نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: Server.CreateObject Failed

  1. #1

    Server.CreateObject Failed

    این پیغام خطا ار از این خط برنامه ام می گیرد:
    Set Mail = Server.CreateObject("Persits.MailSender")

    چرا؟
    چه کاری باید انجام بدهم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    ممکنه به خاطر این باشه که رو سرور داخلی اجرا می کنی اگه بری رو سرور اینترنت درست میشه

  3. #3
    چون DLL ای که باعث ایجاد اون شی میشه وجود نداره!

  4. #4
    روی سرور خودم این برنامه مشکلی ندارد و ایمیل را می فرستد ولی وقتی که روی سرور دیگر می گذارم با این مشکل برخورد می کنم.
    این dll را از کجا پیدا کنم؟

    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa612003 : دوشنبه 23 مرداد 1385 در 07:41 صبح

  5. #5
    باید ببینی نام DLL ای که این شی رو ایجاد می کنه چیه! (احتمالا باید در پوشه ی system32 باشه)
    از روی سرور خودت بر روی سرور مقصد کپیش کن.

    موفق باشی.

  6. #6
    ولی اون dll باید رو سرور register بشه.که بعید می دونم اجازه ی همچین کاری داده بشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    ببینید میتونید ادمین سرور رو راضی کنید ؟!

  8. #8
    از کجا باید بفهمم که نام DLL ای که این شی رو ایجاد می کنه چیه! ؟؟؟
    dll هم نام با این شی روی دستگاهم نیست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    اینه اسمش aspemail.dll

  10. #10
    فکر می کنم که اسمش persists باشه.

  11. #11
    نه aspemail.dll و نه persists هیچکدام روی دستگاهم نیست
    متشکرم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    اقا این هم منبع که نگی علی الکی می گه!!!
    http://support.persits.com/show.asp?code=PS02061296

  13. #13
    سلام
    من aspemail.exe را روی سرور نصب کردم
    الان دیگر پیغام خطای بالا را نمیدهد ولی ایمیل را هم نمی فرستد ولی از سیستم خودم هیچ مشکلی ندارم
    به نظر شما چرا ایمیل را نمی فرستد؟
    متشکرم
    این هم کل برنامه:
    <%
    strHost = "mail.parsonline.net"
    Set Mail = Server.CreateObject("Persits.MailSender")
    Mail.Host = strHost
    Mail.From = "Z@yahoo.com"
    Mail.FromName = Mail.EncodeHeader(Request("name"),"utf-8")
    'Mail.CharSet = "UTF-8"*****************************************"
    'Mail.ContentTransferEncoding = "Quoted-Printable"*****************************
    Mail.AddAddress ( "mostafa612003@yahoo.com")
    ' message subject
    Mail.Subject = "Salam!"
    Mail.Body = "<html> ...................</html>"
    Mail.IsHTML = True
    strErr = ""
    bSuccess = False
    On Error Resume Next ' catch errors
    Mail.Send ' send message
    If Err <> 0 Then ' error occurred
    strErr = Err.Description
    response.write strErr
    else
    response.redirect "accept.html"
    End If
    %>

  14. #14
    کسی نیست علت این مشکل را بداند؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    آقا Persits یه کامپونت هست که باید روی لوکال و سرور نصب شده باشه . شما اجازه ندارید که این کامپونت رو روی سرور نصب کنید باید وب مستر هزینه های اونو تغبل کنه و روی سرور به صورت مجاز نصبش کنه . تا این کامپونت نصب نشده نمیتونی از این دستورات مربوط به این کامپونت استفاده کنی .

  16. #16
    ممنون
    چگونه باید به صورت مجاز روی سرور آن را نصب کنم؟
    آیا راه دیگری به غیر از استفاده از کمپننت برای ارسال ایمیل در اینترنت وجود دارد؟
    متشکرم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    نقل قول نوشته شده توسط mostafa612003
    ممنون
    چگونه باید به صورت مجاز روی سرور آن را نصب کنم؟
    آیا راه دیگری به غیر از استفاده از کمپننت برای ارسال ایمیل در اینترنت وجود دارد؟
    متشکرم
    میتونی از کامپونت های خود Microsoft کمک بگیری .
    بهترین کامپونت برای ارسال ایمیل CDOSYS هست .
    قبلاً اینجا برنامه کاملشپ گزاشتم . همینطور یه تاپیک در پرشین تولز تحت عنوان [ تمام مسائل در مورد ایمیل ] نمونه های مختلفی از این برنامه های ارسال ایمیل رو قرار داده ام جستجو کن پیدا می کنی

  18. #18
    خیلی متشکرم
    ولی من چیزی پیدا نکردم
    اگر برایتان زحمت نیست لینک آن را برایم بگذارید
    خیلی متشکرم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    این هم لینک انواع برنامه های ایمیل
    http://www.forum.persiantools.com/t40899.html

  20. #20
    خیلی متشکرم
    من این برنامه ها راکه روی دستگاه خودم اجرا میکنم جواب می دهد و ایمیل را می فرستد
    اما وقتی آنها را روی هاستم می گذارم پیغام خطایی نمی دهد ولی ایمیل را هم نمی فرستد
    چرا؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    همونجا مشکلتو بگو تا متفعش کنم

  22. #22
    من نتونستم آنجا مشکلم را بازگو کنم
    مشکلم این است که وقتی برنامه را روی سرور می گذارم هیچ پیغام خطایی نمایش داده نمی شود ولی ایمیل را هم نمی فرسته
    این برنامه ای است که استفاده کردم:
    <%@ Language=VBScript %>

    <%

    ' Reference to Microsoft ActiveX Data Objects 2.5 Library
    ' Reference to Microsoft CDO for Windows 2000 Library

    Dim iMsg
    Dim iConf
    Dim Flds

    set iMsg = CreateObject("CDO.Message")
    set iConf = CreateObject("CDO.Configuration")

    ' Set the configuration fields.
    Set Flds = iConf.Fields

    ' Set the proxy server to be used.
    ' TODO: Set "someproxy:80" to the name of your proxy server.
    'Flds("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/urlproxyserver") = "someproxy:80"

    ' Set if this is a local server.
    Flds("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/urlproxybypass") = "<local>"

    ' Set the option to retrieve the latest content directly from the server.
    Flds("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/urlgetlatestversion") = True
    Flds.Update

    ' Set the message properties.
    With iMsg

    Set .Configuration = iConf
    ' Create the MIME representation of the Web page in the message.
    ' TODO: Change the To and From fields to valid e-mail addresses.
    .CreateMHTMLBody "http://www.example.com"
    .To = "ghaum@yahoo.com"
    .From = "info@sobh.org"
    .Subject = "Sample MHTML message..."
    .Send
    End With

    %>__________________

    ================================================== ====================

تاپیک های مشابه

  1. Failed to open a row set
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 10:00 صبح
  2. اشکال در createobject
    نوشته شده توسط mandana.k در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 08:00 صبح
  3. یه سوال در مورد CreateObject
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 12:52 عصر
  4. معادل createobject(vb.net) در C#‎???
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 20:27 عصر
  5. JIT Failed
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 15:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •