نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از کوئری در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    51

    استفاده از کوئری در سی شارپ

    باسلام

    می خواستم بدونم چطوری می تونم از کوئری که در sql server نوشتم در سی شارپ استفاده کنم. ممنون از راهنمایی دوستان

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کوئری در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ehsankhan مشاهده تاپیک
    باسلام

    می خواستم بدونم چطوری می تونم از کوئری که در sql server نوشتم در سی شارپ استفاده کنم. ممنون از راهنمایی دوستان
    دوست عزیز اول شما بگید از چه تکنولوژی استفاده میکنید بد دوستان کمکت کنن ممکنه شما کوئری نویسی تحت EF بخوائید دوستان تحت ADO رو بنویسن برای شما اول معلوم کنید چی میخواهید بد تاپیک ایجاد کنید و یا سوالتون رو واضع مطرح کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    51

    نقل قول: استفاده از کوئری در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اول شما بگید از چه تکنولوژی استفاده میکنید بد دوستان کمکت کنن ممکنه شما کوئری نویسی تحت EF بخوائید دوستان تحت ADO رو بنویسن برای شما اول معلوم کنید چی میخواهید بد تاپیک ایجاد کنید و یا سوالتون رو واضع مطرح کنید.
    سلام
    دوست عزیز من در دیتابیسم (SQL SERVER) روی یک جدول کوئری ساده ای مانند (SELECT ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY codemeli DESC را نوشته و ذخیره کرده ام حلا می خواهم از این کوئری در سی شارپ(ویژوال استدیو استفاده کنم) چطوری می تونم این کار رو انجام بدم

  4. #4

    نقل قول: استفاده از کوئری در سی شارپ

    شما پس ADO کار میکنید.
    پس باید این طوری کد نویسی کنید.
    DbCommand.CommandText = "(SELECT ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY codemeli DESC))";
    OdbcDataReader DbReader = DbCommand.ExecuteReader();

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تایمر در سی شارپ
    نوشته شده توسط boof1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 09:22 صبح
  2. نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:38 صبح
  3. چگونگی استفاده از کوئری های اس کیو ال 2005 در برنامه
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 20:40 عصر
  4. استفاده از قلش در سی شارپ
    نوشته شده توسط mazloman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •