نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

  1. #1

    Lightbulb اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    سلام، من یه دونه TextBox و یه ComboBox دارم، میخوام هر کدوم که مقدارشون تغییر کرد یه عملی اجرا بشه

    یه روش اینه که رخداد تغییر هرکدومشون رو بنویسیم و کد ها رو داخل هر دو تابع بزاریم

    اما اگه کد ها زیاد باشن چی.....میخوام یه تابع بنویسم که اگه مقدار TextBox ام یا مقدار ComboBox ام تغییر کرد تابع مورد نظر اجرا بشه و فقط میخوام یه تابع داشته باشم

    دوستان چه راه حلی پیشنهاد میدن؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    خب خودتون راه حلو گفتین دیگه
    یه تابع بنویسید و توی رخدادی که میخواین فراخوانیش کنین...
    راه دیگه ای فکر نکنم باشه

  3. #3

    نقل قول: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    خوب مشکل اینجاس که بلد نیستم
    شما میتونید بگید یا اگه مطلبی اموزشی در این باره سراغ دارید بگید ممنون میشم...

  4. #4

    نقل قول: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    مثلاً یک همچین کدی:
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e){
    myMethod();
    }
    private void myMethod() {
    //Kodhayi ke mikhayd ejra konid
    }

  5. #5

    نقل قول: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    بهتره یکم بیشتر با کد منظورتون رو بگید ، ولی

    یه مثالی براتون میزنم :


    public string F1(TextBox T)
    {
    if (T.Text.Length >= 3)
    return "OK";
    else
    return "";
    }


    مثلا این تابع بررسی میکنه اگه متن TextBox بیش از 3 کاراکتر بود OK بده !!

    موفق باشید ./






  6. #6

    نقل قول: اجرا شدن یک تابع در صورت تغییر یکی از جعبه های متن؟

    نقل قول نوشته شده توسط shaho.khedri مشاهده تاپیک
    مثلاً یک همچین کدی:
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e){
    myMethod();
    }
    private void myMethod() {
    //Kodhayi ke mikhayd ejra konid
    }

    ممنون از این که تو بحث شرکت میکنید و دوستاتون رو راهنمایی میکنید.
    با راهنمایی شما دوستان فهمیدم چیکار کنم
    کد های مورد نظرم رو تو یه تابعی(مثلا x) مینویسم و تو 2 تابع رخداد مورد نظر قرارش میدم تا هر موقع تابع اخداد رخ داد....اون تابع x اجرا بشه


    آقا دم همتون گرم.......

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اجرا شدن یک تابع بعد از تغییر تاریخ سیستم
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1391, 21:10 عصر
  2. سوال: اجرا شدن یه تابع پس از زدن Enter
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 20:16 عصر
  3. اجرا شدن یک تابع javascript به محظ تغییر متن exttext
    نوشته شده توسط djscsi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 21:44 عصر
  4. سوال: اجرا شدن یک تابع با کلیک بر روی لینک(vb)
    نوشته شده توسط shask00l در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 23:02 عصر
  5. اجرا شدن یک تابع بعد از تکمیل تابع اصلی
    نوشته شده توسط Milad Mohseny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •