نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور متن فارسی را به ایران سیستم تبدیل و در فایل .dbf ثبت کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    Question چطور متن فارسی را به ایران سیستم تبدیل و در فایل .dbf ثبت کنم؟

    سلام
    من می خواهم برنامه تولید خروجی بیمه با فرمت dbf بنویسم. در این لینک کلاسی برای تبدیل ایران سیستم به یونیکد و خواندن فایل dbf بود که بدون مشکل کار می کند اما برای نوشتن متن فارسی در فایل که باید یونیکد به ایران سیستم تبدیل شود کلاسی که در این لینک است را دیدم و وقتی خروجی متد get_Unicode_To_IranSystem را از کد stringascii = Encoding.ASCII.GetString(list.ToArray()); به رشته تبدیل می کنم به علامت سوال تبدیل و در فایل به صورت علامت سوال نوشته شده و پس از خواندن و تبدیل به یونیکد هم همچنان علامت سوال است.
    کلاس تبدیل یونیکد به ایران سیستم مشکل دارد یا روش تبدیل لیست بایت به رشته اشتباه است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: چطور متن فارسی را به ایران سیستم تبدیل و در فایل .dbf ثبت کنم؟

    کدهای مربوط به خواندن و ایجاد فایل dbf را نوشتم و فایل ساخته شد، در این لینک توضیح کدهایی که نوشته ام هست. مشکلی که هست اینه که وقتی فایلهای لیست بیمه را در سایت تامین اجتماعی آپلود میکنم خطا میده که در فایل بیمه شدگان مقدار فیلد شماره لیست مشکل داره و نمیدونم کجای کد مشکل داره. فایلی که توسط برنامه تامین اجتماعی تولید شده رو خوندم و اطلاعاتش مشابه فایل خودم هست اما فایل من رو قبول نمی کنه.
    کسی هست که پروژه تولید لیست بیمه نوشته باشه؟ یا درباره تبدیل یونیکد به ایران سیستم و برعکس اطلاعاتی داشته باشه که بتونه راهنماییم کنه؟

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: چطور متن فارسی را به ایران سیستم تبدیل و در فایل .dbf ثبت کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط shahrzad87 مشاهده تاپیک
    کدهای مربوط به خواندن و ایجاد فایل dbf را نوشتم و فایل ساخته شد، در این لینک توضیح کدهایی که نوشته ام هست. مشکلی که هست اینه که وقتی فایلهای لیست بیمه را در سایت تامین اجتماعی آپلود میکنم خطا میده که در فایل بیمه شدگان مقدار فیلد شماره لیست مشکل داره و نمیدونم کجای کد مشکل داره. فایلی که توسط برنامه تامین اجتماعی تولید شده رو خوندم و اطلاعاتش مشابه فایل خودم هست اما فایل من رو قبول نمی کنه.
    کسی هست که پروژه تولید لیست بیمه نوشته باشه؟ یا درباره تبدیل یونیکد به ایران سیستم و برعکس اطلاعاتی داشته باشه که بتونه راهنماییم کنه؟

    در مورد اینکه فایل رو سایت تامین اجتماعی قبول نمیکنه باید بگم ک ب جای ساخت فایل از فایلهای نمونه که در پوشه dataBase پروژه tamin هست باید استفاده کنید . ک در پیوست میگذارم و همین دو فایل رو در مسیر مورد نظرتون کپی کنید و همین دو فایل رو پر کنید . این دوتا فایل رو سایت بیمه قبول میکنه .
    مورد دیگ برای یونیکد کردن متن های فارسی کدش رو کامل گذاشتم.در پیوست. امیدوارم مفید باشه. در صورت هر گونه سوال در خدمتم . شماره تماس: 09138613920
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: چطور متن فارسی را به ایران سیستم تبدیل و در فایل .dbf ثبت کنم؟

    1.JPG2.JPGاین توابع موجود نیست خط میده

تاپیک های مشابه

  1. نشان ندادن متن فارسی msgbox در بعضی سیستم ها؟؟کممممممممک فوری
    نوشته شده توسط s.hematii در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 19:54 عصر
  2. تبدیل کد فارسی ایران سیستم به کد ویندوز(ضروری)
    نوشته شده توسط moya_168 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 14:19 عصر
  3. تبدیل DBF تحت داس فارسی "ایران سیستم" به Access
    نوشته شده توسط SMRAH1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 15:09 عصر
  4. تبدیل کدپیج فارسی ویندوز به کدپیج ایران سیستم
    نوشته شده توسط edisoon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 18:21 عصر
  5. تبدیل کدپیج فارسی ویندوز به کدپیج ایران سیستم
    نوشته شده توسط safdari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •