نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    Question تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    سلام به همگی

    من در محیط کارم احتیاج دارم تا با استفاده از یک سری اطلاعات پایه، فیلترسازی و تحلیلی از داده‌ها داشته باشم.
    فایل‌های ورودی من همگی DBF هستند. در ارتباط با اونها مشکلی نیست. تنها اشکال موجود اینه که متون فارسی در اونها خوانا نیستند و من نمی‌دونم فونت اونها چی هست تا کد مبدلی براش بنویسم یا پیدا کنم.
    من با استفاده از کدهای مبدل ایران‌سیستم و سایه موجود در همین سایت نتونستم به نتیجه‌ای برسم.
    نمونه‌ای از این فایل DBF رو ضمیمه کردم. اگر از دوستان کسی می دونه چطور میشه اونها رو خوند لطفا من رو راهنمایی کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjim مشاهده تاپیک
    سلام به همگی

    من در محیط کارم احتیاج دارم تا با استفاده از یک سری اطلاعات پایه، فیلترسازی و تحلیلی از داده‌ها داشته باشم.
    فایل‌های ورودی من همگی DBF هستند. در ارتباط با اونها مشکلی نیست. تنها اشکال موجود اینه که متون فارسی در اونها خوانا نیستند و من نمی‌دونم فونت اونها چی هست تا کد مبدلی براش بنویسم یا پیدا کنم.
    من با استفاده از کدهای مبدل ایران‌سیستم و سایه موجود در همین سایت نتونستم به نتیجه‌ای برسم.
    نمونه‌ای از این فایل DBF رو ضمیمه کردم. اگر از دوستان کسی می دونه چطور میشه اونها رو خوند لطفا من رو راهنمایی کنه.
    سلام
    فايل شما رو به يك تيبل نسبت دادم و در دي بي گريد متصل به اون در قسمت فونت و charset اون رو ARABIC_CHARSET قرار دادم اطلاعات به خوبي مشاهده مي شود
    mother.PNG

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    نقل قول نوشته شده توسط online_com مشاهده تاپیک
    فايل شما رو به يك تيبل نسبت دادم و در دي بي گريد متصل به اون در قسمت فونت و charset اون رو ARABIC_CHARSET قرار دادم اطلاعات به خوبي مشاهده مي شود
    همین که تصویر فونت صحیح رو دیدم چشام نور گرفت.

    اما من همین کار کردم و جواب نگرفتم. چرا؟
    خاصیت Charset در فونت dbGrid روبه ARABIC_CHARSET تغییر دادم و کدم هم به این شکل هست:

    dbf_folder:='F:\Delphi\Sample\DBF\sanad974';
    ADOConnection1.LoginPrompt:=false;
    ADOConnection1.ConnectionString:=
    Format('Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;Data Source=%s;Extended Properties=dBase IV;',[dbf_folder]);
    try
    ADOConnection1.Connected:=True;
    ADODataSet1.CommandText:='Select * from mother.dbf';
    ADODataSet1.Open;
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage(E.Message);
    end;



  4. #4

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    بهتره از تيبيل معمولي استفاده كنيد
    من قبلا هم خيلي با فايل هاي DBF كاركردم، بهترين حالت استفاده از اونها اينكه كه به TTable وصل بشن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    نقل قول نوشته شده توسط online_com مشاهده تاپیک
    بهتره از تيبيل معمولي استفاده كنيد
    درخواست زیادیه اگه نمونه برنامه ای رو که فونت ها به خوبی دیده میشند رو ازتون بگیرم؟!
    چون من باز هم نتونستم جواب بگیرم!

  6. #6

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjim مشاهده تاپیک
    درخواست زیادیه اگه نمونه برنامه ای رو که فونت ها به خوبی دیده میشند رو ازتون بگیرم؟!
    چون من باز هم نتونستم جواب بگیرم!
    خواهش مي كنم
    من از ويندوز اكس پي و دلفي7 استفاده مي كنمdbftable.rar

  7. #7

    نقل قول: تشخیص فونت فارسی استفاده شده در فایل DBF

    سلام
    من برنامه ای روی وین ایکس پی نوشته بودم و کار هم میکرد
    الان که ویندوز رو به سون تغیر دادم متن های برنامه اجق وجق شده
    یه مشکل دیگه هم که هست توی دیتا بیس هست که وقتی تو برنامه سرچ میکنم یا مورد سرچ رو پیدا نمیکنه که فکر کنم بخاطر انکودینگ حروف فارسیشه
    چه راه حلی وجود داره برای این مشکل?
    چیزی اگه لازمه بگید بزارم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر فونت فارسی استفاده شده در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط daneshjoo86 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1400, 17:38 عصر
  2. چه کار کنیم که فونت های فارسی استفاده شده در پروزه سی شارپ به هم نریزه؟
    نوشته شده توسط 52545658 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 01:21 صبح
  3. سوال: بدست آوردن فونت های استفاده شده در فایلی
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 23:31 عصر
  4. تشخیص نوع ابزار استفاده شده در فرم
    نوشته شده توسط mahdyeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 15:02 عصر
  5. پیدا کردم تو.ابع استفاده شده در فایل دی ال ویندوز و الستفاده از ان
    نوشته شده توسط tactools در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 19:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •