نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم تغییر متن لیبل ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question عدم تغییر متن لیبل ...

    سلام به همه ...
    ببخشید اسم تاپیک از این بهتر به ذهن ناقصم نرسید :)
    ------------------

    از این کد واسه شمارش معکوس استفاده کردم :

    T_Log.Start();
    var startTime = DateTime.Now;
    T_Log.Tick += (obj, args) => Lbl_Countdown.Text = (TimeSpan.FromMinutes(5) - (DateTime.Now - startTime)).ToString("hh\\:mm\\:ss") + @"
    پنجره ورود بمدت پنج دقیقه غیر فعال می باشد !";
    Lbl_Countdown.ForeColor = Color.Black;

    و بعد انجام پروسه :

    T_Log.Stop();
    Lbl_Countdown.Text = "";

    خود تایمر و ... مشکلی ندارن
    وقتی زمان صفر میشه ، تایمر متوقف میشه ولی متن لیبل عوض نمیشه !!؟
    مجبور شدم رنگ متن رو همرنگ زمینه لیبل کنم !
    تایمر رو خارج از دستورای بالا که متوقف کنم میشه لیبل و متن ش رو تغییر داد
    -------------------
    و یه سوال دیگه واسم پیش اومد الان با Timer.Start/Stop کار کنم یا با Timer.Enabled = true/false ؟
    البته هر دو جواب میدن ، فرقشون تو چیه ؟!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 06 شهریور 1394 در 09:14 صبح دلیل: اصلاح متن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: عدم تغییر متن لیبل ...

    کد تون رو بزارید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: عدم تغییر متن لیبل ...

    سلام مهندس
    بعد از هر بار تغییر label اونو refresh کن


    Lbl_Countdown.Refresh();


    تفاوت Timer.Start/Stop با Timer.Enabled = true/false اینه که در اولی تایمر روشن یا خاموشه و دومی مشخص میکنه که متدش رخ بده یا نه اگه روشن باشه و Timer.Enabled = false تایمردر حال محاسبه زمان در نتیجه سربار به برنامه میده و اگه مثلا در دقیقه سوم Timer.Enabled = true کنی بعد از دو دقیقه روتینش رخ میده اما اگه خاموش باشه و روشن کنی بعد از 5 دقیقه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم تغییر متن لیبل ...

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    کد تون رو بزارید
    کل کد مربوط به لیبل و تایمر همینه !

    بعد از هر بار تغییر label اونو refresh کن
    نشد :(

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: عدم تغییر متن لیبل ...

    دو خط دوم رو توی چه ایونتی دارید مینویسید از enabled استفاده کنید هم باز نشون نمیده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم تغییر متن لیبل ...

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    دو خط دوم رو توی چه ایونتی دارید مینویسید از enabled استفاده کنید هم باز نشون نمیده؟
    تو یه متد نوشتم
    void Timer_Log()

    و تو رویداد باتون کلید فراخوانی میکنم (البته توی شرط دفعات کلیک رو باتون)

    نه Enabled هم همین مشکل رو داره !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر متن لیبل توسط تکس باکس
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 11:11 صبح
  2. عدم تغییر متن در TextBox
    نوشته شده توسط MJG1287 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 11:48 صبح
  3. سوال: عدم دسترسی به متن لیبل داخل گریدویو
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 11:35 صبح
  4. تغییر اندازه و تغییر متن لیبل از سمت چپ
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 23:50 عصر
  5. سوال: عدم تغییر متن درون ریچ باکس
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 21:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •