نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل stringformat

  1. #1

    مشکل stringformat

    سلام.کسی میدونه مشکل format رو چطوری حل کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل stringformat

    سلام میشه بیشتر توضیح بدی؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل stringformat

    راستش خودم هم نمیدونم مشکل از کجاست ولی این ارورها رو میده
    Input string was not in a correct format.
    FormatException was unhandled
    این ارورها در قسمت getdata هستش
    ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه

    اینم کدی که ازش ارور میگیره:

    ;(((DataTable dt=db.GetData(txtSickName.Text.Trim(),txtLastName. Text.Trim(),comboInsurName.Text.Trim(),Convert.ToI nt32(txtSickID.Text.Trim
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 08 شهریور 1394 در 18:53 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل stringformat

    دوست عزیز اینطوری که نمی شه جواب داد....
    نمونه کد بزارید تا بشه راهنمایی کرد..
    خطایی هم که داره می ده احتمالا می خواین یه رشته رو به عدد یا یه فرمت دیگه تبدیل کنید که رشته ورودی نا معتبره

  5. #5

    نقل قول: مشکل stringformat


    1. ;(((DataTable dt=db.GetData(txtSickName.Text.Trim(),txtLastName. Text.Trim(),comboInsurName.Text.Trim(),Convert.ToI nt32(txtSickID.Text.Trim





    این کدی هستش که من زدم و بعد از احرا ارور میده.قبلا زیاد از این نمونه کد استفاده کردم اما فقط این کد ارور میده

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل stringformat

    خطا مربوط به این قسمته
    Convert.ToInt32(txtSickID.Text.Trim
    txtSickID.Text مقدارش قابل تبدیل شدن به int نیست

  7. #7

    نقل قول: مشکل stringformat

    ممنون از پاسخ. خیلی لطف کردید

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •