نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور بفهمم پی دی اف چند صفحه است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    Question چطور بفهمم پی دی اف چند صفحه است؟

    با سلام

    یه برنامه دارم که آدرس پی دی اف رو بهش میدم ! بعد میخوام تعداد صفحات رو بهم بگه !

    دوستان میتونن راهنماییم کنند؟

  2. #2

    نقل قول: چطور بفهمم پی دی اف چند صفحه است؟

    سلان میتونی از کامپوننت Aspose PDF استفاده کنی امکانات جالبی بهت میده یکش همین تعداد صفخات هست
    //Open document
    Document pdfDocument = new Document("input.pdf");
    //Get page count
    Console.WriteLine("Page Count : {0}", pdfDocument.Pages.Count);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: چطور بفهمم پی دی اف چند صفحه است؟

    مرسی
    همون چیزی بود که میخواستم !
    پرینت هم میشه با همین کامپوننت گرفت؟

  4. #4

    نقل قول: چطور بفهمم پی دی اف چند صفحه است؟

    اره هر کاری که بخوای میتونی انجام بدی حتی کانورت به فرمت های دیگه هم داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فهمیدن اینکه یک کلید واژه ی سایت در صفحه چند گوگل است؟
    نوشته شده توسط Ahmadgolagha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1398, 15:12 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 09:56 صبح
  3. سوال: چطور تشخیص بدم اولین روز ماه چند شنبه است؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 23:51 عصر
  4. پرینت از یک گرید (چند صفحه)
    نوشته شده توسط bbehnam در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •