نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده | LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    Question خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده | LINQ

    سلام.
    از کد زیر برای خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده استفاده می‌کنم:



    LINQDataContext db = new LINQDataContext();
    try
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    for (int j = 0; j < dataGridView1.ColumnCount; j++)
    {
    SaledTable ST = new SaledTable()
    {
    Object = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString(),
    Brand = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString(),
    Number = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString(),
    InPrice = Convert.ToDecimal(dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value),
    OutPrice = Convert.ToDecimal(dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value),
    Profit = Convert.ToDecimal(dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value),
    Amount = Convert.ToDecimal(dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value),
    RegDate = DateTime.Now
    };
    db.SaledTables.InsertOnSubmit(ST);
    db.SubmitChanges();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

    ولی با خطا مواجه میشم! لطفاً راهنمایی کنید! قسمت ورودی ها رو ایراد میگیره!

    err.png

    البته این عکس رو وقتی Catch نذاشته بودم گرفتم؛ ولی به هر حال Error همینه!
    نوع داده رو هم صحیح وارد کردم!!!!

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده | LINQ

    ستونهایی که داده عددی دارند اطلاعات به چه صورت در دیتاگرید وارد میشن؟ عکسی از دیتاگرید همراه با اطلاعات بزار.


    و البته منطق اشتباهی رو پیش گرفتی! با این کد مقدار هر سلول چندبار و به صورت تکراری برای پراپرتی های مختلف ثبت خواهد شد. در اینجا نیازی به حلقه داخلی نداری. باید از اندیس هر ستون به جای j استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده | LINQ

    شما برنامتو خط به خط چک کن ببین با کدوم خط خطا ایجاد میشه بعد مقدار اون خط رو تو یه استرینگ بریز و ببین چی میریزه
    حتی ممکنه مقدار برگشتی نداشته باشی و این خطا تولید بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: خواندن اطلاعات از DataGridView و نوشتن آن‌ها در پایگاه داده | LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ستونهایی که داده عددی دارند اطلاعات به چه صورت در دیتاگرید وارد میشن؟ عکسی از دیتاگرید همراه با اطلاعات بزار.
    در این تاپیک
    البته مشکل حل شد! سوال مرتبط بود در همین تاپیک مطرح می‌کنم!

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    و البته منطق اشتباهی رو پیش گرفتی! با این کد مقدار هر سلول چندبار و به صورت تکراری برای پراپرتی های مختلف ثبت خواهد شد. در اینجا نیازی به حلقه داخلی نداری. باید از اندیس هر ستون به جای j استفاده کنی.
    درسته، اصلاً حواسم نبود، حلقه‌ی داخلی باعث Error می‌شد!

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای نوشتن مقاله در زمینه پایگاه داده مسنجرهای موبایل
    نوشته شده توسط k1.technology در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 12:21 عصر
  2. خواندن اطلاعات یک فیلد از DataGridView
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 02:33 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 08:32 صبح
  4. نمایش اطلاعات یک DataSet در کریستال بدون اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1387, 00:45 صبح
  5. خواندن اطلاعات از یک DataGridView
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 13:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •