نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: مشکل read only شدن database در سیستم مقصد

  1. #1

    مشکل read only شدن database در سیستم مقصد

    با سلام دوستان
    من وقتی برنامه و در سیستم مقصد نصب میکنم پیغام read only میده
    هرچه این تالارو گشتم جواب پیدا نکردم

    خواهشا هرکی میدونه جواب بده بدجور گیرم ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    سلام...اگه از ستاپ ساز استفاده می کنید برای ساخت ستاپ و نصب روی سیستم مشتری تو تنظیمات دسترسی ، برای پوشه محل نگهداری فایل دیتابیستون دسترسی Full برای Every One بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام...اگه از ستاپ ساز استفاده می کنید برای ساخت ستاپ و نصب روی سیستم مشتری تو تنظیمات دسترسی ، برای پوشه محل نگهداری فایل دیتابیستون دسترسی Full برای Every One بدید
    من از ستاپ ساز خود ویژوال استفاده میکنم

    شما ستاپ ساز خوب سراغ دارید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد


  5. #5

    Unhappy نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام...اگه از ستاپ ساز استفاده می کنید برای ساخت ستاپ و نصب روی سیستم مشتری تو تنظیمات دسترسی ، برای پوشه محل نگهداری فایل دیتابیستون دسترسی Full برای Every One بدید
    دوست عزیز من با برنامه advanced installer این کارو کردم ولی وقتی میخوام وارد برنامه بشم
    این پیغام و میده

    error jadidi.JPG

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    خطایی که میده نشون میده که دیتابیس درحال استفاده توسط برنامه دیگری هست!

    الان که اینطوری میشه شما برنامه رو ببندید و دیتابیس رو نامشو در پوشه تغییر بدید. و الان نرم افزار رو باز کنید ببینید چه خطایی میده؟ یا اینکه ایا دیتابیس به راحتی تغییر نام داده میشه؟

    همچنین نرم افزار رو هم یک بار تحت ران ادمین اجرا کنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    خطایی که میده نشون میده که دیتابیس درحال استفاده توسط برنامه دیگری هست!

    الان که اینطوری میشه شما برنامه رو ببندید و دیتابیس رو نامشو در پوشه تغییر بدید. و الان نرم افزار رو باز کنید ببینید چه خطایی میده؟ یا اینکه ایا دیتابیس به راحتی تغییر نام داده میشه؟

    همچنین نرم افزار رو هم یک بار تحت ران ادمین اجرا کنید
    دوست عزیز اون پیغام با ریستارت حل شد

    الان وقتی کریستال ریپورت را باز میکنم این پیغام و میده :
    erorojadid.JPG

  8. #8

    نقل قول: مشکل read only دیتا بیس در سیستم مقصد

    اینم پیغام زیر همون error

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    CrystalDecisions.Shared.CrystalReportsException: Load report failed. ---> System.Runtime.InteropServices.COMException: Unsupported Operation. A document processed by the JRC engine cannot be opened in the C++‎ stack.
    at CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.ReportC lientDocumentClass.Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
    at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocum entWrapper.Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
    at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocum entWrapper.EnsureDocumentIsOpened()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocum entWrapper.EnsureDocumentIsOpened()
    at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocum ent.Load(String filename, OpenReportMethod openMethod, Int16 parentJob)
    at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocum ent.Load(String filename)
    at amlaak2.invoice1.button1_Click(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    amlaak2
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/zeitoon/amlaak2.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Data
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Data/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    DevComponents.DotNetBar2
    Assembly Version: 9.0.0.0
    Win32 Version: 9.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/zeitoon/DevComponents.DotNetBar2.DLL
    ----------------------------------------
    Accessibility
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
    ----------------------------------------
    System.Transactions
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Transactions/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
    ----------------------------------------
    System.EnterpriseServices
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
    ----------------------------------------
    System.Numerics
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Numerics/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Numerics.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.Windows.Forms
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.Windows.Forms/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.Shared
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.Shared/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.Shared.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportSource
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportSource/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportSource.dll
    ----------------------------------------
    System.Web
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Web/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll
    ----------------------------------------
    log4net
    Assembly Version: 1.2.10.0
    Win32 Version: 1.2.10.0
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_32/log4net/1.2.10.0__692fbea5521e1304/log4net.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.CrystalReports.Engine
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.CrystalReports.Engine/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.CubeDefModel
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.CubeDefModel/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.CubeDefModel.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dl l
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion
    Assembly Version: 13.0.2000.0
    Win32 Version: 13.0.10.1385
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion/13.0.2000.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion .dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    West Azarbaijan, Urmia
    پست
    71

    نقل قول: مشکل read only دیتابیس در سیستم مقصد

    سلام

    SQL رو به صورت جداگانه در سیستم مقصد نصب بکنید.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله rg_BlackRose : سه شنبه 23 شهریور 1395 در 18:57 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل read only دیتابیس در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط rg_BlackRose مشاهده تاپیک
    سلام

    CrystalReport رو به صورت جداگانه در سیستم مقصد نصب بکنید.

    موفق باشید.
    دوست عزیز من ران تایم را بصورت جدا نصب میکنم ولی بازم همون پیغامو میده

  11. #11

    عدم اتصال به database برنامه پس از نصب؟

    با سلام.
    من توی برنامه ام یک دیتا بیس قرار دادم. تا زمانی که در حال گسترش برنامه بودم مشکلی در اتصال به بانک نبود و داده ها ذخیره و بازیافت می شدند.

    اما.... اما ...

    بعد اینکه پروژه Setup برنامه را ایجاد کردم و برنامه ام را نصب کردم در هنگام اتصال به دیتا بیس پیغام زیر ظاهر می شود.
    تو تنظیمات security فایل مربوط به دیتا بیس و حق دسترسی به فایل(Permission) گرچه حق دسترسی فقط خواندنی بود اما به تغییر حق دسترسی به full control تغییری در روند اتصال حاصل نشد و همچنان پیغام فوق به قوت خود باقیست.


    همکنون نیازمند یاری سبزتان هستم...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: عدم اتصال به دیتا بیس برنامه پس از نصب....؟

    برنامه توی چه مسیری نصب شده؟
    پوشه ای که دیتابیست داخلشه را کلیک راست کن و از read only در بیار

  13. #13

    نقل قول: عدم اتصال به دیتا بیس برنامه پس از نصب....؟

    برنامه تو درایو C:\programfile نصب شده.
    درست گفتید پوشه که دیتا بیس توش قرار گرفته readonly.
    حالا دو تا سوال مطرح میشه
    1- وقتی میخوام پوشه را از حالت readonly خارج کنم پیغام می ده شما اجازه اینکار را ندارید و باید مدیر سیستم باشی(Admin) در صورتی که من با یک یوزر Admin کار میکنم.
    2- به فرض هم که یک جور مورد بالا را حل کردیم چکار کنم وقتی که برنامه بروی کامپیوترهای کاربران نصب می شه دیگه این مشکل را نداشته باشه./

    ممنون

  14. #14

    Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    سلام دوستان من مشکلم اینه که وقتی برنامرو نصب میکنم بانکم read only میشه
    خیلی سرچ کردم ببشتر افراد میگفتند از این کد استفاده کنید
    ALTER DATABASE [Data_Base_Name.mdf] SET READ_WRITE WITH NO_WAIT

    ولی هیچ کس نگفته کجا این کدو بنویسم
    اگه میشه کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 11 اسفند 1394 در 02:42 صبح

  15. #15

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinP مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من مشکلم اینه که وقتی برنامرو نصب میکنم بانکم read only میشه
    خیلی سرچ کردم ببشتر افراد میگفتند از این کد استفاده کنید
    ALTER DATABASE [Data_Base_Name.mdf] SET READ_WRITE WITH NO_WAIT
    ولی هیچ کس نگفته کجا این کدو بنویسم
    اگه میشه کمک کنید
    سلام دوست عزیز
    این کد رو باید توی اس کیوال که به دیتابیست کانکت شده اجرا کنی

    USE [master]
    GO
    ALTER DATABASE [TESTDB] SET READ_WRITE WITH NO_WAIT
    GO

    لینک منبع
    http://blog.sqlauthority.com/2011/04...-to-readwrite/
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 11 اسفند 1394 در 02:43 صبح

  16. #16

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    ممنون از جوابتون
    من اس کیوال با localdb طراحی کردم همون مال ویژال استیو خودش
    الان دقیقا کجا باید بنویسم

  17. #17

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    میتونی قبل هرکاری با دیتابیست این دستور رو با sqlcommand خود C#‎ اجرا کنی

  18. #18

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب


    SqlConnection cn = newSqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename="+Applicat ion.StartupPath+"\\TaksiDBL.mdf;Integrated Security=True");
    SqlCommand cm = newSqlCommand();
    cm.Connection = cn;
    cm.CommandText = "USE [master] GOALTER DATABASE [TaksiDBL.mdf] SET READ_WRITE WITH NO_WAIT GO";
    cn.Open();
    cm.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();

    این کد های منه ولی این ارور میده
    Incorrect syntax near 'GOALTER'.
    Incorrect syntax near the keyword 'with'. If this statement is a common table expression, an xmlnamespaces clause or a change tracking context clause, the previous statement must be terminated with a semicolon.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 11 اسفند 1394 در 02:44 صبح

  19. #19

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    سلام دوست عزیز
    عموما وقتی برنامه توی درایو ویندوز نصب میشه این اتفاق می افته .بهتره برا نصب و کپی دیتا بیس یه مکان دیگه رو انتخاب کنید.

  20. #20

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    عموما وقتی برنامه توی درایو ویندوز نصب میشه این اتفاق می افته .بهتره برا نصب و کپی دیتا بیس یه مکان دیگه رو انتخاب کنید.
    سلام
    خب به کاربر که نمیتونی بگی که برنامه رو توی درایو خاصی نسب کنه و محدودش کنی
    دستور رو اشتباه وارد گردی باید بین کلمات Go و Alter فاصله باشه دوست عزیز

  21. #21

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    فاصله دادم این ارور داد

    Incorrect syntax near 'GO'.

  22. #22

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinP مشاهده تاپیک
    فاصله دادم این ارور داد

    Incorrect syntax near 'GO'.
    شرمنده یادم رفت بگم که نباید از کلمه GO استفاده کنی

  23. #23

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    خواهش میکنم
    این بار به مستر ارور میده
    User does not have permission to alter database 'TaksiDBL.mdf', the database does not exist, or the database is not in a state that allows access checks.

    ALTER DATABASE statement failed.

    Changed database context to 'master'.

  24. #24

    نقل قول: Read only شدن دیتا بیس بعد از نصب

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinP مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم
    این بار به مستر ارور میده
    User does not have permission to alter database 'TaksiDBL.mdf', the database does not exist, or the database is not in a state that allows access checks.

    ALTER DATABASE statement failed.

    Changed database context to 'master'.
    برای این مورد باید دسترسی های یوزری که داری باهاش این برنامه رو اجرا میکنی چک کنی و هچنین باید ببینی اسم دیتابیس رو درست وارد کری یا نه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 19 اردیبهشت 1395 در 09:47 صبح

  25. #25
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل read only شدن database در سیستم مقصد

    سلام...این اشکالات زمانی رخ می ده که شما می خواین برنامه روی درایو سیستمی ویندوز نصب بشه...برای منم اوایل این اتفاقات رخ میداد (دیتابیس Readonly میشد کامپوننت ها بعضا کار نمی کرد و ...)و مجبور بودم به کاربرم اطلاع بدم که برنامه روی درایو غیر سیستمی اجرا میشه...ولی با تعیین سطج دسترسی موقع ساخت ستاپ تموم مشکلات حل شد...
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  26. #26

    مشکل عجیب با سی شارپ

    سلام به همگی!
    من یه برنامه ای نوشتم که با دیتابیس کا می کنه، من فایل دیتابیس رو موقع ساخت فایل نصبی کنار فایل اجرایی قرار میدم ولی موقع نصب خطای اینو دریافت می کنم که دیتابیس read-only هست! بعد یه جستجو متوجه خوندم که میگفتن باید فایل دیتابیس رو توی پوشه ها عمومی مثله APPDATA بزاری، من اینکارو انجام دادم (با Installshield) ولی این بار موقع نصب فایل دیتابیس توی پوشه ی appdata قرار نمیگیره، یعنی پوشه ی مربوط به برنامم ساخته میشه (به همراه زیر پوشه هاش) ولی خود فایل دیتابیس کپی نمیشه و مجبورم این کار رو دستی انجام بدم! کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟ اصلا بهترین جا واسه قرار دادن فایل دیتابیس کجاست؟
    با تشکر از همگی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل Read only شدن پایگاه داده به هنگام انتقال به سیستم مقصد
    نوشته شده توسط vahid naser در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1396, 01:06 صبح
  2. سوال: read only شدن دیتابیس در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط behnamgholipoor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1394, 22:56 عصر
  3. مشکل read only شدن دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط rooli2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1394, 15:40 عصر
  4. سوال: حل مشکل read only شدن دیتابیس اکسس درهنگام نصب؟
    نوشته شده توسط vid4259 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اسفند 1392, 23:48 عصر
  5. سوال: مشکل read-only شدن بانک
    نوشته شده توسط asadi.ir در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 01:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •