صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

  1. #41
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده خدا قوت...
    می خواستم خواهش کنم اون 5 تا فایل sql رو که در کارگاه اول استفاده کردین (blog,comment,post...) اگه می شه لینکشو بذارید که ما هم از همون استفاده کنیم.

    ممنون

  2. #42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba.sln مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده خدا قوت...
    می خواستم خواهش کنم اون 5 تا فایل sql رو که در کارگاه اول استفاده کردین (blog,comment,post...) اگه می شه لینکشو بذارید که ما هم از همون استفاده کنیم.

    ممنون
    از لینک زیر دانلود کنید
    http://uploadboy.com/o3ir5tqmo9n8.html

  3. #43

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط mr.javad15 مشاهده تاپیک
    سلام
    موقع نصب این ارور میاد

    Warning: require(C:\xampp\htdocs\yii2cms-0.0.1/lib/common/config/main-local.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\yii2cms-0.0.1\index.php on line 12

    Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\yii2cms-0.0.1/lib/common/config/main-local.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\yii2cms-0.0.1\index.php on line 12
    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    مشکل مسیر دهی فایل هست
    اگر بر روی سرور لینوکسی اجرا کنید مشکلی پیش نمیاد
    این مورد رو بزودی حل میکنم
    سلام آقای سیف زاده
    ممنون بابت زحماتتون

    من بررسی کردم، جدای از مشکل مسیردهی فایل ها و بحث سرور لینوکس و ویندوز
    توی پوشه config اصلا فایلی به اسم main-local.php وجود نداره

  4. #44

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط abbas412 مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده
    ممنون بابت زحماتتون

    من بررسی کردم، جدای از مشکل مسیردهی فایل ها و بحث سرور لینوکس و ویندوز
    توی پوشه config اصلا فایلی به اسم main-local.php وجود نداره
    یه ریموت team viewer بهم بدید بررسی کنم

  5. #45

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام
    استاد میخوام پست ها رو نمایش بدم اما فقط یک row رو نمایش میده مشکل کجاس؟
    <?php

    namespace frontend\controllers;
    use frontend\models\Blog;
    use yii;

    class BlogController extends \yii\web\Controller
    {

    public $layout='panel';

    public function actionIndex()

    {

    $send = blog::find()->all();


    return $this->render('index',['send'=>$send]);
    }



    }


    foreach ($send as $obj)

    {


    echo"<div class=\"container\">
    <div class=\"panel panel-default\">
    <div class=\"panel-heading\"><?=$obj->subject;?></div>
    <div class=\"panel-body\">
    <p>test</p>
    </div>
    </div>
    </div>";
    }

    ?>


  6. #46

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام استاد سیف زاده
    موقع vagrant up در cmd بمن خطا میده و کلا دستور متوقف میشه .... آی پی هم تغییر دادم مشکلم حل نشد متوجه خطا نمیشم لطف میکنید راهنماییم کنید

    به تازگی ویندوز 10 نصب کردم
    از 4.04 VitualBox و vagrant 1.7.1 و همچنین از باکس Ubuntu precise 64bit استفاده کردم
    عکس از خطا رو هم گذاشتم


    error.png
    آخرین ویرایش به وسیله bahane13 : یک شنبه 29 شهریور 1394 در 12:41 عصر

  7. #47
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    لینک عکسی که گذاشتید خطا میده. لطفا عکس دیگه ای بزارید تا بشه بررسی کرد.

  8. #48

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط bobSilon مشاهده تاپیک
    لینک عکسی که گذاشتید خطا میده. لطفا عکس دیگه ای بزارید تا بشه بررسی کرد.
    عکس رو دوباره آپلود کردم

  9. #49
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    کدوم ip رو تغییر دادید؟ اونی که تو فایل vagrant بود یا ip ِیی که تو تنظیمات virtual box هست؟

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    از قرار معلوم این مشکل برای خیلیا که به ویندوز 10 مهاجرت کردن پیش اومده. تو گیت هاب پروژه vagrant هم موضوعی با همین مضمون ایجاد شده و اگه سری بزنید کلی راه حل اونجا دادن که دیدنشون خالی از لطف نیست.
    من خودم ویندوز 10 ندارم اما چند تا از راه حل هایی که بشتر مورد تایید بقیه بودن رو لینکشون رو میزارم شاید بکارتون بیاد.

    1- https://github.com/mitchellh/vagrant...ment-126450360
    2- https://github.com/mitchellh/vagrant...ment-126655918

    3- https://github.com/mitchellh/vagrant...ment-126834560

    4- https://github.com/mitchellh/vagrant...ment-127094523

    البته شماره 2 در تکمیل راه حل اول هست.

    در نهایت اگر این ها هم جواب نداد virtualbox رو به طور کامل پاک کنید و آخرین نسخه رو که 5.0.4 هستش رو دانلود و نصب کنید. اگر باز هم جواب نداد تو همین نسخه فایل های زیر رو تو مسیر C:\Program Files\Oracle\VirtualBox یا هر جای دیگه ای که نصب کردین، رو در حالت compatibility mode برای ویندوز 7 قرار بدید و vagrant رو اجرا کنید.

    VirtualBox.exe
    VBoxManage.exe
    VBoxHeadless.exe


  11. #51

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    آی پی که تو فایل vagrant بود رو تغییر دادم

    ممنون بابت جوابتون الان بررسی میکنم ببینم چی میشه

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    یه سوال عمل Migration در ویندوز توسط CMD چطوری انجام میشه ؟ مثلا برای بحث Security از یک Command استفاده کردید ، روی ویندوز چطور هست؟
    من همون کامند رو در CMD زدم اجرا نشد یا ارور داد

  13. #53

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام
    چطوری لینک های رو فارسی کنیم ؟
    من لینکی شبیه به این درست کردم ولی این خطا رو میده
    Object not found!

    The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 404

    localhost
    Apache/2.4.12 (Win32) OpenSSL/1.0.1l PHP/5.6.8

    لطفا کمکم کنید
    با تشکر

  14. #54

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط REZAsys مشاهده تاپیک
    یه سوال عمل Migration در ویندوز توسط CMD چطوری انجام میشه ؟ مثلا برای بحث Security از یک Command استفاده کردید ، روی ویندوز چطور هست؟
    من همون کامند رو در CMD زدم اجرا نشد یا ارور داد
    اگر php‌در مسیر path ویندوز باشه اون وقت با اجرای yiic میتونید عمل migration‌رو انجام بدید.
    http://stackoverflow.com/questions/7...ine-on-windows

  15. #55

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majidganji مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری لینک های رو فارسی کنیم ؟
    من لینکی شبیه به این درست کردم ولی این خطا رو میده
    Object not found!

    The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 404

    localhost
    Apache/2.4.12 (Win32) OpenSSL/1.0.1l PHP/5.6.8

    لطفا کمکم کنید
    با تشکر
    توی کدوم قسمت(دقیقا شماره فیلم) این مشکل پیش اومده؟

  16. #56

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده ،اول از آموزش خوبتون تشکر میکنم
    و اینکه من وقتی توی cmd میخوام وارد پوشه ها بشم این error رو نشون میده ،چه کار باید بکنم؟

  17. #57

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده ،اول از آموزش خوبتون تشکر میکنم
    و اینکه من وقتی توی cmd میخوام وارد پوشه ها بشم این error رو نشون میده ،چه کار باید بکنم؟
    شما قبل از vm_yii2 باید اول cd رو تایپ کنید
    cd vm_yii2

  18. #58

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط bahane13 مشاهده تاپیک
    شما قبل از vm_yii2 باید اول cd رو تایپ کنید
    cd vm_yii2
    ممنون، وای اصلا حواسم نبود.

  19. #59

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    مخلص آقای مهرداد۶۶
    من میخوام یه شبکه اجتماعی با ساختار ساده درست بکنم با codIgniter یا yii درست بکنم...
    با جستجویی که کردم فهمیدم که برای شبکه اجتماعی باید از بانک های noSQL استفاده کرد؛ نظر شما چیه؟؟؟

    این شبکه اجتماعی به فرض انجام شدن و استقبال کاربران روزانه حداقل 1000 نفر داخلش عضو میشن و روزانه حداقل 1000 تا مطلب به اشتراک گذاشته میشه...

    تیتر های فصل چهارم فکر کنم مربوط به بانک های اطلاعاتی رابطه ای باشه.... میشه یه فصل 4+ برای کار با بانک های اطلاعاتی noSQL با yii تهیه بکنین؟؟؟؟

    درضمن توی بعضی از تاپیک ها و انجمن های دیگه گفتن که برای شبکه اجتماعی از فریم ورک استفاده نکنین چون که برای این کار بهینه نیست... نظر شما چیه؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله milad_d993 : دوشنبه 30 شهریور 1394 در 20:53 عصر

  20. #60

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط milad_d993 مشاهده تاپیک
    مخلص آقای مهرداد۶۶
    من میخوام یه شبکه اجتماعی با ساختار ساده درست بکنم با codIgniter یا yii درست بکنم...
    با جستجویی که کردم فهمیدم که برای شبکه اجتماعی باید از بانک های noSQL استفاده کرد؛ نظر شما چیه؟؟؟

    این شبکه اجتماعی به فرض انجام شدن و استقبال کاربران روزانه حداقل 1000 نفر داخلش عضو میشن و روزانه حداقل 1000 تا مطلب به اشتراک گذاشته میشه...

    تیتر های فصل چهارم فکر کنم مربوط به بانک های اطلاعاتی رابطه ای باشه.... میشه یه فصل 4+ برای کار با بانک های اطلاعاتی noSQL با yii تهیه بکنین؟؟؟؟

    درضمن توی بعضی از تاپیک ها و انجمن های دیگه گفتن که برای شبکه اجتماعی از فریم ورک استفاده نکنین چون که برای این کار بهینه نیست... نظر شما چیه؟؟؟
    بهتر بود این سوال رو در بخش عمومی php میپرسیدی
    شما در ابتدا باید نیازمندیهای شبکه اجتماعی خودتون رو بسنجید. حتی فیس بوک هم در ابتدا با چند تا صفحه ساده php همراه با دیتابیس mysql بود و الان رشد کرده و بیشتر زبانها درش استفاده شده و همچنین برای خودش یک دیتابیس mysql اختصاصی هم داره. فیس بوک حتی به کمک HipHop تونسته سرعت php را بالا ببره.
    در مورد انتخاب دیتابیس باید نوع کار سنجیده بشه حتی یک نمونه با هر کدوم ساخته بشه و بعد ببینید که کدوم یکی مناسب تر هستن.
    در مورد فریم ورک هم بسته به خودتون داره. شاید بتونید بهتر از تیم توسعه دهنده یک فریم ورک کد بنویسید من نظرم اینه وقتی چند نفر برنامه نویس حرفه‌ای جمع شدن و یه سکوی توسعه قوی درست کردن که ۹۰درصد جژئیات یک پروژه(دیتابیس، لاگین، تمپلیت و ...) در برگرفته، چرا باید برای چیزهای تکراری که کاملا آماده هست وقت گذاشت. البته شبکه اجتماعی کلوپ با zend درست شده.
    در مورد فصلها و اضافه کردن مورد no-sql فعلا برنامه ای ندارم و شاید هم لازم نباشه، چون مستنداتش کامل هست.

  21. #61

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام آقا سیف زاده؛
    درقسمت 7.workshop1 create sample cms و فیلم آموزشی 12.post_show_route_frontend این خطا رخ میده .

  22. #62

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط majidganji مشاهده تاپیک
    سلام آقا سیف زاده؛
    درقسمت 7.workshop1 create sample cms و فیلم آموزشی 12.post_show_route_frontend این خطا رخ میده .
    من احتمال میدم این خطا روی سیستم شما رخ داده. یه remote بهم بدید بررسی کنم

  23. #63

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    جناب سیف زاده ، اگه اسلایدهایی رو هم که زحمت کشیدید بزارید واسه دانلود خیلی ممنون میشم . لینک قبلی که گذاشته بودید کامل نبود.

  24. #64

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام و ممنون از آموزش خوب و عالیتون یه مشکلی توی مراحل نصب واسم پیش اومد بعد اینکه با putty میام ifconfig رو میزنم بهم آی پی 192.168.33.130 رو نمیده که برم توی کامند پینگ بگیرم ولی خودم میام تایپ هم که میکنم پینگ میگیرم پینگ نمیده چیکارش باید کنم

  25. #65

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    مجموعه فایلهای موردنیاز آپلود شد
    ۱− اسلایدها با فرمت pptx ,pdf
    ۲- سورس کامل cms
    ۳- تمپلیت نمونه
    ۴- فایلهای sql
    https://www.dropbox.com/s/l9hvn7cltt...files.zip?dl=0

  26. #66

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط vifattahi مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از آموزش خوب و عالیتون یه مشکلی توی مراحل نصب واسم پیش اومد بعد اینکه با putty میام ifconfig رو میزنم بهم آی پی 192.168.33.130 رو نمیده که برم توی کامند پینگ بگیرم ولی خودم میام تایپ هم که میکنم پینگ میگیرم پینگ نمیده چیکارش باید کنم
    ip رو عوض کنید و یه ip‌ دیگه بزارید مثلا 192.168.50.44

  27. #67

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    مهندس اگر امکانش هست استفاده از محیط گرافیکی اوبونتو رو هم بگین چون خودتون تو ویدئو هاتون ازش استفاده میکنید

  28. #68

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط محسن فراهانی مشاهده تاپیک
    مهندس اگر امکانش هست استفاده از محیط گرافیکی اوبونتو رو هم بگین چون خودتون تو ویدئو هاتون ازش استفاده میکنید
    محیط گرافیکی اوبونتو اصلا سخت نیست و حتی از ویندوز هم راحت‌تر هست. شاید باورتون نشه ولی روی ویندوز من انقدر باید توی وب بگردم تا پیدا کنم فلا کانفیگ کجا بوده در مقابل محیط اوبونتو انقدر راحت و ساده هست که هر کسی کمتر از یک روز میتونه کار باهاش رو یاد بگیره. لذا این مورد بدلیل سادگی نیازی به آموزش نداره

  29. #69

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نه استاد منظورم این نبود تا آخر فیلم 6 شما در مورد کانفیگها گفتین و راه اندازی رو رو ترمینال انجام میدین اما بعدش با محیط گرافیکی کار میکنین ، من نفهمیدم چجوری از ترمینال محیط گرافیکی رو run کردین

  30. #70

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط محسن فراهانی مشاهده تاپیک
    نه استاد منظورم این نبود تا آخر فیلم 6 شما در مورد کانفیگها گفتین و راه اندازی رو رو ترمینال انجام میدین اما بعدش با محیط گرافیکی کار میکنین ، من نفهمیدم چجوری از ترمینال محیط گرافیکی رو run کردین
    راه اندازیها همه در ترمینال هست
    شما فصل اول راه اندازی رو انجام بدید متوجه میشید
    البته من os اوبونتو هست و بخاطر همنی من ssh رو در همون terminal دارم و شما فکر میکید که داره از محیط گرافیکی استفاده میکنم.
    مثلا دستور service apache2 restart رو من میزنم در واقع از قبل به vm متصل شدم و ssh زدم و حالا این دستور در vm اجرا شده.

  31. #71

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    ممنون از آموزش خوبتون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله kamalJan : یک شنبه 05 مهر 1394 در 00:57 صبح دلیل: یک سوال پرسیدم که جوابشو تو همین انجمن پیدا کردم اما هر کاری میکنم این تصویر حذف نمیشه . ببخشید!

  32. #72

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام جناب سیف زاده
    من وقتی آی پی رو وارد میکنم و پورت 2222 این خطا میاد
    vagrant.jpg
    لازم به ذکر است که من vagrant up را از طریق دومی که گفتید درست کردم یعنی پورت 8080 را تبدیل به 80 کردم و ip را کامنت کردم
    این ارور برای چی هست ؟

  33. #73

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    پس کی جواب منو میدید یک روزه منتظرم !

  34. #74

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط kamalJan مشاهده تاپیک
    پس کی جواب منو میدید یک روزه منتظرم !
    الان vm شما بالا میاد یا این که اون ارور اول رو میده
    اگر خطای اولی رو که ارسال کردید میده برگردید چند تا پست عقب‌تر دوستان آموزش دادن چطور این خطا رو برطرف کنید
    اگر این خطا رو دارید برای وصل شدن از ای پی 127.0.0.1 استفاده کنید و شماره پورت رو هم روی 2222 قرار بدید.
    اگر برطرف نشد از طریق پیامک با من هماهنگ کنید که با team viewer مشکل رو برطرف کنم
    09374693493

  35. #75

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    الان vm شما بالا میاد یا این که اون ارور اول رو میده
    اگر خطای اولی رو که ارسال کردید میده برگردید چند تا پست عقب‌تر دوستان آموزش دادن چطور این خطا رو برطرف کنید
    اگر این خطا رو دارید برای وصل شدن از ای پی 127.0.0.1 استفاده کنید و شماره پورت رو هم روی 2222 قرار بدید.
    اگر برطرف نشد از طریق پیامک با من هماهنگ کنید که با team viewer مشکل رو برطرف کنم
    09374693493
    سلام ،منم مشکل این دوستمون رو دارم و همه راه حل هی ارائه شده در پست های قبل رو هم تست کردم ولی مشکلم حل نشد،کلا از این روش منصرف شدم و تصمیم گرفتم که خودم لینوکس و yii رو نصب کنم،لینوکس رو نصب کردم و به کمک سایت http://tutsnare.com/how-to-install-yii2-on-ubuntu/ نصب رو انجام دادم حالا تو مرحله آخر از من token میخواد ،کسی میدونه چکار باید بکنم؟
    token.png

  36. #76
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    برید به آدرس github.com/settings/tokens و یک token جدید ایجاد کنید. توکن ایجاد شده رو با دستور زیر تو ترمینال وارد کنید:
    composer config github-oauth.github.com <token>

    به جای <token> رشته‏ ای که تولید شده رو پیست کنید.

  37. #77

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام ممنون توکن رو گذاشتم ولی حالا وقتی توی url آدرس رو وارد میکنم notfound میده!!!!!!!!!!
    composer create-project --prefer-dist --stability=dev yiisoft/yii2-app-basic zahra
    آدرسی که وارد میکنم:http://localhost/zahra/web/index.php

  38. #78
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    من خودم هیچوقت نتونستم مراحل نصب yii رو با composer به آخر برسونم. تو نصب متعلقات yii خطاهای زیادی میداد که احتمالا به خاطر مشکلات اینترنتم بوده.
    به هر حال پیشنهاد میکنم فایل فشرده yii2 رو از سایتش بگیرید و بدون دردسر بقیه مراحل رو دنبال کنید.

  39. #79

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    متاسفانه در راه‌اندازی اولیه مشکلات زیادی هست
    من تا الان ۳ نفر که بهشون remote زدم با مشکل شبکه و وجود‌نرم افزارهای اضافی برخورد کردم
    ۱. قراراه پورت 22 به 2222 تبدیل بشه برای remote. لذا هر نرم افزاری که داره روی این پورت کار میکنه(مخصوصا روی 127.0.01 رو پیدا کنید و یه جوری اون نرم افزار رو پاک کنید برای پیدا کردن این مورد دسر netstat -an رو در cmd بزنید.
    ۲. اگر میخواید از امکان port forwarding برلی تبدیل 80 به 80 استفاده کنید. پس باید پورت ۸۰ سیستم شما در حالت listen نباشه. که تمام این دوستان روی سیستم خودشون wamp یا xamp نصب داشتن که باعث خطا میشد
    ۳. آنتی ویروس‌ها. این مشکل بزرگ ویندوز که اگر نباشن یه دردسره و اگر باشن بزرگترین دردسر هستن. هر کجا مشکل برخوردید تقصر آنتی ویروس هم میتونه باشه. چون vagrant داره در سطح سیستمی کار انجام میده و آنتی ویروس هم بلاک میکنه. برای احل این مشکل اگر کانفیگهای آنتی ویروس رو بلدید برید اون رو ویرایش کنید و یجوی vagrant و virtualbox رو در اون مجاز کنید وگرنه بزنید آنتی ویروس رو delete کنید.
    ۴. بعضی از دوستان متلب، اتوکد، iis، Ftp Server و... خلاصه هر چی دم دست بوده و شیاد برای مدت کوتاهی فقط نیاز هست رو بر روی سیستم خودشون نصب کردن. خب عزیزان معلومه شما os خودتون رو تبدیل به زباله‌دان کردید. اگر سیستم قوی دارید برای متلب یه vm بالا بیارید روش فعلا متلب ران کنید و بعد از این که ترم تموم شد مثل همون بلایی که سر جزوه‌ها میارید برید vm رو هم delete کنید و سیستم خودتون رو سالم نگه دارید.

  40. #80

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    استاد دو تا سوال داشتم
    1- موقعی که می خوام php5 رو نصب کنم از repository ppa این ارور رو میده
    error.png
    2- قرار بود فایل archives.tar که برا نصب افلاین هست رو برا دانلود قرار بدین ، من پیدا نکردم.

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 21:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 12:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •