نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    باسلام به دوستان

    بنده نرم افزاری نوشتم و اون رو در سیستم مربوط به دکتر و در درایو E قرار داده ام. سیستم منشی رو از طریق کابل CAT5 به سیستم اصلی شبکه کرده ام. سیستم منشی از طریق شبکه به برنامه دسترسی داره و run هم میشه اما نمیتونه داده ای رو از database بخونه یا ذخیره کنه. connectionString رو هم یکبار در مسیر نصب برنامه و یکبار هم در DataDirectory قرار دادم اما خطا میده که نمیتونه به database وصل بشه.
    من در مورد استفاده از نرم افزار از طریق شبکه چیزی نمیدونم. ممکنه راهنمایی بفر مایید.

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    سلام
    شرمندما ولی اینطور سوال پرسیدن به جوابی نمیرسه
    سوالتون جزئیه ولی اطلاعات کلی میدید....
    نه کانکشنتون هست نه تصویری نه تکه کدی...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط samandario مشاهده تاپیک
    باسلام به دوستان

    بنده نرم افزاری نوشتم و اون رو در سیستم مربوط به دکتر و در درایو E قرار داده ام. سیستم منشی رو از طریق کابل CAT5 به سیستم اصلی شبکه کرده ام. سیستم منشی از طریق شبکه به برنامه دسترسی داره و run هم میشه اما نمیتونه داده ای رو از database بخونه یا ذخیره کنه. connectionString رو هم یکبار در مسیر نصب برنامه و یکبار هم در DataDirectory قرار دادم اما خطا میده که نمیتونه به database وصل بشه.
    من در مورد استفاده از نرم افزار از طریق شبکه چیزی نمیدونم. ممکنه راهنمایی بفر مایید.

    با تشکر
    سلام مهندس
    چون شما جزییاتی زیادی در اختیار نذاشتین یه سوال داشتم و پیشنهاد.
    بانک شما SQL Server هسیت؟؟؟
    اگه هست این کانکشن رو تست کن :

    Conn = new SqlConnection(string.Format("server={0}; Network Library=DBMSSOCN; database=DBname; User Id={1}; Password={2}; connection timeout=30", ClsDataBaseInformation.Server, ClsDataBaseInformation.User, ClsDataBaseInformation.Password));


    این کانکشنی هست که من برای برنامه های تحت شبکه خودم استفاده می کنم و خیلی هم خوب داره جواب میده.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    اگه شما قسط ارتباط بر قرار کردن شبکه دارید اول باید نیت عمل داشته باشید.
    یعنی اول میاید با این فیلم اموزشی ببنید که طریقه شبکه کردن اسکیلو سرور هستش.
    http://uplod.ir/fy8qjgddkojh/SQL_NETwork.7z.htm
    دوم باید ببنید کدم سرویس داره سرویس میده یعنی اسکیول سرور بر روی کدم سرویس نصب هستش که برنامه ها به دیتابیس اون اسکیلو سرور متصل هستش و برای اینکه راحت کارتون انجام بشه cmd رو باز میکنید و ip اون سیستم رو به دست میارید. اول cmd رو باز میکنید و دوم این دستور مینویسید ipconfig و سوم ip address رو کپی میکنید و با جای ادرس کانکسن قرار میدهد در هر سیستمی که به دیتابیس وصل هستش ip سیستم که روش اسکیول سرور نصب هستش رو میدید. به این صورت.
    این روش عالی چون از تنظیمات برنامه فراخونی میشه.
            private string ReStoreConString = @"Data Source=" + Properties.Settings.Default.IP + "\\sqlexpress;Initial Catalog=master;Persist Security Info=True;User ID=MyLogin;Password=1234";

    با این روش حال نمیکنم خودم به شخصه.
    private string ReStoreConString = @"Data Source=127.0.0.1\sqlexpress;Initial Catalog=master;Persist Security Info=True;User ID=MyLogin;Password=1234";

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    این خطای پیش امده امکان داره از زمان کانکشن باشه چون تو امنیت بانک sql وقتی زمان درخواست و پاسخ از یه حدی بیشتر شد دیگه اون پاسخ صحت نداره و خطا میده نحوه اتصال به بانک sql بصورت کلاینت و شبکه فرق می کنه دقت کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    کلا در برنامه نویسی و دیتابیس تحت شبکه اگر اس کیو ال سرور هست به این نکات توجه شود :
    1- فایروال ها خاموش باشند .
    2- در اس کیو ال سرور یک قسمتی داره باید تیک بزنی تا تحت شبکه بشه و الا کار نمیکنه . این هم الان یادم نیست ولی چیز سختی نبود یکجایی هست نوشته network اون تیک رو بزنید .

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط omidamiry مشاهده تاپیک
    این خطای پیش امده امکان داره از زمان کانکشن باشه چون تو امنیت بانک sql وقتی زمان درخواست و پاسخ از یه حدی بیشتر شد دیگه اون پاسخ صحت نداره و خطا میده نحوه اتصال به بانک sql بصورت کلاینت و شبکه فرق می کنه دقت کنید
    دوست عزیز اون فیلم اموزشی که برای شما قرار دادم ببین و همین طور firewall خاموش کن مشکلت حل میشه.

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: مشکل در ذخیره داده در database از طریق شبکه

    سلام

    از همه دوستان ممنونم . حق با شماست و من اطلاعات كامل رو ندادم اما از روشي كه دوست خوبم davidrobert ارائه دادند استفاده كردم و جواب گرفتم.چند تا سايت اونور آبي هم نگاه كردم و بالاخره به همين نتيجه رسيدم

    private string ReStoreConString = @"Data Source=127.0.0.1\sqlexpress;Initial Catalog=master;Persist Security
    Info=True;User ID=MyLogin;Password=1234";

    البته بايد در configuration manager هم tcp/ip رو فعال كنيم.
    ممنون از همگي

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال داده به database
    نوشته شده توسط s-soroush در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 22:14 عصر
  2. مشکل در ذخیره داده های فارسی در SQL 2005
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 22:45 عصر
  3. مشکل در ذخیره داده در بانک
    نوشته شده توسط touraj در بخش VB.NET
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 03:48 صبح
  4. ذخیره داده در جدول از طریق فرم unbound
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 12:18 عصر
  5. مشکل در ذخیره اطلاعات در database ( کمک کمک ) فوری
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 03:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •