نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در custom dialog

  1. #1

    مشکل در custom dialog

    با سلام دوستان
    من طبق سورسی که دوستان در نمومه برنامه ها گذاشته بودن یه لیست ویوی سفارشی میسازم اما برنامه کرش میکنه!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
    نمومه برنامه که دوستان گذاشته بودن
    اینم اcatز log

    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): FATAL EXCEPTION: main
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): android.view.InflateException: Binary XML file line #21: Error inflating class <unknown>
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.createView(LayoutInfla ter.java:613)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at com.android.internal.policy.impl.PhoneLayoutInflat er.onCreateView(PhoneLayoutInflater.java:56)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.onCreateView(LayoutInf later.java:660)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.createViewFromTag(Layo utInflater.java:685)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.rInflate(LayoutInflate r.java:746)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater .java:489)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater .java:396)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater .java:352)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.setCo ntentView(PhoneWindow.java:369)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.app.Dialog.setContentView(Dialog.java:480)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at com.example.dialogtest.MainActivity$1.onClick(Main Activity.java:36)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.View.performClick(View.java:4102)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.View$PerformClick.run(View.java:17085 )
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615 )
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92 )
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.os.Looper.loop(Looper.java:155)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5511)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:1029)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:796)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): Caused by: java.lang.reflect.InvocationTargetException
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at java.lang.reflect.Constructor.constructNative(Nati ve Method)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Construc tor.java:417)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.LayoutInflater.createView(LayoutInfla ter.java:587)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): ... 21 more
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): Caused by: android.content.res.Resources$NotFoundException: File res/drawable/bottle_tip_button.xml from drawable resource ID #0x7f020033
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.content.res.Resources.loadDrawable(Resourc es.java:1947)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.content.res.TypedArray.getDrawable(TypedAr ray.java:601)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.view.View.<init>(View.java:3354)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.widget.TextView.<init>(TextView.java:499)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.widget.Button.<init>(Button.java:107)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.widget.Button.<init>(Button.java:103)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): ... 24 more
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): Caused by: org.xmlpull.v1.XmlPullParserException: Binary XML file line #3: <item> tag requires a 'duration' attribute
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.graphics.drawable.AnimationDrawable.inflat e(AnimationDrawable.java:271)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.graphics.drawable.Drawable.createFromXmlIn ner(Drawable.java:881)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.graphics.drawable.Drawable.createFromXml(D rawable.java:818)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): at android.content.res.Resources.loadDrawable(Resourc es.java:1944)
    09-10 20:18:03.896: E/AndroidRuntime(28572): ... 29 more



  2. #2

    نقل قول: مشکل در custom dialog

    کمک!!!!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Custom Paramater
    نوشته شده توسط hofa_7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 14:44 عصر
  2. مشکل با print dialog
    نوشته شده توسط soonami در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 22:12 عصر
  3. مشکل در jquery dialog
    نوشته شده توسط amirbakhtiary در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 18:03 عصر
  4. یک مشکل با show dialog
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 16:06 عصر
  5. مشکل باOpen File Dialog
    نوشته شده توسط ghoroghchian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 02:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •