نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در حذف اطلاعات

  1. #1

    Question ارور در حذف اطلاعات

    سلام دوستان
    جرا ازاین برنامه ارور میگیره لطفا راهنمایی کنید
    این کد


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("delete from tbl_student where name_stu=N'" + txtn.Text + "',fname=N'" + txtfn.Text + "',ish_sh='" + txtshsh.Text + "',d_student='" + txtid.Text + "',field=N'"+radf.Text+"',input=N'"+txtin.Text+"', year='"+txty.Text+"',average='"+txtav.Text+"',tel_ number='"+txttel.Text+"',address=N'"+txtadd.Text+" ',email='"+txtemail+"'",cn);
    cn.Open();
    if (cmd.ExecuteNonQuery() > 0)
    lblMsg.Text = "اطلاعات حذف شد!";
    else lblMsg.Text = "اطلاعات حذف نشد";
    cn.Close();
    txtn.Text = "";
    txtfn.Text = "";
    txtid.Text = "";
    txtshsh.Text = "";
    radf.Text = "";
    txtin.Text = "";
    txty.Text = "";
    txtav.Text = "";
    txttel.Text = "";
    txtadd.Text = "";
    txtemail.Text = "";
    Bindgridview();
    واین هم ارور
    Incorrect syntax near ','.

  2. #2

    نقل قول: ارور در حذف اطلاعات

    به دستور sql که نوشتید توجه کنید منظور دستوپر delete است برای این دستور شرط نوشتید
    شرط این دستور اشتباه است در بخش شرط اگر بخواهید چند شرط را باهم استفاده کنید باید از عملگرهای منطقی and , or , not , like , between , .... استفاده کنید نه علامت کاما !
    در ضمن برای حذف یک رکورد حتما باید تمام این شروط را میگذاشتید؟ نمیشد فقط بگید نام و فامیلش و نهایتا ایمیل ادرسش این باشد و یا فقط میگفتید رکوردی که کد ملی آن برابر این باشد با این فرض که کد ملی تکراری در جدول ثبت نشده باشد

  3. #3

    نقل قول: ارور در حذف اطلاعات

    ممنون از راهنمایی تون یادم رفته بود

تاپیک های مشابه

  1. حذف اطلاعات تکراری ............
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 08:44 صبح
  2. حذف اطلاعات بوسیله چک بوکس
    نوشته شده توسط seyd1061 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 12:43 عصر
  3. مشکل حذف اطلاعات در BDE
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:45 صبح
  4. حذف اطلاعات MDB
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1383, 07:02 صبح
  5. کمک در مورد حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •