نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک Jmail & ASPMAIL

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Hamburg
    پست
    94

    کمک Jmail & ASPMAIL

    سالم :D
    من کد کامل @JMAIL@ , @ASPMAIL@ رو نیاز دارم..
    میدونم تو نت هست! ولی کار نمیکنه.. لطفا یه نسخشو بدین که خودتونم امتحان کردین!
    !! سرورم این 2 کامپوننت رو پشتیبانی میکنه!

  2. #2
    کافیه یه فرم بسازید که
    body
    subject
    name
    email
    رو با Action=send.asp به send.asp بفرسته
    و می تونید هر میل کامپوننتی رو که می خواهید از حالت مارک خارج کنید


    send.asp



    <%
    Dim Body,Subject
    Dim YourEmail, FromEmail
    Dim FromName, Mailserver
    Dim EmailType
    YourEmail = "info@yoursite.com" '
    Mailserver = "mail.yoursite.com" '
    'EmailType ="ASPmail"
    'EmailType ="cdonts"
    EmailType ="jmail"
    'EmailType ="ASPEmail"
    'EmailType ="OCXMail"
    'Request the form elements from the last page
    Body = request.form("body")
    Subject = request.form("subject")
    FromName = request.form("name")
    FromEmail = request.form("email")

    ' Now lets send the email by using the include file
    %><!--#include file ="email-functions.asp"--->





    email-functions.asp


    <%

    ' ASPMail sender
    on error resume next
    Select case emailtype
    case "ASPmail"
    Set objNewMail = Server.CreateObject("SMTPsvg.Mailer")
    objNewMail.FromName = FromName
    objNewMail.FromAddress = FromEmail

    ' the mail server goes below
    objNewMail.RemoteHost = MailServer
    objNewMail.AddRecipient YourEmail, YourEmail
    objNewMail.Subject = Subject
    objNewMail.BodyText = Body

    SendOk = objNewMail.SendMail



    case "cdonts"
    Set objNewMail = Server.CreateObject ("CDONTS.NewMail")
    objNewMail.BodyFormat = 1
    objNewMail.MailFormat = 0
    'on error resume next '## Ignore Errors
    objNewMail.Send FromEmail, YourEmail, Subject, Body




    case "jmail"

    set objNewMail = server.createobject("JMail.SMTPMail")
    objNewMail.Sender = FromEmail
    objNewMail.ServerAddress = MailServer
    objNewMail.AddRecipient YourEmail
    objNewMail.Subject = Subject
    objNewMail.Body = body
    objNewMail.execute



    case "ASPEmail"
    Set objNewMail = CreateObject("Persits.MailSender")
    objNewMail.From = FromEmail
    objNewMail.Host = MailServer
    objNewMail.AddAddress YourEmail
    objNewMail.Subject = Subject
    objNewMail.Body = body

    objNewMail.Send

    case "OCXmail"
    Set objNewMail = Server.CreateObject("ASPMail.ASPMailCtrl.1"&#4 1;
    SendEmail = objNewMail.SendMail(MailServer, YourEmail, FromEmail, Subject, body)

    Set objNewMail = Nothing


    end select

    'response.write err.number

    %>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جناب ویولت عزیز :wink:
    برای اینکه کدها صحیح نمایش داده شوند تمام آنها را select کنید و سپس روی دکمه ی code کلیک نمایید. به این صورت از چپ به راست بودن کدها هنگام نمایش حفظ می شود.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Hamburg
    پست
    94
    مرسی ویولت ولی من همه ی اینا رو امتحان کردم!
    حالا فهمیدم مشکل چیه!!! ایمیل ها به hotmail نمیرن!!! به هر ایمیلی بجز @hotmail.com
    میرن!!! حتی ز میل سرورش "smpt"؛

  5. #5
    ممکن است که سرور میل شما ایمیل ها را Block کرده باشه

    جناب نصیری از راهنمایی شما ممنون و انجام شد. :wink:

تاپیک های مشابه

  1. ارسال نامه های فارسی با JMail
    نوشته شده توسط m_ali_p در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1385, 23:58 عصر
  2. مشکل با AspMail
    نوشته شده توسط rainynight در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 08:26 صبح
  3. Jmail
    نوشته شده توسط saeedkhan در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 20:43 عصر
  4. تو را به خدا یکی مشکل مارو با JMail حل کنه ؟
    نوشته شده توسط پرنده کوچک در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1383, 16:49 عصر
  5. JMail
    نوشته شده توسط پرنده کوچک در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 16:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •