نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    Question ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

    درود به همگی
    ار عنوان تاپیک مشخصه که در چه زمینه ایی گیر کرده ام و نیاز مبرم به راهنمایی های شما دارم !!!!
    در پروژه ام یک تکست باکس دارم که پس از نوشتن متن دلخواه توسط یک دکمه همون متن به لیست باکس اضافه می شود تا اینجاش خیلی مبتدی بود
    خب از اینجا ببعدش حرفه ایی
    حالا میخام ایتم های لیست باکس را در یک فیلد جدلو بانک اطلاعاتی ذخیره کنم که خطا می دهد و نمی شود.با کمی فکر کردن (تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم) به این نتیجه رسیدم که بیام آیتم های لیست باکس را در یک آرایه ذخیره کنم و آرایه را در بانک اطلاعاتی ذخیرش کنم!!!!

    آیا امکان پذیر هست همچین چیزی؟؟
    اگه جواب مثبت است بی زحمت راهنماییم کنید!!!!!

    باتشکر از همگی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز شما فیلدهای جدول و کدی که نوشتی بزار ببینیم کجاش مشکل داری.با یه چن خط توضیح نمیشه راهنمایی کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    Untitled.jpg


    بفرما دوست عزیزم
    این هم محیط برنامه هم کد نویسی مربوطش .
    کد ایرادی نداره تمام فیلدها را آپدیت میکنه جز مورد 4@ که میخام ایتم های لیست باکس بصورت یکجا وارد یک فیلد بشند(یعنی اون فیلد آپدیت بشه).امکانشش هست؟؟؟؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    دوست گرامی شما باید آیتم های انتخاب شده در لبست باکس رو بایه حلقه for بهم بچسپانی و بصورت یه رشته دراوری بعد ذخیره کنی
    listbox.items.tostring آیتم های لست رو بصورت رشته بهت نمیده. این قسمت از کد رو اصلاح کن

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    یه یاداوری شما بهتره یه جدول جدا برای جواب آزمایش های بالینی بسازی و آیتم هارو بصورت جدا در یه جدول ذخیره کنی و به جدول اصلی ربط بدی.الان ذخیره کردن چند آیتم از لیست در یه فیلد طراحی کارامدی نیست بعدا دچار مشکل خواهی شد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    دوست گرامی شما باید آیتم های انتخاب شده در لبست باکس رو بایه حلقه for بهم بچسپانی و بصورت یه رشته دراوری بعد ذخیره کنی
    listbox.items.tostring آیتم های لست رو بصورت رشته بهت نمیده. این قسمت از کد رو اصلاح کن
    مرسی از پاسخت ولی هر کاری میکنم نمیشه
    میشه کدشو را واضحتر بهم بگید یا نمونه ایی را در همینجا بنویسید؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    درود به همگی
    ار عنوان تاپیک مشخصه که در چه زمینه ایی گیر کرده ام و نیاز مبرم به راهنمایی های شما دارم !!!!
    در پروژه ام یک تکست باکس دارم که پس از نوشتن متن دلخواه توسط یک دکمه همون متن به لیست باکس اضافه می شود تا اینجاش خیلی مبتدی بود
    خب از اینجا ببعدش حرفه ایی
    حالا میخام ایتم های لیست باکس را در یک فیلد جدلو بانک اطلاعاتی ذخیره کنم که خطا می دهد و نمی شود.با کمی فکر کردن (تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم) به این نتیجه رسیدم که بیام آیتم های لیست باکس را در یک آرایه ذخیره کنم و آرایه را در بانک اطلاعاتی ذخیرش کنم!!!!

    آیا امکان پذیر هست همچین چیزی؟؟
    اگه جواب مثبت است بی زحمت راهنماییم کنید!!!!!

    باتشکر از همگی
    صرفا پاسخ سوالتون رو میدم اما فکر کنم راه حل ساده تری هم واسه کار شما وجود داره
    یک مثال از کاری که شما می خواین


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    }


    string[] Items;
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Items = new string[5];

    for (int i = 0; i <= listBox1.Items.Count-1; i++)
    {
    Items[i] = (listBox1.Items[i].ToString());
    }
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (string es in Items)
    {
    MessageBox.Show(es);
    }
    }



    مشخصه فکر کنم
    اول مقادیر رو وارد می کنه
    با دکمه بعدی اون رو میبره توی یک ارایه
    با کلید (دکمه ) بعدی هم چیزهایی که تو ارایه هست رو نشون میده

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    قبل از فراخوانی (کدی که با باکس مشکی مشخص کردی ) این کد رو بزار

    string joinStr="";
    foreach (var item in listBox1.Items)joinStr += item;


    و به جای listbox.items,tostring متغییر joinStr رو قرار بده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوی آرایه در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    یه یاداوری شما بهتره یه جدول جدا برای جواب آزمایش های بالینی بسازی و آیتم هارو بصورت جدا در یه جدول ذخیره کنی و به جدول اصلی ربط بدی.الان ذخیره کردن چند آیتم از لیست در یه فیلد طراحی کارامدی نیست بعدا دچار مشکل خواهی شد
    خودم به این نتیجه رسیدم که جواب ها را جداگانه توی یک جدول دیگر ذخیره کنم و به جدول اصلی ربطش بدم!!!

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    قبل از فراخوانی (کدی که با باکس مشکی مشخص کردی ) این کد رو بزار

    string joinStr="";
    foreach (var item in listBox1.Items)joinStr += item;


    و به جای listbox.items,tostring متغییر joinStr رو قرار بده
    ممنون و تشکر بابت قطعه کدی که زحمتشو کشیدی ولی باتوجه به جداکردن جدول جواب آزمایشات با همین کد میشود بصورت یکجا هریک از آیتم های لیست باکس را در یک رکورد جدول ذخیره کرد؟؟؟؟
    مثلا تکرار آزمایش خون بهمراه تاریخ نامه و شماره نامه در یک جدول دیگر ذخیره بشود
    آیتم بعدی آزمایش ریه بهمراه تاریخ نامه و شماره نامه در یک جدول دیگر ذخیره بشود
    .
    .
    .
    .
    .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

    از دوستان عزیز کسی نیس راهنمایی کنه؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

    Up.........................

  12. #12

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

    دوستان راهنمایی کردند. یا باید آیتمها رو با یک جداکننده مناسب به هم بچسبونی و بعد ذخیره کنی، راه معقول هم اینه یک جدول مجزا داشته باشی و ارتباط بدی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ریختن آیتم های لیست باکس در یک آرایه و ذخیره محتوای آرایه در بانک اطلاعاتی

    تشکر از همگی
    درست شد فقط یادم رفت اینجا بگم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 09:28 صبح
  2. سوال: چگونه آیتم های لیست باکس را در فایل اکسل ذخیره کنم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:59 عصر
  3. تبدیل آیتم های لیست باکس به آرایه رشته ای
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 20:31 عصر
  4. در هم ریختن آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط aryasoft2872 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 05:09 صبح
  5. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •