نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شی گرایی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    شی گرایی

    سلام دوستان.
    میخاستم بدونم آیا امکان این هست که توی تعریف توابع یک کلاس شی یک کلاس دیگه رو صدا بزنیم؟
    اصلا چنین چیزی هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: شی گرایی

    سلام .شی یک کلاس رو صدا نمیزنن بلکه میسازنش.
    اگه منظورتون ساختن شی ای از یک کلاس دیگه هستش بله شما میتونید توی متدتون شی ای از یک کلاس دیگه بسازید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: شی گرایی

    سلام.آره میشه خیلی راحت میتونید موقع نوشتن یه تابع عضو،بهش یه آرگومان از جنس کلاس مد نظرتون بدید.

    void function(class1& c1,class2 &c2);

    ولی اگر بخواهید از داده های خصوصی کلاس دیگری استفاده کنید باید سراغ کلاس ها ی دوست برید.

تاپیک های مشابه

  1. نقش شی گرایی در مهندسی نرم افزار(بررسی متدولوژی OOA/OOD)
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 19:37 عصر
  2. شی گرایی در VB.NET
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 17:20 عصر
  3. شیء و شیء گرایی
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 20:52 عصر
  4. شیی گرایی در پی اچ پی
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •