صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

  1. #81

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام،من عمل فیلتر کردن رو دقیقا مطابق فیلم انجام دادم اما عمل فیلتر کردن واسه من انجام نمیشه،کسی نمیدونه علتش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله z_b624 : جمعه 17 مهر 1394 در 14:09 عصر

  2. #82

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام،من عمل فیلتر کردن رو دقیقا مطابق فیلم انجام دادم اما عمل فیلتر کردن واسه من انجام نمیشه،کسی نمیدونه علتش چیه؟
    آقای سیف زاده الان که دارم تست میکنم میبینم علت اجرا نشدن فایل های js هستن،یعنی اگه از js استفاده کنم فیلتر انجام نمیشه ولی وقتی کامنتش میکنم به درستی اجرا میشه؟به نظرتون علت چیه؟
    مگه نباید فایل های js رو هم مثل css توی فایل AppAsset بنویسیم؟ من یه پوشه به نام js در مسیر backend/web درست کردم و تمام فایل های js رو در این پوشه قرار دادم و در فایل AppAsset هم این طوری نوشتم.
     public $js = [
    'js/excanvas.min.js',
    'js/jquery.flot.js',
    'js/jquery.flot.resize.js',
    'js/jquery.js',
    ];

  3. #83

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام و خسته نباشید مهرداد خان
    خواستم یک تشکر و خسته نباشید ویژه داشته باشم از شما، من مجموعه آموزشیتون رو مشاهده کردم و واقعاً لذت بردم، عالی بود و همینطور اینکه این رو رایگان قرار دادید اینجا جای تشکر بسیار داره،
    امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون پیروز و سربلند باشید.

  4. #84

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام جناب سیف زاده اگه امکانش هست گروهی توی تلگرام درست کنین که مخصوص تبادل اطلاعات واسه همین فریم ورک باشه من آموزش های شما رو دنبال میکنم ولی یه سری اصطلاحات رو متوجه نمیشم و همچنین ماشین مجازی هم که راه نیفتاد و از آرشیو فریم ورک به روی ویندوز دارم استفاده میکنم که جلوتر توی آموزشاتون به مشکل خوردم به خاطر دستورات لینوکسی که استفاده میکنین ممنون میشم اگه پیشنهادمو قبول کنین و لینک گروه رو قرار بدین

  5. #85

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    گروه تلگرام YiiPersian
    سلام دوستان
    چند نفر از دوستان از طریق ایمیل و فروم درخواست راه‌اندازی گروهی در تلگرام برای yii داشتند. از طریق لینک زیر میتونید عضو این گروه شوید.
    https://telegram.me/joinchat/A3kjrwEG4EUghoLQkKMRYg

    همچنین در حال آماده سازی میتینگ آنلاین هستم که به امید خدا هر هفته پنجشنبه یا جمعه علاقه‌مندان به yii دور هم جمع بشیم و عموما این جلسات با آموزش yii و تبادل تجربیات همراه هست. دوستانی که تمایل به شرکت در میتینگ آنلاین دارن(چه به عنوان شرکت‌کننده و چه به عنوان ارائه دهنده) میتونن در گروه تلگرام اعلام آمادگی کنن. با رای‌گیری اعضا انشاءالله 7 یا 8 آبان اولین میتینگ آنلاین علاقه‌مندان به yii خواهد بود.

  6. #86
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    آقای سیف زاده الان که دارم تست میکنم میبینم علت اجرا نشدن فایل های js هستن،یعنی اگه از js استفاده کنم فیلتر انجام نمیشه ولی وقتی کامنتش میکنم به درستی اجرا میشه؟به نظرتون علت چیه؟
    مگه نباید فایل های js رو هم مثل css توی فایل AppAsset بنویسیم؟ من یه پوشه به نام js در مسیر backend/web درست کردم و تمام فایل های js رو در این پوشه قرار دادم و در فایل AppAsset هم این طوری نوشتم.
     public $js = [
    'js/excanvas.min.js',
    'js/jquery.flot.js',
    'js/jquery.flot.resize.js',
    'js/jquery.js',
    ];

    خط آخر رو حذف کنید ، نیازی نیست دوباره jquery.js رو لود کنید ، خود فریم ورک اون رو لود میکنه براتون

  7. #87

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    قسمت سوم از کارگاه اول (فصل 7) ناقص هستش. مراحل آماده سازی قالب کاربر به صورت کامل ضبط نشده

  8. #88

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط hossein7441 مشاهده تاپیک
    قسمت سوم از کارگاه اول (فصل 7) ناقص هستش. مراحل آماده سازی قالب کاربر به صورت کامل ضبط نشده
    فیلم رو نگاه کردم. مراحلش کامل بود. اگر جایی در فیلم دیدید مراحل رو کامل نگفتم، دلیل سورس تکراری و یا آسان بودن مراحل بوده. مثلا همین آماده سازی قالب رو در فصلهای قبل هم توضیح داده شده و میتونید با توجه به اون توضیحات خودتون هم قالب رو درست کنید.

  9. #89
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده وقت بخیر.
    آقای سیف زاده متاسفانه قسمت آخر آموزشتون (قسمت ۱۴ که ورک شاپ ۳ بود) توضیحاتتون خیلی کوتاه و مختصر بود.
    اول این که چطور فایل installبسازیم رو نگفتید.
    دوم هم این که چطور ساختار دایرکتوری ها رو تغییر بدیم.مثلا چیکار کنیم که کاربر بعد از ورود به سایت مستقیما به صفحه اصلی بره نه این که به advancedبره بعد به frontendبعد به web .
    مخصوصا مورد دوم رو اگه بگید ممنون می شم.

    پیشاپیش ممنون بابت زحماتتون

  10. #90

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba.sln مشاهده تاپیک
    سلام آقای سیف زاده وقت بخیر.
    آقای سیف زاده متاسفانه قسمت آخر آموزشتون (قسمت ۱۴ که ورک شاپ ۳ بود) توضیحاتتون خیلی کوتاه و مختصر بود.
    اول این که چطور فایل installبسازیم رو نگفتید.
    دوم هم این که چطور ساختار دایرکتوری ها رو تغییر بدیم.مثلا چیکار کنیم که کاربر بعد از ورود به سایت مستقیما به صفحه اصلی بره نه این که به advancedبره بعد به frontendبعد به web .
    مخصوصا مورد دوم رو اگه بگید ممنون می شم.

    پیشاپیش ممنون بابت زحماتتون
    توضیحاتی دادم ولی دیگه جزئیات رو نگفتم. سورس رو دانلود کنید و نحوه ساخت این کار رو یاد بگیرید
    https://github.com/seifzadeh/yii2cms

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام
    بابت آموزش های خوبی که به صورت رایگان قرار دادین ممنونم
    من فریم ورک yii نسخه advanced رو به صورت دستی دانلود کردم و تو پوشه www برنامه wamp ام قرار دادم
    حال سوالم اینه که چه طوری باید فایل init رو اجرا کنم ؟؟؟

  12. #92

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    سلام
    بابت آموزش های خوبی که به صورت رایگان قرار دادین ممنونم
    من فریم ورک yii نسخه advanced رو به صورت دستی دانلود کردم و تو پوشه www برنامه wamp ام قرار دادم
    حال سوالم اینه که چه طوری باید فایل init رو اجرا کنم ؟؟؟
    داخل پوشه advanced فایل init.bat را اجرا کنید.

  13. #93

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام

    تشکر بابت اموزش

    یک خواهش داشتم که اگر امکان داره یک سورس یا آموزشی در مورد طراحی درگاه پرداخت برای yii2 ارائه بدید چون من طراحی میکنم ولی بعداز بازگشت خطای csrf میده نمیدونم چه کنم

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من می خوام تو Yii2 یه کار ساده انجام بدم
    1- میخوام اسم فیلد ها updated_aat و Create_at رو تغییر بدم و برنامه هم بفهمه تغییر اسم فیلدها رو از تو PhpMyAdmin بلدم برام مهم اینه که تو ثبت نام بعد از تغییر اسم خطا نده
    2-میخوام توی جدول یوزر که با میگریت ساخته شده فیلد های جدیدی اضافه کنم و تو ثبت نام اونا رو هم وارد کنم
    ممنون

  15. #95

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام من از uploadboy دانلود کردم ولی فایل achives.tgz داخلش نیست! از کجا باید این فایل رو دانلود کنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله harand1 : پنج شنبه 14 آبان 1394 در 07:03 صبح

  16. #96

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام من یک مشکلی دارم تو set کردن کوکی در yii2 اگه میشه راهنماییم کنید.
    من یک متد اکشن ساختم که میاد چک میکنه اگه ورودی کوکی داشت صفحه رو رندر کنه ولی نمیدونم چطور باید ورودی رو چک کنم ؟

    public function actionIndex(){
    $cookie=Yii::$app->request->cookies;
    $cookieMaker=Yii::$app->response->cookies;
    if(Yii::$app->request->get('province'))
    {
    if($cookie->has('province'))
    {
    return $this->render('index');
    }
    else
    {
    $cookieMaker->add(new Cookie(['name'=>'province','value'=>$_GET['province'],'expire'=>time()+86400]));
    return $this->render('index');
    }
    }
    else
    {
    if($cookie->has('province'))
    {
    $this->redirect(Yii::$app->homeUrl.$cookie['province']->value);
    }
    else
    {
    $this->redirect(Yii::$app->homeUrl.'site/province');
    }
    }
    }

    اینم کد منه. همه چی عالیه فقط وقتی کش رو پاک میکنم و تو صفحه اول بجای ایندکس هر چی بنویسم بجای value کوکی میگیره
    مثال:
    localhost/web/tehran تهران کوکی داشته باشه پس از پاک کردن کش و کوکی بجای تهران بنویسم localhost/web/hgvhkfghykfkhgfkghf ورفرش کنم hgvhkfghykfkhgfkghf را به عنوان value کوکی میگیره
    ممنون میشم راهنماییم کنید


    آخرین ویرایش به وسیله manhunt2014 : دوشنبه 09 آذر 1394 در 11:38 صبح

  17. #97

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط manhunt2014 مشاهده تاپیک
    سلام من یک مشکلی دارم تو set کردن کوکی در yii2 اگه میشه راهنماییم کنید.
    من یک متد اکشن ساختم که میاد چک میکنه اگه ورودی کوکی داشت صفحه رو رندر کنه ولی نمیدونم چطور باید ورودی رو چک کنم ؟

    public function actionIndex(){
    $cookie=Yii::$app->request->cookies;
    $cookieMaker=Yii::$app->response->cookies;
    if(Yii::$app->request->get('province'))
    {
    if($cookie->has('province'))
    {
    return $this->render('index');
    }
    else
    {
    $cookieMaker->add(new Cookie(['name'=>'province','value'=>$_GET['province'],'expire'=>time()+86400]));
    return $this->render('index');
    }
    }
    else
    {
    if($cookie->has('province'))
    {
    $this->redirect(Yii::$app->homeUrl.$cookie['province']->value);
    }
    else
    {
    $this->redirect(Yii::$app->homeUrl.'site/province');
    }
    }
    }

    اینم کد منه. همه چی عالیه فقط وقتی کش رو پاک میکنم و تو صفحه اول بجای ایندکس هر چی بنویسم بجای value کوکی میگیره
    مثال:
    localhost/web/tehran تهران کوکی داشته باشه پس از پاک کردن کش و کوکی بجای تهران بنویسم localhost/web/hgvhkfghykfkhgfkghf ورفرش کنم hgvhkfghykfkhgfkghf را به عنوان value کوکی میگیره
    ممنون میشم راهنماییم کنید


    سوال شما با مجموعه آموزشی ربطی نداشت. لذا بهتر بود جدا پست میزدید.
    احتمالا مسیر rout رو در config تغییر ندادیدن. که مثلا اگر site.com/province بود بره به site.com/index.php?r=site/index&province=tehran . جون در غیر این صورت لزومی نداره اون رو به عنوان مقدار بگیره.

  18. #98

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام جناب سیف زاده وقت بخیر
    من بعد از نصب پوتی به مشکل برخوردم . وقتی ای پی 127.0.0.1 و پورت 2222 را به پوتی میدم و open میکنم ارور میدهد. network error:connection refused
    ای پی رو تغییر دادم . پورت عوض کردم . انتی ویروسم دیزیبل کردم . xampp را پاک کردم . جواب نداد.
    نرم افزارهای مثل متلب و.... رو سیستم ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور برطرفش کنم.

  19. #99
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    محل زندگی
    اردکان یزد
    پست
    3

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    دوست عزیزم باتشکر از شما که چینین آموزش بسیار خوبی را برای عموم دردسترس گذاشته اید .سرور دراپ باکس که اصلاخوب دانلود نمیکنه وسرور اپلود هم لینک دانلود نمایش نمیده .لطفا پیگیری کنید

  20. #100

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط torshizak مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم باتشکر از شما که چینین آموزش بسیار خوبی را برای عموم دردسترس گذاشته اید .سرور دراپ باکس که اصلاخوب دانلود نمیکنه وسرور اپلود هم لینک دانلود نمایش نمیده .لطفا پیگیری کنید
    از uploadboy دانلود کنید
    تست کردم و درست کار میکنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2255823

  21. #101
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    محل زندگی
    اردکان یزد
    پست
    3

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    آقا من دوباره زدم این اومد:

    http://s42.uploadboy.com:8080/d/rjnd...20to%20cms.zip

    کارنمیکنه
    نمدونم شایدم سیستم من مورد داره

  22. #102

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام وقت بخیر
    من در ریستارت کردن آپاچی ارور دریافت میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    root@precise32:/var/www# service apache2 restartapache2: Syntax error on line 210 of /etc/apache2/apache2.conf: Syntax error on line 1 of /etc/apache2/mods-enabled/php5.load: Cannot load /usr/lib/apache2/modules/libphp5.so into server: /usr/lib/apache2/modules/libphp5.so: undefined symbol: ap_unixd_config
    Action 'configtest' failed.
    The Apache error log may have more information.
    ...fail!

  23. #103

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط torshizak مشاهده تاپیک
    آقا من دوباره زدم این اومد:

    http://s42.uploadboy.com:8080/d/rjnd...20to%20cms.zip

    کارنمیکنه
    نمدونم شایدم سیستم من مورد داره
    لینک شما بعد از مرحله ساخت فایل برای ip در اختیار شما قرار میگیره و تا ۲۴ ساعت با ip شما معتبر هست
    احتمالا مرورگر شما یا download manager داره مشکلی ایجاد میکنه.

  24. #104

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط manhunt2014 مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    من در ریستارت کردن آپاچی ارور دریافت میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    root@precise32:/var/www# service apache2 restartapache2: Syntax error on line 210 of 
    Action 'configtest' failed.
    The Apache error log may have more information.
    ...fail!
    آپاچی فایل config رو دستکاری کردید و یک مقداری رو اشتباه ست کردید. خط ۲۱۰ رو خوب نگاه کنید یا کانفیگ آپاچی رو بزارید ببینم کجا رو اشتباه ست کردید

  25. #105

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    آپاچی فایل config رو دستکاری کردید و یک مقداری رو اشتباه ست کردید. خط ۲۱۰ رو خوب نگاه کنید یا کانفیگ آپاچی رو بزارید ببینم کجا رو اشتباه ست کردید
    سلام ممنون از توجهتون
    شما مگه تو آموزشتون فایل آپاچی را کانفیگ میکنید؟ منظورم اینه من طبق آموزش های شما درحال نصب نرم افزارها هستم و چیزی را جدا به صورت شخصی کانفیگ نکردم.
    در هر حال این اولین تجربه من در زمینه نصب فضای مجازی vm هستش و با دستورات شما در قسمت cmd و shell آشنایی ندارم ممنون میشم
    جزیی تر راهنمایی کنید. با تشکر

  26. #106

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام من وقتی میخوام از امکان momel generatorابزار gii استفاده کنم بهم ارور میده لطفا راهنمایی کنید
    gii.png
    آخرین ویرایش به وسیله harand1 : یک شنبه 29 آذر 1394 در 22:06 عصر

  27. #107

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط harand1 مشاهده تاپیک
    سلام من وقتی میخوام از امکان momel generatorابزار gii استفاده کنم بهم ارور میده لطفا راهنمایی کنید
    مشکل در ارتباط با دیتابیس هست. فایل config رو برای ارتباط با دیتابیس تنظیم کنید

  28. #108

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    و بازهم اشتباه همیشگی وقتی xampp or wamp ... رو نصب میکنیم mysql پسوردش تهی هست که من توی فایل کانفیگ پسوردی که رو دیتابیس گذاشته بودم رو بهش دادم

  29. #109

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام این چرا ارور میده سینتکس که درسته و کلاسش هم که هست!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  30. #110

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط harand1 مشاهده تاپیک
    سلام این چرا ارور میده سینتکس که درسته و کلاسش هم که هست!
    برو فایل Profile.php رو تو پوشه model خوب بررسی کن. رفتی فایل پروفایل رو ویرایش کردی ولی توش خطای syntax دارید.

  31. #111

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    گروه تلگرام YiiPersian
    سلام دوستان
    چند نفر از دوستان از طریق ایمیل و فروم درخواست راه‌اندازی گروهی در تلگرام برای yii داشتند. از طریق لینک زیر میتونید عضو این گروه شوید.
    https://telegram.me/joinchat/A3kjrwEG4EUghoLQkKMRYg

    همچنین در حال آماده سازی میتینگ آنلاین هستم که به امید خدا هر هفته پنجشنبه یا جمعه علاقه‌مندان به yii دور هم جمع بشیم و عموما این جلسات با آموزش yii و تبادل تجربیات همراه هست. دوستانی که تمایل به شرکت در میتینگ آنلاین دارن(چه به عنوان شرکت‌کننده و چه به عنوان ارائه دهنده) میتونن در گروه تلگرام اعلام آمادگی کنن. با رای‌گیری اعضا انشاءالله 7 یا 8 آبان اولین میتینگ آنلاین علاقه‌مندان به yii خواهد بود.
    آقا مهرداد خواهش میکنم هرجور شده این میتینگ رو راه بندازید
    بچه های لاراول هم دارن
    من خودم پایم یه جلسه رو هم از دست نمیدم اگه راه بیفته
    هر هفته هم نشد دو هفته یبار

  32. #112

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkch مشاهده تاپیک
    آقا مهرداد خواهش میکنم هرجور شده این میتینگ رو راه بندازید
    بچه های لاراول هم دارن
    من خودم پایم یه جلسه رو هم از دست نمیدم اگه راه بیفته
    هر هفته هم نشد دو هفته یبار
    ممنون از حمایت شما
    اون میتینگ توی ۲ ماه پیش بیان شده و اون موقع سرم خلوت بود. الان یکم مشغله کاری دارم و نمیرسم چیزی برای دوستان آماده کنم.
    در مورد لاراول هم خیلی از دوستان پینهاد دادن ولی چون هنوز هیچ پروژه‌ای رو با این فریم ورک ننوشتم، چندان روش مسلط نیستم. البته شاید در آینده موقعیتش پیش بیاد که در اون صورت حتما در خدمت خواهم بود

  33. #113

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    وقتی برای اولین بار وارد سایت می شویم پارامترهای زبان(fa یا en) توی آدرس بار نمی آیند لطفا راهنمایی کنید

  34. #114

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط megahamed22 مشاهده تاپیک
    وقتی برای اولین بار وارد سایت می شویم پارامترهای زبان(fa یا en) توی آدرس بار نمی آیند لطفا راهنمایی کنید
    اولین بار باید بصورت پیشفرض بالا بیاد. توی همون کلاسها دستورش رو نوشتم اگر زبان ست نشده بود اون وقت از زبان پیشفرض config‌استفاده کنه

  35. #115

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    اولین بار باید بصورت پیشفرض بالا بیاد. توی همون کلاسها دستورش رو نوشتم اگر زبان ست نشده بود اون وقت از زبان پیشفرض config‌استفاده کنه
    بله درسته میاره ولی چیزی داخل آدرس بار قرار نمی دهد حتی کوکی و سشن را هم درست ست میکنه. توی roulsها هم قرار دادم که اگر فقط language بود برو به site\index اما چون language برایش بصورت پارامتر ست نشده نمیاره ولی اگر خالی بزارم میره به site\index
    '<language>'=>'site/index'

    کار نمی کنه
    ''=>site/index

    کار می کنه

  36. #116

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط megahamed22 مشاهده تاپیک
    بله درسته میاره ولی چیزی داخل آدرس بار قرار نمی دهد حتی کوکی و سشن را هم درست ست میکنه. توی roulsها هم قرار دادم که اگر فقط language بود برو به site\index اما چون language برایش بصورت پارامتر ست نشده نمیاره ولی اگر خالی بزارم میره به site\index
    '<language>'=>'site/index'

    کار نمی کنه
    ''=>site/index

    کار می کنه
    برای گذاشتن روی Url‌کاری نکردم. در واقع لزومی هم نداره. خب سایت در حالت پیش فرض با زبانی که برای پیش فرض تعریف شده بالا میاد. و بعدش کاربر میاد و زبان رو تغییر میده. حالا اگر در بین درخواستها url کنارش زبان پیش فرض هم وارد بشه مشکلی نداره.

  37. #117

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    در اینصورت 2 لینک ایندکس میشود یکی بدون زبان و دیگری با زبان
    www.site.com

    www.site.com/fa

  38. #118

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط manhunt2014 مشاهده تاپیک
    سلام جناب سیف زاده وقت بخیر
    من بعد از نصب پوتی به مشکل برخوردم . وقتی ای پی 127.0.0.1 و پورت 2222 را به پوتی میدم و open میکنم ارور میدهد. network error:connection refused
    ای پی رو تغییر دادم . پورت عوض کردم . انتی ویروسم دیزیبل کردم . xampp را پاک کردم . جواب نداد.
    نرم افزارهای مثل متلب و.... رو سیستم ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور برطرفش کنم.
    سلام
    راه حل به ذهنم نمیرسه در این گونه شرایط باید remote بدید
    در صورت تمایل team viewer نسخه 11 رو نصب کنید و اطلاعات remote رو برام اس ام اس کنید. شماره تماس من در پست اول زده شده

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    اینا هموناییه که تو سایت مکتب خونه است؟

  40. #120

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    اینا هموناییه که تو سایت مکتب خونه است؟
    بله کپی همین هستن. برای دسترسی راحت تر بر روی مکتب خونه قرار گرفت

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 21:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 12:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •