نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن متن در textbox با زدن اینتر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نوشتن متن در textbox با زدن اینتر

    سلام دوستان عزیز
    من روی یک فرم چند تکست باکس دارم که تعدادشون زیاده
    می خام وقتی اینتر رو زدم اون تکست باکسی که انتخابه داخلش یه متنی نوشته بشه بره روی تکست باکس بعدی
    اگه بشه برای هر تکس باکس کد ننویسم خیلی خوب میشه

  2. #2

    نقل قول: نوشتن متن در تکست باکس با زدن اینتر

    میتوانید تو رخداد keypress کد کلید فشرده شده را بررسی کنید اگر برابر اینتر باشد تکست باکس بعدی را فوکوس بدهید
    در ضمن کد کلید اینتر ۱۳ است
    ویا در رخداد keypress فرم کد کلیدهای فشرده شده را بررسی کنید و اگر اینتر بود به سمت صفحه کلید کد کلید tab را بفرستید
    برای ارسال کلید tab به سمت صفحه کلیذ از دستور زیر استفاده کنید

    SendKeys.Send("{ENTER}");

    بجای enter بنویسید tab

  3. #3

    نقل قول: نوشتن متن در تکست باکس با زدن اینتر

    دوست گرامی اگه قسط کد نویسی تکراری ندارید به تاپیک سر بزنید برنامه نویسان تقدیم میکند کادر متن سفارشی به همراه اموزش ساخت که قابلیت اینتر زدن ، عددی شدن ، یا رشته شدن و غیره رو در اختیار دارد هتا شما دوست عزیز سر بزنید به کارتون میاد.بر گرفته از تبلغ منتشران
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%B4%DB%8C

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن متن در textbox پس از onchange کردن کمبو باکس
    نوشته شده توسط gelayor14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1393, 19:46 عصر
  2. رفتن متن سر خط با زدن اینتر
    نوشته شده توسط mjsqts در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 تیر 1393, 09:20 صبح
  3. سوال: نوشتن متن در DataGridView بدون استفاده از TextBox
    نوشته شده توسط Barbosa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 20:30 عصر
  4. سوال: نوشتن متن در TextBox خاص بعد از Add شدن در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط saeid.71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 09:54 صبح
  5. چگونه میتوان با زدن اینتر تکست بعدی را برای نوشتن انتخاب کنیم؟
    نوشته شده توسط rezarko در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •