نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن نام سرورهای بانک اطلاعاتی SQL SERVER

  1. #1

    Cool بدست آوردن نام سرورهای بانک اطلاعاتی SQL SERVER

    سلام
    با این دستور می تونید نام سرورهایی که موتور SQL Server شناخته بدست بیارید و برای پشتیبان گیری ازش استفاده کنید.


    Dim Server As String = String.Empty
    Dim instance As SqlDataSourceEnumerator = SqlDataSourceEnumerator.Instance
    Dim table As System.Data.DataTable = instance.GetDataSources()

    For Each row As System.Data.DataRow In table.Rows
    Server = String.Empty
    Server = row("ServerName")
    If row("InstanceName").ToString.Length > 0 Then
    Server = Server & "\" & row("InstanceName")
    End If
    cmbserver.Items.Add(Server)
    Next

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: بدست آوردن نام سرورهای بانک اطلاعاتی SQL SERVER

    درود;

    داداش کانکشن نمیخواد ؟ این کد واسه من کار نمیکنه ! فکر کنم یه چیزایی جا انداختی .
    مثلا Import System.Data.SQL که حتما باید باشه .
    این کد رو اجرا میکنم فقط اسم سیستم خودم رو میده .

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن نام سرورهای بانک اطلاعاتی SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.safavie مشاهده تاپیک
    درود;

    داداش کانکشن نمیخواد ؟ این کد واسه من کار نمیکنه ! فکر کنم یه چیزایی جا انداختی .
    مثلا Import System.Data.SQL که حتما باید باشه .
    این کد رو اجرا میکنم فقط اسم سیستم خودم رو میده .
    سلام
    دوست عزیز من دوباره کد تست کردم، کد همینه
    تنها چیزی که ننوشتم که خیلی واضح هم بود این کده:
    Imports System.Data.Sql


    موفق باشی.

تاپیک های مشابه

  1. تعیین کاربران معتبر (بانک اطلاعاتی sql server)
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 11:34 صبح
  2. برنامه نوشتم بانک اطلاعاتی sql server روی Client که اجرا میکنم کار نمی کنه و ....
    نوشته شده توسط info_1359 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 08:23 صبح
  3. خطا در ارتباط با بانک اطلاعاتی sql server
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1385, 15:32 عصر
  4. درخواست مثال که با ado به بانک اطلاعاتی sql server وصل بشم
    نوشته شده توسط soorena در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 01:40 صبح
  5. تبدیل داده های 1 بانک اطلاعاتی sql server به my sql
    نوشته شده توسط mah-bah در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •