا میشه باید از یک زبان تحت وب استفاده کنید .
    در غیر این صورت باید از MDM استفاده کنید و یا از برنامه نویسی استفاده کنید .

    یا حق ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •