نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

  1. #1

    Lightbulb نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    سلام دوستان


    من پروژم روی vs 2013 به خوبی کار می کرد و ef code first هم هستش اما الان ویندوز 10 نصب کردم با vs 2015 اما الان هر کار می کنم که یک دیتایی بدم یا توی seed یا خارج از اون که دیتابیس رو بسازه می ره توی Repository قسمتی که .add دارم پیام خطای زیر رو می ده برای همه کد ها و بخش ها به یک صورت هست . دو صفحه سرچ گوگل رو بررسی کردم بی نتیجه بود و بی ثمر درست نمی شه که نمی شه ممنون می شم راهنمایی کنید چیکارش کنم

    Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    دوستان کسی نظری یا راه حلی نداره ؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    سلام به همه
    این مشکل منم هست من با این خطا وقتی میخوام یک پروژه اندروید تو visual studio 2015 استارت بزنم مواجه میشم..
    از دوستان خبره و برنامه نویس و کهنه کار visual studio کسی هست بتونه در حل این خطا یاری برسونه...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    سلام.
    خوب این خودش داره میگه دیگه. مقدار name رو هنگام ورودی چک کنید نال نلاشه

  5. #5
    کاربر جدید آواتار CodeNEvis111
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

    با سلام

    این خطا به طور کلی داره به Entity و نوع خاصیت های اون اشاره می کنه که هنگام کار با PowerShell ویژوال استودیو رخ میده. مشکل می تونه از خاصیتی باشه که نوع اش از نظر کامپایلر برنامه مشکل داره، مثلا در یک شرایطی بنده یه خاصیت به نام image_path اضافه کردم و نوع آن را HttpPostedFileBase در نظر گرفتم و با این خطا مواجه شدم. برای حل این مشکل هم از attribute ای به نام [NotMapped] به شکل زیر استفاده کردم و مشکل کاملا برطرف شد.

    [MaxLength(1000)]
    [ValidateFile]
    [Required]
    [NotMapped]
    public HttpPostedFileBase image_path { get; set; }

تاپیک های مشابه

  1. System.ArgumentNullException: Value cannot be null. Parameter name: value
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1394, 00:22 صبح
  2. سوال: خطای value cannot be null
    نوشته شده توسط afi_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 18:20 عصر
  3. خطای Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, or fo
    نوشته شده توسط jamkaran-313 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 10:31 صبح
  4. Value cannot be null. Parameter name: dataSource
    نوشته شده توسط mth_sh89 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 02:25 صبح
  5. value cannot be null
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 08:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •