نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام دوستان میخوام بدونم فروشگاه اینترنتی مثلا کیمیا انلان - برای هر محصول برای تک تک ویژگیهاش فیلد توی دیتا بیس داره یانه یه فیلد گذاشته که تمام خصوصیات داخل اون درج بشه(با ادیتور ) چون بعضی محصولات بالای 20 فیلد داره تو سایتش مثل این محصول
    http://kimiaonline.com/UI/ProductSpe...aspx?PID=11317
    و این که هر محصول دسته بندی خاصی داره مثلا موبایل و کامپیوتر که فیلد های این ها کلا باهم فرق داره
    کسی ایده ای به ذهنش میرسه که چه جوری این ها رو پیاده سازی کردن
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ikallam : شنبه 31 مرداد 1394 در 19:11 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    کسی نظری نداره ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام دوست من :)


    چند وقت قبل مشغول نوشتن یه سیستم فروشگاهی بودم و این مورد رو هم بهش برخوردم .
    خیر ، معمولا از یک جدول واسط استفاده میشه که مشخصات درونش نگهداری میشه

    من اینطوری کار کردم :
    جدول دسته های محصولات
    جدول فیلدها

    جدول واسط بین فیلد و دسته محصولات ( برای اینکه بگم هر فیلد برای چه گروهی از محصولات هست ) مثلا :
    برای گروه لپ تاپ این فیلد هارو لازم دارم :
    -- رم
    -- سی پی یو
    -- گرافیک
    -- ...

    و دسته فرضا تلوزیون
    --اندازه صفحه نمایش
    -- نوع صفحه نمایش
    -- قدرت صدا
    --....


    بعد موقع ثبت محصول ، بعد از اینکه کاربر دسته رو انتخاب کرد ، فیلد های اون دسته رو بصورت ایجکس لود میکردم .
    بعد از این کار ما باید مقدار هارو ذخیره کنیم و چون در هر سری ممکنه تغییراتی در فیلد ها بدیم ( اضافه کردن یک فیلد جدید ) ، نمیتونیم مقدارهارو درون یک رکورد ثبت کنیم
    بناابر این ، یک جدول واسط دیگه برای مقدار هر فیلد لازم داریم ، یعنی یک جدول واسط دیگه برای نگهداری :
    آی دی محصول + آی دی فیلد + مقدار فیلد


    امیدوارم کمکی کرده باشم :)




  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام ممنون از جوابتون - من نمیخوام فروشگاه دسته بندی ثابت داشته باشه میخوام خود مدیر دسته اضافه کنه و فیلد ها رو خودش وارد کنه البته یه چیزهای درست کردم میخوام بدونم مشکلی نداره - درست فهمیدم
    تو این پست گذاشتم لینک پست

  5. #5

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام

    در این روش می توانید از WISWYG استفاده کنید. که خود کاربر برای هر محصول هر فیلد یا جدولی می خواهد طراحی کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام - این جوری که خیلی سخت میشه - مدیر بخواد واسه هر محصول یه جدول درست کنه و غیره - و این که توی سرچ هم به مشکل میخورم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام .


    لینکی که دادین رو کامل نخوندم اما فکر کنم همین روش رو دوستان هم توضیح دادن .

    تو این روش هم که گفتم ، خوده کاربر فیلد هارو مشخص میکنه
    مراحل به این صورت هست :

    1- دسته برای محصولات ( کامپیوتر ، موبایل ، تلوزیون و ... ) رو ایجاد میکنید .
    2- برای افزودن فیلد ، دسته مورد نظرتون رو انتخاب میکنید و نهایتا فیلد رو اضافه میکنید
    3 - موقع ثبت محصول ، دسته رو انتخاب میکنید و نهایتا فیلد های مربوط به همون دسته رو پر میکنید .

    اگه توضیحاتم رو درک نکردید ، میتونم یه دمو بهتون بدم که ببینید مراحل انجام کار چطور هست :)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: دیتا بیس فروشگاه اینترنتی

    سلام ممنون واقعا - نه نیازی نیست گرفتم - ممنون حل شد

تاپیک های مشابه

  1. دیتا بیس کارنامه اینترنتی مدارس؟؟؟؟!!!!
    نوشته شده توسط my_blithe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 16:49 عصر
  2. پاسخ: 77
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 10:53 صبح
  3. کنترل خطا در دیتا بیس ها
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 13:05 عصر
  4. ذخیره عکس در دیتا بیس
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 مهر 1382, 16:42 عصر
  5. عکس در دیتا بیس
    نوشته شده توسط mes در بخش VB.NET
    پاسخ: 48
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 17:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •