نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: سرچ گوگل در سی شارپ

  1. #1

    سرچ گوگل در سی شارپ

    سلام
    میخوام برنامه ای بنویسم که یه سری کلمه رو تو گوگل سرچ کنم و صفحاتشو باز کنم,کسی میتونه راهنماییم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    سلام
    از ابزار مرورگر استفاده کنید و صفحات وب خود را با آن نمایش دهید

  3. #3

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    بله اینو میدونم اما منظورم اینه که من یه سری کلمات توی تکست بدم بیاد اونارو توی گوگل سرچ کنه و صفحاتشو باز کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    مراحل زیر را انجام دهید:


    1- Target Framework را روی Net Framework 4 قرار دهید.
    2- رفرنس System.Web را به پروژه خود اضافه کنید
    3- فضای نام using System.Web; را اضافه کنید.
    4- در نهایت از کد زیر استفاده کنید:

    webBrowser1.Navigate("http://google.com/search?q="+  HttpUtility.UrlEncode(textBox1.Text ) ) ;


  5. #5

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    مراحل زیر را انجام دهید:


    1- Target Framework را روی Net Framework 4 قرار دهید.
    2- رفرنس System.Web را به پروژه خود اضافه کنید
    3- فضای نام using System.Web; را اضافه کنید.
    4- در نهایت از کد زیر استفاده کنید:

    webBrowser1.Navigate("http://google.com/search?q="+  HttpUtility.UrlEncode(textBox1.Text ) ) ;

    ممنون دوست عزیز
    حالا من میخوام که در نتایج جستجو همه لینک هایی که از یک سایت خاص مثل barnamenevis.org اومده رو باز کنه ممنون میشم راهنمایی کنین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    لینک ها را بگیرید و باز کنید کاری نداره که

  7. #7

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    میخوام اتوماتیک باز بشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    یعنی شما یه کلمه را داخل تکست باکس وارد و روی سرچ کلیک و در صفحه اول جستجو همه لینک هایی که مربوط به برنامه نویس هستند باز بشن در webBrowser در تب های جداگانه؟

  9. #9

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    بله دقیقا و هر تب بعد از مدت 5 دقیقه بسته شود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    ایجا یه سورس گذاشتم میتونید استفاده کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...14#post2236914

  11. #11

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    این برنامه ای که گفتین لینک ها رو فقط به لیست اضافه میکنه!! آره؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    اره دیگه فقط شما به جای اضافه در لیست یه تب در webBrowser اضافه و اون صفحه را باز کنید

  13. #13

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    من کد شما رو ادیت کردم و اون چیزی که میخواستم درست شد فقط این قسمت که هر پیجی باز شده بعد m دقیقه بسته بشه رو نمیدونم چی بنویسم
    این متغیر m هم یک عدد تصادفی بین ۵ تا ۱۰ هست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    اینکه دیگه خیلی سادس
    از تایمر استفاده کنید

  15. #15

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    سلام
    اگر بخواییم این کار تو مرورگر فایرفاکس انجام بشه چی کار باید بکنیم ؟
    مرسی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    سلام دوستان ، کاربرد این کار چیه ؟ مچکرم /

  17. #17

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط arash_flag مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، کاربرد این کار چیه ؟ مچکرم /
    Search Engines Optimization

  18. #18

    نقل قول: سرچ گوگل در سی شارپ

    یه کاربردش ساخت اسپمر بود ، قبلا بعضی ها تیکه تیکه از نتایج گوگل تکست برمی داشتن تا مطلب بسازن تا داخل سایت خودشون استفاده کنن (البته دیگه مث سابق این کار فایده نداره )

تاپیک های مشابه

  1. سرچ گوگل آژاکسی
    نوشته شده توسط mst_ab در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 11:15 صبح
  2. سوال: سرچ گوگل
    نوشته شده توسط farshad_persia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 21:05 عصر
  3. موتور سرچ گوگل
    نوشته شده توسط هواشناس در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 14:35 عصر
  4. سوال: نحوه قرار دادن سرچ گوگل در ویبلتین
    نوشته شده توسط mohmmad6006 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 11:56 صبح
  5. نحوه سرچ گوگل در فرومها
    نوشته شده توسط ARA در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •