نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از اکسس در php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    126

    استفاده از اکسس در php

    سلام دوستان
    من می خواهم سایتی طراحی کنم که اطلاعات را از بانک اکسس گرفته و بصورت نمودار یا جدول به نمایش در آورد
    با تشکر از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    لطفا پیش از پرسش جستجو کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    126
    vahidAM جان جستجو کردم چیزی پیدا نکردم
    اگر شما سراغ دارید لینکش را بگذارید
    متشکرم

  4. #4
    زیاد فرقی نداره با چه بانکی کار کنی
    کلاس خوب db accses قبلا دیده بودم که میتونید از اونم استفاده کنید
    البته من با php به اکسس از طریق ODBC وصل میشم
    که خیلی راحته

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    126
    با سلام
    اگه مشه یه نمونه(کد) برام بفرستید
    با تشکر

  6. #6



    $con_id=odbc_connect("Database",'UserName','passwo rd');
    $res=odbc_do ( $con_id, "select * from TABALNAME" );
    $i=0;
    while($row=odbc_fetch_array($res))
    {
    $row1 = odbc_result($res,1);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    126
    سلام از لطف شما متشکرم
    اگر هر odbc استفاده نکنم چطور می توانم اینکار را انجام دهم اگر کدش را لطف کنید متشکر می شوم

  8. #8
    توضیحات کامل در لینک ذیل هست:
    http://www.w3schools.com/php/php_db_odbc.asp
    ولیکن کلا در روش استفاده از odbc باید dsn مربوطه در سیستم عامل تعریف شده باشد
    خوب این کار را روی سیستم خودمان می توانیم انجام دهیم ولی پس از آپلود در سرور (مخصوصا سرور لینوکس) چطور می توانیم اینکار رو بکنیم؟
    یعنی آیا امکان این است که بتوانیم این کانکشن استرینگ تعریف کنیم (dsn تعریف کنیم)
    مثلا چیزی شبیه کد زیر:

    $cstr="Driver={Microsoft.Jet.OLEDB.4.0};".
    "database=bankinfo.mdb;";
    $conn=odbc_connect($cstr,'','');


    البته در مورد مسیر دهی نام دیتابیس نیز یقینا مشکل هست؟ (چطور مسیر بدهیم که این فایل کنار خود فایل php ما هست)
    (البته بنده تاکید دارم که از طریق odbc به دیتابیس وصل بشم)
    ----------
    البته به غیر از روش odbc می توان از ado استفاده کرد.
    $conn = new COM('ADODB.Connection') or exit('Cannot start ADO.');

    توضیحات کامل با مثال:
    http://aspn.activestate.com/ASPN/Coo.../Recipe/163447

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    برای ارتباط با بانکهای اکسس به کتاب مرجع پی اچ پی 4 از انتشارات ساحر و برای نمایش به صورت نمودار به کتاب آموزش پی اچ پی جعفر نژاد مراجعه شود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •