نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات بین دو تاریخ در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    130

    نمایش اطلاعات بین دو تاریخ در datagridview

    سلام من میخوام اطلاعات گرید ویوو ثبت شده بین دو تاریخ رو نمایش بدم با استفاده از دیتاسورس بایندینگ فیلتر ولی وقتی میزنم 0 نمایش میده!!!

    DateTime week = System.DateTime.Now;
    week -= new TimeSpan(7, 0, 0, 0);
    DateTime now = System.DateTime.Now;
    sabtMoshtarianKoliBindingSource.Filter = "date like '* between" + week + "and" + now + "*'";
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 03 شهریور 1394 در 18:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    130

    نقل قول: نمایش اطلاعات بین دو تاریخ در datagridview

    مشکل این کد اینه که تاریخ رو میلادی نمایش میده ولی درست هستش
    کد تاریخ شمسی من به صورت زیر هستش :
    PersianCalendar mycalendar = new PersianCalendar();
    string year, month, day, mydate;
    year = mycalendar.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    month = mycalendar.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    day = mycalendar.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    mydate = year + "/" + month.PadLeft(2, '0') + "/" + day.PadLeft(2, '0');

    حالا چطوری کدی بزارم که 7 روز پیشش هم نشون بده؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    130

    نقل قول: نمایش اطلاعات بین دو تاریخ در datagridview

    دوستان بنده منتظر جوابم.یه سوال دیگه اینکه چطوری تاریخ 1394/6/3 رو به 3/6/1394 تبدیل کنم!؟میخوام برعکس نشون بده؟!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش اطلاعات بین دو تاریخ در datagridview

    برای اضافه کردن هفت روز به تاریخ می تونی از این روش استفاده کنی

    DateTime dt=new DateTime();
    dt.AddDays(7);

    وقتی تاریخ میلادی بدست اومد می تونی شمسی کنی...
    برای سوال دومت هم

    string date = "1394/06/03";
    string newdate = date.Split('/')[2] + "/" + date.Split('/')[1] + "/" + date.Split('/')[0];

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پیدا کردن اطلاعات بین دو تاریخ در کریستال
    نوشته شده توسط iceboy2026 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 23:05 عصر
  2. بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 00:54 صبح
  3. نمایش اطلاعات از دو جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط taheri-ali در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 16:10 عصر
  4. نمایش سفارشات بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط hhhmm65 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 17:14 عصر
  5. بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ از نوع Date در SQL
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1383, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •