نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل متغیر boolean به double

  1. #1

    تبدیل متغیر boolean به double

    با سلام
    دوستان من یه تابعی دارم با سه پارامتر دو تا از پارامترها دابل هستن یکیش بولین. چطوری میتونم متغییر بولین رو تبدیل به دابل کنم تا بتونم چهار عمل اصلی روشون انجام بدم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: تبدیل متغییر بولین به دابل

    سلام
    bool tmpbool = true;
    double Result = Convert.ToDouble(tmpbool);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 23 شهریور 1394 در 20:07 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1398, 12:08 عصر
  2. مقدار متغیر Boolean در DataGrid کار با 2005 است
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 15:34 عصر
  3. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 18:57 عصر
  4. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 05:34 صبح
  5. ساختار متغیر SINGLE یا Double
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1382, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •