صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 164 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

  1. #161

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام


    دوستان عزیز اگر ممکن است پاسخ بنده را بدهید:


    در
    AppAsset
    در قسمت دپندنسی ها ، فایل
    YiiAsset
    را میدانم که جهت فراهم نمودن اسکریپت های اصلی فریم ورک یی میباشد و خودش باعث لود شدن جی کوئری میشود.
    اما میخواهم به طور خاص بدانم که منظور از جمله چیست و دقیقا چه کاربردی دارد
    سوال مهم من این است که آیا همیشه به آن نیاز است و در چه صفحات و اسکریپت هایی کاربرد دارد. یعنی اگر مثلا در یک صفحه ای که طراحی کرده ایم و از هیچ ماژول یی استفاده نکرده ایم، اگر نباشد چه میشود؟
    همچنین آیا در صفحات فرم ها به آن نیاز است؟


    اگر ممکن است پاسخ دهید و کاربرد این فایل را جامع بگویید.
    با تشکر

  2. #162

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام . عدر میخوام ممکنه بفرمایدد مشکل این ارور از کجاست با این که use هم کردم اما این ارور پایداره .
    Call to undefined method yii\widgets\LinkPager::widgets()


  3. #163

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام . عدر میخوام ممکنه بفرمایدد مشکل این ارور از کجاست با این که use هم کردم اما این ارور پایداره .
    Call to undefined method yii\widgets\LinkPager::widgets()

  4. #164

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام.چرا لینکها منقضی شدندن؟چطور میتونم دسترسی داشته باشم بهشو ؟

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 21:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 12:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •