نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

  1. #1

    Post مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    سلام
    من در صفحه اولم یا همون فرم 1 مقداری رو در تکس باکس می ریزم و میرم به فرم دوم و دوباره به فرم اول برمیگردم . می خوام این متنی که در تکس باکس بود پاک نشده باشه و سرجاش باشه ؟ بدون اینکه در فرم لود صفحه چیزی بنویسیم .
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    از متد ShowDialog برای نمایش فرم دوم استفاده کن. قبل از این متد فرم اول مخفی و بعد از این متد فرم اول رو از حالت مخفی خارج کن.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    سلام
    یک نمونه میشه بفرمایید؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    you can use this code

    ;()this.Hide
    ;()Form2.ShowDialog

  5. #5

    نقل قول: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    this form names Saraki
    I mean form2


    0.PNG

  6. #6

    نقل قول: مشکل در رفتن به صفحه ای دیگر و برگشتن

    من از این استفاده می کنم برای رفتن به صفحه بعدی
     Hide();            Form form2 = new f2();
    form2.ShowDialog();
    form2 = null;
    Show();


    درسته که محتویات فرم سرجاش میمونه ولی از فرم مورد نظر هم هی یک نمونه در صفحه ساخته میشه !!!!

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به صفحه ای دیگر با استفاده از جی کوئری
    نوشته شده توسط mohammad973 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 16:34 عصر
  2. سوال: رفتن به صفحه ی دیگر در جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط فاطمه_14 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1391, 13:41 عصر
  3. مشکل در رفتن به صفحه دوم GridView در Paging
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 21:36 عصر
  4. سوال: مشکل در رفتن از صفحه ای به صفحه ای دیگر
    نوشته شده توسط dj_baba در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 16:23 عصر
  5. مشکل هنگام رفتن به صفحه ی بعد
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •