نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎

  1. #1

    مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎

    سلام یه برنامه ی C#‎ نوشتم که تحت شبکه است به بانک اطلاعاتی متصل است . در حالتی که فایروال خاموش باشه مشکلی نیست ولی هنگام روشن بودن فایروال ارتباط برفرار نمیشه.
    مشکل نمیدونم کجاست ولی تا وقتی که فایروال dis نشه کار نمیکنه این تنظیماته رول منه ... ایا اشکالی داره ؟؟


    profile : ANY
    enable:yes
    action:allow
    override:no
    program:ANY
    local&remote address: ANY
    protocol:TCP
    localport:1433
    بقیه پارامتر ها هم any هست

    و همچین personal firewall هم توی auto + excep rules هست

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎

    سلام.
    احتمالا شماره پورتی که به SQL اختصاص داده شده، 1433 نیست.
    گرچه این 1433 شماره پورت پیش فرض هست ولی در بسیاری از مواقع وقتی روی سیستم مشتری sql نصب میشه یک شماره پورت دیگه برای sql اختصاص داده میشه که بایستی از اون شماره استفاده کنید.
    برید توی تنظیمات sql و شماره پورت اختصاص داده شده رو پیدا کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎‎

    سلام دقیقا باید ازکجا بفهمم پورتش چی هست ؟؟ توی sql config manager همه رو زده 1433 ولی dynamic port توی ipall رو زده 1557

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط noronet مشاهده تاپیک
    سلام دقیقا باید ازکجا بفهمم پورتش چی هست ؟؟ توی sql config manager همه رو زده 1433 ولی dynamic port توی ipall رو زده 1557
    دقیقا همون مهم هست (مقدار جلوی TCP Dynamic Ports مهم هست).

  5. #5

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎‎

    پورتها رو تو برنامه و تو رول تغيير دادم . ولي باز خطا گرفت . ايا بايد جاي ديگه هم تغيير بدم ؟مثلا تو ساير پورتهاي ديگه که تو قسمت بالا گفتم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط noronet مشاهده تاپیک
    پورتها رو تو برنامه و تو رول تغيير دادم . ولي باز خطا گرفت . ايا بايد جاي ديگه هم تغيير بدم ؟مثلا تو ساير پورتهاي ديگه که تو قسمت بالا گفتم
    کل کاری که باید انجام بدید اینه که یک Rule تعریف کنید و درون اون برای شماره پورتی که سرویس sql از اون استفاده میکنه، اجازه دسترسی صادر کنید.
    حالا این Rule کجا باید تعریف بشه بستگی داره فایروال شما توسط کی داره مدیریت میشه. یا نرم افزار امنیتی روی سیستم نصب هست یا فایروال خود ویندوز.
    بهرحال مطمئن بشید که روند کار رو بدرستی انجام میدید.
    اگر مشکل رفع نشد یک عکس کامل از قسمت sql که مربوط به شماره پورت ها هست رو قرار بدید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎‎

    کد برنامه


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;


    namespace cup
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {



    string std = "Data Source=192.168.1.50,1557;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=student;User ID=Main_DB;Password=1371;";










    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = std;
    con.Open();


    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "INSERT INTO name_std (id,name)" + "VALUES (" + 11 + ",'Hamid')";


    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("Added Successfully!");
    con.Close();






    }
    }
    }








    1.PNG

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل rule فایروال در اتصال به sql server در برنامه C#‎‎

    مقدار TCP Dynamic Ports رو به یک عددی تغییر بدید(مثلا 1433) و OK کنید. بعدش Instance مربوط به sql رو ریست کنید (توی همین پنجره Sql Configuration و از قسمت SQL Server Service به Instance مربوط به sql دسترسی دارید). بعد از ریست دوباره برید شماره پورت رو بررسی کنید تا مطمئن بشید که شماره پورت عوض نشده (بعضی مواقع ممکنه عوض بشه هرچند زیاد احتمالش نیست). بهرحال اگر مقدارش تغییر کرد مقدار جدید رو در کانکشن استرینگ وارد کنید.
    ولی من احتمال میدم که شما Rule رو درست تعریف نمی کنید. اگر مشکل حل نشد دستور اتصال به دیتابیس رو بذارید توی یک Try و Catch و درون catch متن خطا رو بدست بیارید و یک عکس از خطای رخ داده قرار بدید.

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به SQl server در برنامه Client/server(البته در ADO)
    نوشته شده توسط pan65ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 18:53 عصر
  2. مشکل در اتصال به sql server از برنامه روی کامپیوتر دیگه
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 23:09 عصر
  3. مشکل احراز هویت در هنگام اتصال به SQL Server
    نوشته شده توسط Mbr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 13:32 عصر
  4. مشکل اتصال به sql server
    نوشته شده توسط rezanew در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 21:59 عصر
  5. یک مشکل در اتصال به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط mo_jahan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •