نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دسترسی به کنترلهای فرمهای دیگر؟

  1. #1

    دسترسی به کنترلهای فرمهای دیگر؟

    سلام
    چطوری میشه به کنترلهای فرمهای دیگه دسترسی داشت؟ مثلا به label به textbox به dataSet؟
    مثلا تو دلفی می‌نویسم

    form2.label1.caption='welcome';

    در C#‎.net 2003 چطوریه؟

  2. #2
    تو instance ای که ازش تعریف میکنی میشه این کارو کرد

    Form1 frm = new Form1();
    frm.lable1.text="C SHarp" ;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    اگر چه میشه اینکار را انجام داد ولی از نظر برنامه نویسی درست نیست.
    به جایه اینکار بهتر است که در فرم ۲ یک متد جدید اضافه کنید که خودش اینکار را انجام بده،

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط javid_p84
    تو instance ای که ازش تعریف میکنی میشه این کارو کرد

    Form1 frm = new Form1();
    frm.lable1.text="C SHarp" ;
    این روش جواب نمیده. یعنی بعد از frm اسم کنترلهای موجود دز آن فرم را نمیشناسه.
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ
    اگر چه میشه اینکار را انجام داد ولی از نظر برنامه نویسی درست نیست.
    به جایه اینکار بهتر است که در فرم ۲ یک متد جدید اضافه کنید که خودش اینکار را انجام بده،
    نمیدونم چطور این کارو بکنم.

    ببینید دز فرم اول من نام یه درس در یک combobox انتخاب میشه. حالا من می‌خواهم در فرم بعدی که باز می‌کنم نام این درس را تو یه label نشون بدم. حالا یا باید از فرم اولی به دوم دسترسی داشته باشم. یا از دومی به اولی. که هیچ کدوم کنترلهای اون یکی نمیشناسه. نمیدونم چطور این کارو بکنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله oghab : دوشنبه 23 مرداد 1385 در 14:05 عصر

  5. #5
    این روش جول نمیده. یعنی بعد از frm اسم کنترلهای موجود دز آن فرم را نمیشناسه.
    کنترلها باید public تعریف شده باشند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط oghab
    این روش جول نمیده. یعنی بعد از frm اسم کنترلهای موجود دز آن فرم را نمیشناسه.

    نمیدونم چطور این کارو بکنم.

    ببینید دز فرم اول من نام یه درس در یک combobox انتخاب میشه. حالا من می‌خواهم در فرم بعدی که باز می‌کنم نام این درس را تو یه label نشون بدم. حالا یا باید از فرم اولی به دوم دسترسی داشته باشم. یا از دومی به اولی. که هیچ کدوم کنترلهای اون یکی نمیشناسه. نمیدونم چطور این کارو بکنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مثال ضمیمه شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    با سلام
    خیلی ممنونم
    مشکلم حل شد ( با استفاده از راهنمایی جناب reza_rad )
    از جناب آرژنگ هم بخاطر اینکه وقت صرف کردند و مثال برایم گذاشتند تشکر می‌کنم. منتها فکر می‌کنم این مثال با vs.net 2005 انجام شده و 2003 را نصب دارم و متاسفانه نتونستم بازش کنم
    خیلی متشکرم
    موفق باشید

  8. #8
    من تا حالا 5، 6 دفعه به این سوال جواب دادم.
    بابا جستجو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    متاسفانه جوابهایی که به این سوال دادهمیشه ادامه دادن عادتهایه بدی را که مبتدی کاران در دلفی یادمیگرفتن تجویز میکنه.
    در دلفی نقسش این بود که کنترلها را همیشه Published تعریف میشند و هر کی کیفی از یک فرم کنترلهایه فرم دیگر را راحت انگلوک میرد، این روش یک نوعه دیگر استفاده از گلوبال وریبله که قدیم کاران ازش شکایت دارند.
    از نظر شیئگرایی بهتره که متد استفاده بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : سه شنبه 24 مرداد 1385 در 04:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •