نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

  1. #1

    وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    سلام خسته نباشید اگه می تونید کمکم کنید
    یه صفحه ثبت نام ایجاد کردم اولش فیلد پسورد ذخیره نمی شد نمیدونم چیکارش کرد الان هیچ کدوم از فیلدا ذخیره نمیشه
    وقتی دستور insert رو اکو می کنم همه اطلاعاتم چاپ می شه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    سلام کد رو بزارین بتونیم ببینیم

  3. #3

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    این کدمه


    <?php
    session_start();
    include('connect.php');
    include('injection.php');
    include('jdf.php');
    if(isset($_POST['captcha'])){


    if($_POST['captcha']==$_SESSION['captcha']){


    $name=$_POST['namekarbar'];
    $name=check($name);

    $family=$_POST['family'];
    $family=check($family);

    $mail=$_POST['mail'];
    $mail=check($mail);

    if(isset($_POST['jensiat'])){ $jensiat=$_POST['jensiat'];} else{$jensiat=2;}

    $password=$_POST['password'];
    $password=check($password);
    $password=md5($password);

    $mobile=$_POST['mobile'];
    $mobile=check($mobile);
    $tel=$_POST['tel'];
    $tel=check($tel);
    $ostan=$_POST['ostan'];
    $ostan=check($ostan);
    $shahr=$_POST['shahr'];
    $shahr=check($shahr);
    $shahr=intval($shahr);
    $codeposti=$_POST['codeposti'];
    $codeposti=check($codeposti);
    $adres=$_POST['adres'];
    $adres=check($adres);

    $fileadres=$_POST['fileadres'];

    if(isset($_POST['khabarnameemail'])){$khabarnameemail=1;}else{$khabarnameemail=0;}


    if(isset($_POST['khabarnamesms'])){$khabarnamesms=1;}else{$khabarnamesms=0;}

    $tarikh=jdate('Y/n/j');



    $sql="insert into tbl_ozv (email,mobile,name, family,jensiat,password,tel,ostan,shahr,codeposti, adres,khabaremail,khabarsms,tarikh,fileadres) values ('$mail','$mobile','$name','$family','$jensiat','$ password','$tel','$ostan','$shahr','$codeposti','$ adres','$khabarnameemail','$khabarnamesms','$tarik h','$fileadres') ";

    $stmt=$db->prepare($sql);

    $stmt->execute();


    }

    else{}



    }


    else{}














    ?>














  4. #4

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    بعد از اجرای کد ارور میگیرید ؟ اگر ارور میگیرید چه اروری میده ؟
    کلا بعد از اجرای کد چه چیزی روی صفحه میبینید؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    سلام
    تو متغیر sql قسمت values متغیراتت single quotation ( ' ' ) اشتباهه.
    بین بعضی از حروف متغیرهای داخل sql$ فاصلس که فاصله ها باید حذف بشه.

    صحیحش:

    $sql="insert into tbl_ozv (email,mobile,name, family,jensiat,password,tel,ostan,shahr,codeposti, adres,khabaremail,khabarsms,tarikh,fileadres) values ( "'".$mail."'", "'".$mobile."'","'".$name."'","'".$family."'","'". $jensiat."'","'".$password."'","'".$tel."'","'".$o stan."'","'".$shahr."'","'".$codeposti."'","'".$ad res."'","'".$khabarnameemail."'","'".$khabarnamesm s."'","'".$tarikh."'","'".$fileadres."'") ";
    آخرین ویرایش به وسیله mikrob : پنج شنبه 29 مرداد 1394 در 00:02 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    اسپیسها رو از توی متغیر های پرانتز اولت از توی کوئریت حذف کن ، در ضمن داخل پرانتز دوم هر متغیر رو اشتباه وارد کردی به این شکل باید باشه :


    '".$jensiat."'


    متغیرهاتو اصلاح کن درست میشه

  7. #7

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    مشکلم حل شد
    فاصله هارو حذف کردم و توی دیتابیس مقدار بعضی فیلدا رو زیاد کردم و ذخیره شدن تنها فیلدی fileadresذخیره نشد

  8. #8

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    فیلد مربوط به ذخیره آدرس عکس هسش
    ک varchar گذاشتم و مقدارشو 1000 گذاشتم اما نشد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    url رو ذخیره میکنه ؟
    اسم متغیرتون رو دوباره چک کنید ، توی فرمی که ساختید هم همین اسم رو چک کنید ممکنه غلط تایپی وجود داشته باشه

  10. #10

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    وقتی فیلد fileadres رو اکو میکنم آدرسو نشون میده اما توی دیتابیس ذخیره نمیشه

  11. #11

    نقل قول: وارد نشدن اطلاعات از طریق insert به دیتابیس

    سلام مشکلم تایپی بود
    ممنون ک کمکم کردید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل وارد نشدن اطلاعات به دیتابیس
    نوشته شده توسط hercool در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1392, 21:49 عصر
  2. وارد نشدن اطلاعات تکراری در جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1390, 23:36 عصر
  3. مبتدی: وارد نشدن اطلاعات بر روی تکست باکس از طریق صفحه کلید
    نوشته شده توسط Changer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 03:09 صبح
  4. وارد نشدن اطلاعات به بانک اکسس
    نوشته شده توسط farhad_tdk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 10:36 صبح
  5. پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •