نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه قرار دادن تقویم شمسی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    36

    نحوه قرار دادن تقویم شمسی

    سلام من میخواستم توی فرمم تقویم شمسی داشته باشم اگه ممکنه کاملاً راهنماییم کنید چه کارهایی باید انجام دهم و در sql نوع آن را چی قرار دهم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه قرار دادن تقویم شمسی

    در اس کیو ال که من خودم به صورت char تعریف می کنم.
    و اما برای کد نویسی هم ابتدا
     System.Globalization.PersianCalendar p = new System.Globalization.PersianCalendar();

    و سپس برای استفاده از شی ساخته شده من از یک لیبل روی فرم استفاده کردم!

     label1.Text = p.GetYear(DateTime.Now) + "/" + p.GetMonth(DateTime.Now).ToString("0#") + "/" + p.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("0#");


    توضیحی خاصی فکر نکنم بخواد! بسی واضح هست!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    36

    نقل قول: نحوه قرار دادن تقویم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevism مشاهده تاپیک
    در اس کیو ال که من خودم به صورت char تعریف می کنم.
    و اما برای کد نویسی هم ابتدا
     System.Globalization.PersianCalendar p = new System.Globalization.PersianCalendar();

    و سپس برای استفاده از شی ساخته شده من از یک لیبل روی فرم استفاده کردم!

     label1.Text = p.GetYear(DateTime.Now) + "/" + p.GetMonth(DateTime.Now).ToString("0#") + "/" + p.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("0#");


    توضیحی خاصی فکر نکنم بخواد! بسی واضح هست!
    ممنون قسمت اولیه کد را کدوم قسمت برنامه باید بنویسم؟ برای این کار آیا باید کامپوننتی اضافه کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehr_vb : جمعه 13 شهریور 1394 در 22:10 عصر

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن تقویم هجری شمسی در گوشه سمت چپ صفحه اصلی برنامه
    نوشته شده توسط parisa.s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 00:00 صبح
  2. سوال: قرار دادن تقویم هجری شمسی در گوشه سمت چپ صفحه اصلی برنامه
    نوشته شده توسط parisa.s در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 06:30 صبح
  3. نحوه قرار دادن تقویم بر روی دسکتاپ
    نوشته شده توسط hasan_esfahan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 14:42 عصر
  4. نحوه قرار دادن آیکون برنامه در system try
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 10:25 صبح
  5. نحوه قرار دادن فایلهای Wav در فایل Exe برنامه
    نوشته شده توسط مهندس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •