نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با آدرس فارسی صفحات در خواندن اطلاعات صفحه

  1. #1

    مشکل با آدرس فارسی صفحات در خواندن اطلاعات صفحه

    با سلام
    من با استفاده از کد زیر لینک های یک صفحه ی وب رو استخراج می کنم و مشکلی با آدرس های انگلیسی ندارم:
    <?phpinclude_once('./simple_html_dom.php');
    $html = file_get_html("http://iranwebyar.ir");foreach($html->find('a') as $element) echo $element->href . '<br>';?>

    مشکل از جایی شروع میشه که آدرس دارای کلمات فارسی باشه مثلاً:

    http://iranwebyar.ir/قوانین-تجارت-الکترونیک-در-ایران
    که از تبدیل به utf-8 هم استفاده کردم و حروف فارسی رو به شکل ؟ نشون می داد.
    آیا روشی برای تبدیل این نوع آدرس ها یا استفاده از روشی دیگر وجود دارد.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با آدرس فارسی صفحات در خواندن اطلاعات صفحه

    با سلام
    دوست عزیز با استفاده از این دو تابع مشکلت حل میشه

    urlencode();
    urldecode()


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با حروف فارسی در وارد کردن اطلاعات به دیتابیس
    نوشته شده توسط new_programer_79 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1394, 22:44 عصر
  2. مشکل در آدرس دهی صفحات سایت توسط منو ها
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1392, 17:59 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1392, 15:41 عصر
  4. مشکل در آدرس دهی صفحات سایت (فوری)
    نوشته شده توسط ironman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 18:59 عصر
  5. مشکل در آدرس دهی صفحات در یک وب سایت زمانیکه ...............
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •