نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

  1. #1

    مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

    با سلام
    Untitled-2.jpg
    من دوتا جدول دارم که یکیش مطالب توش قرار میگیره و دومی گروه بندی مطالب هست
    SELECT * FROM news_content news,news_content_category cat WHERE status="1" && news.id=cat.news_id  ORDER BY news.publish_date DESC

    کوئری بالا اطلاعات مد نظر منو بیرون میکشه اما داخل کوئری ها در قسمت مطالب یک رکورد دو بار بازگردونده میشه دلیلش هم چند گروه بودنه مطالب حالا میخوام ببینم چطور میشه کاری کرد که توی کوئری یک سطرو بررسی کنه و اونایی که تکراری هستند را نیاره
    Untitled-4.jpg
    مثلا در جدول دوم ستون news_id را بررسی کنه و اگه تکراری بود فقط یکی رو برگردونه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

    در کوئری از DISTINCT استفاده کن :

    SELECT *,DISTINCT news_id  FROM news_content news,news_content_category cat WHERE status="1" && news.id=cat.news_id  ORDER BY news.publish_date DESC


  3. #3

    نقل قول: مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

    سلام
    با تشکر از اینکه وقت گذاشتید
    من از DISTINCT news_id و DISTINCT cat.news_id استفاده کردم اما یک مشکلی که پیش میاد اینه که دیگه هیچ رکوردی بر نمیگردونه ؟
    SELECT *,DISTINCT news_id  FROM news_content news,news_content_category cat WHERE status="1" && news.id=cat.news_id  ORDER BY news.publish_date DESC

    SELECT *,DISTINCT cat.news_id  FROM news_content news,news_content_category cat WHERE status="1" && news.id=cat.news_id  ORDER BY news.publish_date DESC

    چندین بار تست زدم و مطمعنم کوئری درسته اما بازم هیچ رکوردی بر نمیگرده ؟!

  4. #4

    نقل قول: مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

    در phpMyAdmin کوئری را بررسی کنید شاید مشکلی دارد .

  5. #5

    نقل قول: مشکل سطرهای تکراری در کوئری گرفتن

    بله ممنون بررسی کردم و مشکل از من بود
    تشکر میکنم بابت راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل Failed to enable constraints با dataset موقع کوئری گرفتن
    نوشته شده توسط asadegha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1393, 20:55 عصر
  2. مشکل درج سطرهای تکراری
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 14:08 عصر
  3. مشکل: کوئری گرفتن از فیلد Date/Time
    نوشته شده توسط mo5tafa در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1391, 15:10 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1391, 15:08 عصر
  5. مشکل در کوئری گرفتن
    نوشته شده توسط sitara24 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 08:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •