نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه فارسی نوشتن در برنامه prezi

  1. #1

    Exclamation نحوه فارسی نوشتن در برنامه prezi

    بجز وارد کردن عکس و pdf ایا راه دیگه ای برای فارسی نوشتن در برنامه پرزی وجود داره؟
    من خودم یه فونت فارسی گذاشتم توی برنامه اما مشکلی که هست اینه که حروف رو بر عکس مینویسه
    مثلا سلام رو مینویسه مالس

    کدش هم اینه دوستان

    @font-face
    {
    src: url('persian.keg');
    font-class: body;
    fontFamily: body;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    }


    بیشتر کلمات هم حروفش رو از هم جدا میکنه.
    میشه تغییری درش داد؟
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba5 : سه شنبه 20 مرداد 1394 در 00:47 صبح

  2. #2

    نقل قول: نحوه فارسی نوشتن در برنامه prezi

    اون فونتی که گذاشتید را هم میشه بگید چه جوری گذاشتین؟
    یا برای دانلود اون فایل را بذارید
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: نحوه فارسی نوشتن در برنامه prezi

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    بجز وارد کردن عکس و pdf ایا راه دیگه ای برای فارسی نوشتن در برنامه پرزی وجود داره؟
    من خودم یه فونت فارسی گذاشتم توی برنامه اما مشکلی که هست اینه که حروف رو بر عکس مینویسه
    مثلا سلام رو مینویسه مالس

    کدش هم اینه دوستان

    @font-face
    {
    src: url('persian.keg');
    font-class: body;
    fontFamily: body;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    }


    بیشتر کلمات هم حروفش رو از هم جدا میکنه.
    میشه تغییری درش داد؟
    سلاام.
    متنتونو توی کادر بالایی اینجا وارد کنید و پردازش رو بزنید. بعد متن کادر پایین رو کپی کنین توی prezi
    http://p30download.com/tools/writer/

  4. #4

    نقل قول: نحوه فارسی نوشتن در برنامه prezi

    لوله بازکنی
    https://tehran-pipe.ir


    لوله بازکنی تهران
    https://tehran-pipe.ir

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل فارسی نوشتن در xml برنامه C#‎.net
    نوشته شده توسط mln1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 17:32 عصر
  2. نحوه ی نوشتن اولین برنامه در Java
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 19:46 عصر
  3. حرفه ای: نحوه ی نوشتن برنامه هایی که فقط بر روی سه سیستم نصب می شوند .
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:07 عصر
  4. مبتدی: نحوه فارسی نوشتن در نرم افزار فلش
    نوشته شده توسط Masoome_das در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 16:41 عصر
  5. سوال: نحوه فارسی کردن کیبورد یکبار در کل برنامه
    نوشته شده توسط imani1983 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 21:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •