نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ضرب 2 تکست باکس و ریختن مقدار در یک لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار toytown
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    سن
    34
    پست
    161

    ضرب 2 تکست باکس و ریختن مقدار در یک لیبل

    سلام بر همه اساتید سیشارپ

    دوستان من یه سوال ساده و شرم آور داشتم که هرچی سرچ کردم چیزی نبود البته شاید من بد سرچ کردم با vs2013 کد مینویسم تو برنامم میخوام دو تا تکست باکس رو با هم ضرب کنم و در یه لیبل نمایش بدم


    int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    int numa = Convert.ToInt32(textBox2.Text);
    label1.Text = num * numa;



    با توجه به منابع تالار فقط تونستم اینو بنویسم

  2. #2

    نقل قول: ضرب 2 تکست باکس و ریختن مقدار در یک لیبل

    من سوالی در پست شما ندیدم سعی کنید در نوشتن پست دقت بیشتری کنید

    کدی که نوشتید خطا دارد همانطور که برای گرفتن مقدار عددی موجود در تکست باکسها آنها را از رشته تبدیل به عدد کردید برای نمایش عدد در لیبل و یا تکست باکس هم باید آنرا تبدیل به رشته کنید چون نوع خصوصیت Text در آنها رشته است پس خط سوم را بصورت یکی از روشهای زیر باید بنویسید


    label1.Text = (num * numa).ToString();
    ویا
    label1.Text = Convert.ToString(num * numa);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار toytown
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    سن
    34
    پست
    161

    نقل قول: ضرب 2 تکست باکس و ریختن مقدار در یک لیبل

    دست شما درد نکنه استاد عزیز حالا میشه بگید چه طور میشه اعدادو بریزم تو بانک sqlserver???

    اگه منبع خوبی دارید معرفی کنید بسیار لطف کردید جناب

تاپیک های مشابه

  1. ریختن آخرین مقدار کلید ID در تکست باکس
    نوشته شده توسط amir200h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 10:07 صبح
  2. سوال: خواندن تکست باکس و تقسیم کردن کلمات در لیبل
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 19:04 عصر
  3. چاپ مقدار یک تابعه در یک تکست باکس
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 13:05 عصر
  4. استخراج مقدار تکست باکس در دیتاگرید
    نوشته شده توسط student_ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 01:14 صبح
  5. بدست آوردن مقدار سلکت شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •