نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرق هدوپ با map-reduce

  1. #1

    فرق هدوپ با map-reduce

    با سلام واحترام
    نمی دونم این سوالم درسته یا نه؟
    میخوام بدونم فرق هدوپ با map-reduce چیست؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: فرق هدوپ با map-reduce

    نقل قول نوشته شده توسط amirreyhaneh مشاهده تاپیک
    با سلام واحترام
    نمی دونم این سوالم درسته یا نه؟
    میخوام بدونم فرق هدوپ با map-reduce چیست؟
    ممنون
    سوال درستی نیست چون از نظر ماهیت با هم متفاوت هستند و نمیشه با هم مقایسه شون کرد. هدوپ در واقع یک فریم ورکی از ابزارها است که می توان از آنها برای پردازش و ذخیره سازی داده های کلان به صورت توزیع شده استفاده کرد. هدوپ به خودی خود نه نرم افزار است و نه پایگاه داده. اما MapReduce یک مدل برنامه نویسی است که می توان از آن برای پردازش داده های کلان استفاده کرد. MapReduce را می توان در تمامی زبان های برنامه نویسی و جدای از هدوپ نوشت و اجرا کرد ولی MapReduce ای که در پروژه هدوپ قرار گرفته تحت این فریم ورک به صورت توزیع شده و هماهنگ با دیگر ابزار ها کار میکند. در نسخه های اولیه هدوپ ، MapReduce نسخه ۱ موجود بود که به همین نام شناخته می شد ولی در نسخه های اخیر هدوپ این مدل تحت نام YARN یا Yet Another Resource Negotiators شناخته می شود که نسخه جدیدی از MapReduce می باشد.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار -سیّد-
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    233

    نقل قول: فرق هدوپ با map-reduce

    ضمن تشکر از توضیح دوستمون، این رو هم اضافه کنم:
    پروژه‌ی hadoop شامل ۴ بخش هست:
    • hdfs: فایل‌سیستم توزیع‌شده‌ی هدوپ هست که از روی GFS گوگل مهندسی معکوس شده: http://research.google.com/archive/gfs.html
    • mapreduce: مدل برنامه‌نویسی و پردازش داده‌ی بزرگ به صورت توزیع‌شده که از روی MapReduce گوگل مهندسی معکوس شده: http://research.google.com/archive/mapreduce.html
      توجه کنید که File System مورد استفاده‌ی MapReduce هدوپ، HDFS هست (یعنی ورودی رو از HDFS می‌گیره و خروجی نهایی رو در HDFS می‌نویسه). بنابراین می‌شه گفت MapReduce هدوپ به HDFS وابسته هست. البته می‌تونید از ورودی و خروجی‌های دیگه هم استفاده کنید و الزامی به استفاده از HDFS نیست، ولی پیش‌فرض HDFS هست و معمولاً از همون استفاده می‌شه. مثلاً ممکنه بخواین داده رو از یه جای دیگه بخونید (مثلاً Cassandra یا HBase یا Data Source دیگه‌ای)، ولی باز هم معمولاً خروجی رو روی HDFS می‌نویسن.
    • commons: کتابخانه‌های کلی مشترک مورد استفاده در بخش‌های مختلف hadoop (که البته بعضی‌هاش در جاهای دیگه هم کاربرد دارن، مثلاً کلاس StringUtils که ارتباط مستقیم با hadoop نداره ولی در این کتابخونه هست).
    • YARN: که همونطور که گفتن نسبتاً جدید هست، مدل جدید انجام کار توزیع‌شده هست که در واقع نسخه‌ی جدید MapReduce هدوپ، بر مبنای YARN کار می‌کنه.

    توضیحات بیشتر در سایت خود هدوپ: http://hadoop.apache.org

    بنابراین شما مستقیماً با هدوپ کاری ندارید. اگه می‌خواین داده‌ی بزرگتون رو به صورت توزیع‌شده و batch تحلیل کنید، می‌تونید داده‌تون رو روی HDFS بریزید و از MapReduce هدوپ استفاده کنید. البته پیاده‌سازی‌های دیگه‌ای هم از MapReduce وجود داره، که اوریجینالش مال گوگل هست! ولی معمولاً وقتی می‌گن MapReduce، منظورشون MapReduce هدوپ هست. و بالعکس: معمولاً وقتی می‌گن هدوپ، منظورشون MapReduce هدوپ هست. دلیلش اینه: شما فرض کن چند صد ترابایت داده رو ریختی روی HDFS، چه استفاده‌ای ازش می‌خوای بکنی؟ احتمالاً بعدش می‌خوای تحلیلش کنی. پس احتمالاً از MapReduce استفاده می‌کنی. برای همین معمولاً HDFS فقط یه بستر برای استفاده از MapReduce هست و به تنهایی کمتر مورد استفاده قرار می‌گیره.

    صفحه‌ی ویکیپدیای MapReduce خوب توضیح داده:
    https://en.wikipedia.org/wiki/MapReduce

    MapReduce libraries have been written in many programming languages, with different levels of optimization. A popular open-source implementation that has support for distributed shuffles is part of Apache Hadoop. The name MapReduce originally referred to the proprietary Google technology, but has since been genericized. MapReduce as a big data processing model is considered dead by many domain experts, as development has moved on to more capable and less disk-oriented mechanisms that incorporate full map and reduce capabilities.[10]


    این بخشش چند تا از پیاده‌سازی‌هاش رو نوشته:
    https://en.wikipedia.org/wiki/MapRed...s_of_MapReduce

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    نقل قول: فرق هدوپ با map-reduce





    سلام،

    برای مشاهده آموزش

    نصب Hadoop و اجرای روش MapReduce (تک نود Single Node)

    میتوانید به آدرس زیر مراجعه بفرمایید.

    http://narmafzaria.blogfa.com/post/10


تاپیک های مشابه

  1. فرق بین C++‎ builder ,visual C++‎ در چیست
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 33
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 20:06 عصر
  2. فرق بین سی ++ بولند و سی++ مایکروسافت(خیلی مهم)(کامپایلر ها)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 15:05 عصر
  3. فرق بین stdcall,safecal,register
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 23:56 عصر
  4. فرق گذاشتن بین حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:21 عصر
  5. فرق بین کد نویسی Aspx و Aspx.vb
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •