نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مقایسه SQLite و SQL Server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    Cool مقایسه SQLite و SQL Server

    سلام دوستان

    من تا به حال از دیتابیس SQL Server استفاده میکردم ، ولي چند وقت پيش با ديتابيس SQLite آشنا شدم كه مزيت بزرگي كه نسبت به SQL Server داره اينه كه نيازي به نصب تو سيستم طرف نداره و برنامه رو خيلي كم حجم نگه ميداره !

    خب من الان يه برنامه نوشتم(ديگه آخراشه) كه فقط كاربر ميتونه اطلاعات رو تو ديتابيس بخونه ! 6 جدول و حدود 120 هزار ركورد داره اين ديتابيس !

    در ضمن بگم كه من از linq2ef استفاده ميكنم ! ديتابيسم رو با ef به برنامه متصل كرده م و از دستورات linq استفاده ميكنم !

    حالا ميخواستم از دوستاني كه هردو ديتابيس رو تجربه كردن بپرسم كه من ميتونم با اين شرايطي كه بالا گفتم ، در ديتابيس sqlite هم استفاده كنم؟مثلن ميشه در sqlite از linq2ef‌ هم استفاده كرد؟

    كلن ميخواستم يه خورده اطلاعات در موردش كسب كنم كه به صرفه تر هست من ديتابيسم رو با sqlite بسازم يا نه؟ با توجه به اينكه اگه بخوام از Sql server استفاده كنم بايد sql server compact‌رو با برنامم ضميمه كنم كه حجم اون بالا ميره و ممكنه مشتري بپره !

    اگه ميشه لطف كنيد اطلاعات كاملي در اختيارم بذاريد !

    از محدوديت هايي هم كه نسبت به sql server داره هم بگيد بي زحمت !

    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    با سلام
    لینک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    Smile نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    سلام مرسي بابت لينكي كه دادي !

    اگر ممكنه يكي توضيحات كاملتري بده ، ممنون ميشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من تا به حال از دیتابیس SQL Server استفاده میکردم ، ولي چند وقت پيش با ديتابيس SQLite آشنا شدم كه مزيت بزرگي كه نسبت به SQL Server داره اينه كه نيازي به نصب تو سيستم طرف نداره و برنامه رو خيلي كم حجم نگه ميداره !

    خب من الان يه برنامه نوشتم(ديگه آخراشه) كه فقط كاربر ميتونه اطلاعات رو تو ديتابيس بخونه ! 6 جدول و حدود 120 هزار ركورد داره اين ديتابيس !

    در ضمن بگم كه من از linq2ef استفاده ميكنم ! ديتابيسم رو با ef به برنامه متصل كرده م و از دستورات linq استفاده ميكنم !

    حالا ميخواستم از دوستاني كه هردو ديتابيس رو تجربه كردن بپرسم كه من ميتونم با اين شرايطي كه بالا گفتم ، در ديتابيس sqlite هم استفاده كنم؟مثلن ميشه در sqlite از linq2ef‌ هم استفاده كرد؟

    كلن ميخواستم يه خورده اطلاعات در موردش كسب كنم كه به صرفه تر هست من ديتابيسم رو با sqlite بسازم يا نه؟ با توجه به اينكه اگه بخوام از Sql server استفاده كنم بايد sql server compact‌رو با برنامم ضميمه كنم كه حجم اون بالا ميره و ممكنه مشتري بپره !

    اگه ميشه لطف كنيد اطلاعات كاملي در اختيارم بذاريد !

    از محدوديت هايي هم كه نسبت به sql server داره هم بگيد بي زحمت !

    با تشكر
    سلام
    متاسفانه با SQLite کار نکردم و نمی‌تونم مقایسه کنم، اما این رو بگم که به هیچ عنوان سراغ Sql Server Compact Edition نرو.
    اگه هم مجبور شدی باز Access ازش قوی‌تره.
    تو نسخه‌های Sql Server مناسب‌ترین نسخه برای نرم‌افزارهای عام نسخه‌ی Express Edition هست که رایگانه.
    اگه نرم‌افزار تک کاربره هست، می‌تونی از LocalDb هم استفاده کنی که حجم خیلی کمتری داره ( برای 2014 64بیتی حدود 45 مگابایت هست )

    در مورد SQLite می‌دونم که می‌شه به EF متصلش کرد ( یکی از دوستانم این کار رو کرده بود ) که در این صورت به راحتی می‌تونی از LinQ هم استفاده کنی.

    صبا صبوحی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    من الان رفتم 2014 64 sql express edition رو دانلود كردم و بانكم رو با اون ساختم !
    نرم افزاري هم كه ميخوام بسازم تك كاربره و آفلاين هست !
    كانكشن استرينگ من هم اينجوريه :‌

    Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=true;
    User ID=sa;


    خوب من الان چجوري براي اين برنامه يه فايل نصب بسازم كه خودبه خود ديتابيس هم نصب شه ؟
    منظورم طريقه ي ساخت نصب خودكار ديتابيس با حجم پايينه ! ممنون ميشم كامل جواب بديد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    با اینستال شیلد میتونید این کار را انجام بدید که خود به خود sql express نصب بشه و دیتابیس اتچ بشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    متاسفانه با SQLite کار نکردم و نمی‌تونم مقایسه کنم، اما این رو بگم که به هیچ عنوان سراغ Sql Server Compact Edition نرو.
    اگه هم مجبور شدی باز Access ازش قوی‌تره.
    تو نسخه‌های Sql Server مناسب‌ترین نسخه برای نرم‌افزارهای عام نسخه‌ی Express Edition هست که رایگانه.
    اگه نرم‌افزار تک کاربره هست، می‌تونی از LocalDb هم استفاده کنی که حجم خیلی کمتری داره ( برای 2014 64بیتی حدود 45 مگابایت هست )

    در مورد SQLite می‌دونم که می‌شه به EF متصلش کرد ( یکی از دوستانم این کار رو کرده بود ) که در این صورت به راحتی می‌تونی از LinQ هم استفاده کنی.

    صبا صبوحی
    الان این که می گی چیزی غیر Sql Server Compact Edition اینه

  8. #8

    نقل قول: مقایسه SQLite و SQL Server

    متاسفانه با SQLite کار نکردم و نمی‌تونم مقایسه کنم، اما این رو بگم که به هیچ عنوان سراغ Sql Server Compact Edition نرو.
    اگه هم مجبور شدی باز Access ازش قوی‌تره.
    این حرف بر اساس کدوم دلیل و استدلال و دلیل و منطقی هست ؟!!

    SQLite یک دیتابیس لوکال هست و با SQL Server قابل مقایسه نیست .

    به جای Linq برای Sqlite میتونید از Linq to sqlite استفاده کنید .

    به شخصه Sqlite رو به SQL Compact ترجیح میدم ولی SQL Compact هم برای خودش حرفها داره ...

تاپیک های مشابه

  1. آشنایی با Borland Interbase و مقایسه اجمالی آن با MySQL و Micro$oft SQL Server
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 45
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 12:04 عصر
  2. گفتگو: مقایسه Access و SQL Server !؟
    نوشته شده توسط nabeel در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 17:07 عصر
  3. مقایسه Performance بین SQL Server و Oracle
    نوشته شده توسط Exception در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 19:47 عصر
  4. مقایسه یک دستور در SQL Server و DBIsam
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 22:09 عصر
  5. مقایسه MySQL 5.0 و MS-SQL Server 2005
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •