نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ساخت یک cms ساده

  1. #1

    Lightbulb مشکل در ساخت یک cms ساده

    باسلام
    دارم روی ساخت یه cms ساده کار میکنم.
    به یه مشکل برخوردم, اومنم انتخاب تصویره!
    مشکل اینجاست که وقتی بخوام تصویری رو واسه یه متن انتخاب کنم خب اون عکس رو اپلود می کنم و ازش استفاده میکنم.
    ولی حالا اگه بخوام از عکس های موجود روی هاست استفاده کنم باید چکار کنم؟
    باید یه اسکریپتی بنویسم که عکس های موجود رو نشون بده و ازشون انتخاب کنم؟ یا راه ساده تری هم هست؟
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    می تونی یه فایل منیجر روی ادیتورت نصب کنی وگرنه باید توی سیستمت یه قسمت اپلود بسازی ...

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    می تونی یه فایل منیجر روی ادیتورت نصب کنی وگرنه باید توی سیستمت یه قسمت اپلود بسازی ...
    قسمت اپلود رو ساختم, واسه اپلود مشکلی نیست. مشکل اینجاست که میخام یه چیزی مثل این فایل منیجر ها بشه که browse دارن و از عکس های موجود رو انتخاب میکنن بشه.
    درضمن خودم میخوام بنویسمش.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    چرخ رو دوباره اختراع کردن !!!!
    خب یه دگمه ای بزار کنار (مثلا قسمت ارسال پست) که اون دگه یک پاپ اپ باشه و قسمت اپلود رو باز کنه ...
    الان نفهمیدم مشکلت چیه ....

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    چرخ رو دوباره اختراع کردن !!!!
    خب یه دگمه ای بزار کنار (مثلا قسمت ارسال پست) که اون دگه یک پاپ اپ باشه و قسمت اپلود رو باز کنه ...
    الان نفهمیدم مشکلت چیه ....
    مشکل سر اپلود نیست, مشکل اینجاست که عکس از قبل رو هاست وجود داره, فقط می خوام یه دکمه ای مثلا به عنوان browse باشه که بشه از عکس های موجود در هاست یکی رو انتخاب کرد!!

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    دوست عزیز با استفاده از توابع کار با فایل ها در PHP میتونی به راحتی این کار رو انجام بدی
    یک اسکریپت ساده بنویس که بیاد کل فایل های موجود در فولدر images سایتت رو بخونه و در یک حلقه توی تگ های <IMG> نمایش بده
    به این نمونه خروجی دقت کن:
    http://keramatifar.com/images/

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ساخت یک cms ساده

    نقل قول نوشته شده توسط specific مشاهده تاپیک
    مشکل سر اپلود نیست, مشکل اینجاست که عکس از قبل رو هاست وجود داره, فقط می خوام یه دکمه ای مثلا به عنوان browse باشه که بشه از عکس های موجود در هاست یکی رو انتخاب کرد!!
    همینطور که دوستمون گفتن میشه
    اینم سرور



    $arr
    = array("folder_1","folder_2");
    $format
    =".jpg";

    for($x=0;$x<count($arr);$x++){
    $mm
    = $arr[$x];

    foreach(glob("$mm/*$format")as $filename){
    echo
    "$filename size ". filesize($filename)."<br>";
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت مطالب در cms
    نوشته شده توسط esteftaats در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 23:53 عصر
  2. سوال: مشکل در ساخت cms
    نوشته شده توسط yasin5 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 18:36 عصر
  3. مشکل در ساخت یک کوئری ساده
    نوشته شده توسط ali.n93 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1392, 21:16 عصر
  4. مشکل در ساخت دفتر چه تلفن ساده
    نوشته شده توسط moosavimaleki در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1390, 22:26 عصر
  5. مشکل در ساخت یک ولید دیتا ساده
    نوشته شده توسط binboy در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •