نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست اوردن تاریخ با استفاده از هفته و روز های هفته

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Lightbulb به دست اوردن تاریخ با استفاده از هفته و روز های هفته

    با سلام من تاریخ رو به این صورت میگیرم مثلا: 1394 / اردیبهشت / هفته اول / روز شنبه

    عکس مثال:
    ضمیمه 134269

    sample.JPG
    حالا چند تا سوال اینجا هست:
    1- چطور میتونم با استفاده از تاریخ سیستم بفهمم ماه انتخاب شده از چند شنبه شروع میشود و در چند شنبه تمام میشود که زمانی که میخوام روزهای هفته رو نمایش بدم برای هفته اول و آخر ماه روز هایی که برای اون ماه نیست را نمایش ندم...؟
    مثلا: اگر هفته اول ماه اردیبهشت از 2 شنبه شروع میشه... وقتی کاربر هفته اول رو انتخاب کرد دیگه تو روز های هفته شنبه و یک شنبه رو نبینه...

    2- خوب حالا فرض میکنیم که مشکل بالا حل شده و حالا کاربر یک روز رو انتخاب کرده... من چطور میتونم اون رو به تاریخ معمولی تبدیل کنم؟
    مثال:
    کاربر کنتخاب کرده: 1394/ اردیبهشت / هفته اول / 5 شنبه
    حالا سیستم باید با این اطلاعاتی که کاربر وارد کرده به تاریخ: 1394/02/03 برسه


    با تشکر از وقتی که برای خواندن این متن گذاشته اید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: به دست اوردن تاریخ با استفاده از هفته و روز های هفته

    سلام
    از کلاس PersianCalendar در System.Globalization استفاده کن
    مثال

    using System.Globalization;
    .
    .
    PersianCalendar Persian = new PersianCalendar();

    CurrentDate = DateTime.Now;

    Year = Persian.GetYear(CurrentDate);
    Month = Persian.GetMonth(CurrentDate);
    DayInMonth = Persian.GetDayOfMonth(CurrentDate);
    DayInWeek = Persian.GetDayOfWeek(CurrentDate);



    وبعدشم که خودت استادی .فقط یه سری مقایسه می خواد

تاپیک های مشابه

  1. به دست اوردن تاریخ اولین شنبه از تاریخ فعلی
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 17:15 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1391, 11:38 صبح
  3. به دست اوردن طول و عرض و مختصات ابجکت با استفاده از هندل
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1391, 22:39 عصر
  4. سوال: به دست اوردن تعداد سطر های جدول با استفاده از entity framework
    نوشته شده توسط Mohammadvb6 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 21:34 عصر
  5. به دست اوردن تاریخ ایجاد یک فایل؟
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 09:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •