نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اين متد را مي خوام dll كنم

  1. #1

    اين متد را مي خوام dll كنم

    لطفا بگيد متدي كه رچباكس داره چطوري dll كنم مثلا
     private void fasel()        {
    string x = richTextBox1.Text;

    x = x.Replace("/", " / ");
    richTextBoxCod.Text = x;


    }

    تو پروژه جدید که dll میکنم ورودی را RichTextBox میزنم ولی text نمی یاد یعنی این جوی نمیشه RichTextBox.text چطور باید کد بزنم.؟؟

  2. #2

    نقل قول: اين متد را مي خوام dll كنم

    سلام
    شما اگه مشکلت فقط توی نحوه نوشتن کد هستش، کد باید به این شکل تصحیح بشه
            private void fasele(RichTextBox rtb)
    {
    string x = rtb.Text;
    x = x.Replace("/", " / ");
    rtb.Text = x;
    }


            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    fasel(richTextBox1);
    }


    اما اگه در کل نحوه ساخت فایل dll رو بلد نیستی از لینک زیر استفاده کن
    http://www.w3-farsi.com/%D9%86%D8%AD...7%D8%B1%D9%BE/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اين متد را مي خوام dll كنم

    سلام
    به نوشته‌ی دوستمون اضافه می‌کنم که حتا می‌تونی از extension method استفاده کنی و به این صورت بنویسی:

    public static void Fasel( this RichTextBox rtb ){
    var text = rtb.Text.Replace( "/", " / " );
    rtb.Text = text;
    }

    و اینطوری استفاده کنی:

    private void button1_Click( object sender, EventArgs e ){
    richTextBoxCod.Fasel();
    }




    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. چگونه مي تونم اين كار رو با jquery پياده كنم
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 13:20 عصر
  2. چطوري بايد يك كوئري را به اين صورت با كمك timer اجرا كنم
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 12:04 عصر
  3. سوال: Unique فيلدي را تعيين مي كنم مي خواهم جاي اين انگليسيviolation of Unique key...پيغام فارسي باشد
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 09:17 صبح
  4. با اين خطاي كلي چكار كنم ((دلفيم قات زده))
    نوشته شده توسط manzare در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 20:51 عصر
  5. سوال: می خوام تو متد Login1_LoggedIn دوباره visible = true بشه
    نوشته شده توسط Hope22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 00:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •